Mr. Smarty Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Eto, još jedan materijalan dokaz da nije potrebno naučiti svirati gitaru kako treba da bi se snimio solo album. Ko nema solo album nek je' go'na Zasto odbijas Cirila?
-AleksandaR- Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 @Marty F Marty legendo . Za tebe je soba gde pisu strucnjaci ovo prepiranje ili sta je vec rusi tvoje prioritete . Koliko gluposti ovde procitam toliko -ovana mesecno WC Solja proguta .
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 steva je bolji od bartona, nemoj da si probao 'struchno' da negirash.... Onda ću amaterski: Steva može da ga duva Bartonu i to iz zaleta... Jedino ga šije što se pozeraja tiče. ne znam na osnovu cega mozes da kazes, osim ukoliko nemas neki materijal koji je redak.... ti nisi basista al' sviras bass....postoji razlika.....
Painkiller_JP Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Zasto odbijas Cirila? Daj ljudima malo te "kremice" pa GA nece odbiti...
-AleksandaR- Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Daj ljudima malo te "kremice" pa GA nece odbiti... lol
Mr. Smarty Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Daj ljudima malo te "kremice" pa GA nece odbiti... HAHA kralju!
Secracon Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 ti nisi basista al' sviras bass....postoji razlika..... Ne razumem šta je pisac ovim hteo da kaže. Ja nisam basista?
darijus Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Ne razumem šta je pisac ovim hteo da kaže. Ja nisam basista? ko sto ti napisa vec jednom...mnogo ozbiljno shvatas forumisanje... ...
Helle Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Evo, zahvaljujuci mom sinu Marty na dostupnom sajtu napokon imam priliku da Vam prikazem par pijesama s nasHeg prvog albuma ''ISTINA'' Vijerujem da je Stefan [NecistaKrv] vec postavljao par textova na Snaga Rijeci, pa ako nekog zanima.... U sastavu: Gitara: Gox [bass] Elly [elec] Vokal: Stefan, prateci Elly Bubnjevi: Krele Po potrebi: Slash ''Milosrdni Sine'' http://rapidshare.de/files/13431283/Track_No10.mp3.html ''Ona'' http://rapidshare.de/files/13432329/Track_No07.mp3.html cHisto da vidite razliku, a drugi put mogu da uplodujem par pijesama od strane DM/TM albuma nam! Till then.... and keep on
MudriPanj Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 bas su fine pjesme, stvarno mi se dopadaju meni se cini da bi prva trebala biti malcice brzha, a druga je bas taman
Helle Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Znaci nismo losHe zapoceli karijeru! Hvala druze!
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 ko sto ti napisa vec jednom...mnogo ozbiljno shvatas forumisanje... ... ma shvata kako treba....
Secracon Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 ...i još uvek ne kontam šta ti je ono značilo: ti nisi basista al' sviras bass....postoji razlika.....
Mr. Smarty Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 (edited) Evo, zahvaljujuci mom sinu Marty na dostupnom sajtu napokon imam priliku da Vam prikazem par pijesama s nasHeg prvog albuma ''ISTINA'' Vijerujem da je Stefan [NecistaKrv] vec postavljao par textova na Snaga Rijeci, pa ako nekog zanima.... U sastavu: Gitara: Gox [bass] Elly [elec] Vokal: Stefan, prateci Elly Bubnjevi: Krele Po potrebi: Slash ''Milosrdni Sine'' http://rapidshare.de/files/13431283/Track_No10.mp3.html ''Ona'' http://rapidshare.de/files/13432329/Track_No07.mp3.html cHisto da vidite razliku, a drugi put mogu da uplodujem par pijesama od strane DM/TM albuma nam! Till then.... and keep on Mjuza je skroz simpa, ali vokal mi je malo antipatican...previse gay za moj ukus ...sorry... Edited February 17, 2006 by Marty F
Acid Rain Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 ...i još uvek ne kontam šta ti je ono značilo: Evo kako sam ja to skapirao: Hoce da kaze da su bassisti glupi, tj. da bassisti imaju specifican mentalni sklop (debili), a ti nisi glup, ali sviras bass. Tako da ti nisi bassista (debil), nego si ok, ali samo sviras bass! Ma, jede govna Sunray!
-AleksandaR- Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Mjuza je skroz simpa, ali vokal mi je malo antipatican...previse gay za moj ukus ...sorry... Evo, zahvaljujuci mom sinu Marty na dostupnom sajtu napokon imam priliku da Vam prikazem par pijesama s nasHeg prvog albuma ''ISTINA'' Vijerujem da je Stefan [NecistaKrv] vec postavljao par textova na Snaga Rijeci, pa ako nekog zanima.... U sastavu: Gitara: Gox [bass] Elly [elec] Vokal: Stefan, prateci Elly Bubnjevi: Krele Po potrebi: Slash ''Milosrdni Sine'' http://rapidshare.de/files/13431283/Track_No10.mp3.html ''Ona'' http://rapidshare.de/files/13432329/Track_No07.mp3.html cHisto da vidite razliku, a drugi put mogu da uplodujem par pijesama od strane DM/TM albuma nam! Marty legenda si . Mislim momci ako je to vas album znaci ako je produkcija odradjena u studiju i ako to vec mozete priustiti onda napravite sebi site . Glupo je da imate album a da nemate 30 evra za light hosting paket od 250 mb . Ako trebate pomoc u vezi sitea recite a sto se tice pesama nisam download jer mi je mrsko .
The Eagle Nature Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Evo kako sam ja to skapirao: Hoce da kaze da su bassisti glupi, tj. da bassisti imaju specifican mentalni sklop (debili), a ti nisi glup, ali sviras bass.
-AleksandaR- Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Evo kako sam ja to skapirao: Hoce da kaze da su bassisti glupi, tj. da bassisti imaju specifican mentalni sklop (debili), a ti nisi glup, ali sviras bass. Jedini ovde ko moze biti glup je onaj koji je napisao ovakvu glupu konstataciju . U zivotu nista gluplje i toliko ograniceno nisam cuo . Pamet ne dolazi iz instrumenta . Moze covek svirati gajde i gusle a biti dekan na fakultetu . Boze sacuvaj razocaran sam ovom konstatacijom . Odo udarati glavom u zid.
imaginos Posted February 17, 2006 Author Report Posted February 17, 2006 neg, momci da vas pitam... jesu li neki od vas na kakvim lepkovima?
-Abraxas- Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Neki sigurno jesu a neki su takvi prirodno
-AleksandaR- Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 lol :A . E dobro pitanje . Verovatno jeste cim mozes naci ovoliko sranja na jednom mestu
Шарки Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 E ovaj Aleksandar liči na Dijabolu!!! (ko je gledao "Rane" znaće).
-AleksandaR- Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 lol . Ajde moram pogledati film
Helle Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Mjuza je skroz simpa, ali vokal mi je malo antipatican...previse gay za moj ukus ...sorry... *-AleksandaR-si ti bate pri zdravoj pameti Marty nema nista s nasHim bendom.... O ludaka u p/m!
Recommended Posts