Jump to content

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sexy-sadisticki fazon?

Neko ko sa umom devojke se vraca u dete?

Ja bas zamisljam da je suprotno... Intrigira me kad je "odrasla" osoba detinjasta icon_da.gif

Posted

ph34r.gif

ok:

EDIT: I can't have it all mhihi.gif

uvek zderem kad ucim. Cokoladice na izvoz no.gif

I tortica za svaki polozen ispit biggrin.gif

danas sam dobila i mus od cokolade i kafe wub.gif

Posted

Eto, nema me par dana i oni već dođu na ideju da sam u sexy sado tripu, utežu se i pričaju o slatkišima po mojoj temi icon_smile.gif

Neka, neka, samo se vi meni lepo družite icon_mrgreen.gif

Posted

oprosti, ja je iskopah ali sa dobrom namerom icon_da.gifbiggrin.gif

ozbiljno, dopala mi se ona druga prica. Nekako pises interesantno u odnosu na uobicajeni krs ovuda. A onda kao i sve drugo, ispamovalo se biggrin.gif

Posted

zasto bi to bila ispala molim te?

i kakve veze ima sa tim odakle sam?

ako ces iskreno, iz CG-a sam, al sam tamo zivela samo 2 meseca svog zivota, a citavo detinjstvo sam provela po inostranstvu... Dovoljno metropolitski za tebe i tvoje standarde? icon_smile.gif

Uvek me je nerviralo kad je neko iz BG-a i kad se utripuje da je baja sto je iz veeelikog grada... no.gif

Ovde samo smrdi i kao selo je... Al ga volem.

Ti bi za promenu mogao malo da prvo prikupis neke informacije ili cinjenice pre nego sto pocnes da seres...

Posted (edited)

ma pusi mi kurchinu.... icon_smile.gif

ma, zezam te, nemoj da se primas, ti se ispaljujes mislih vise po nekim stavovima, mislim da rekoh da nema veze ko je odakle, shta 'oces, ma sVi smo mi seljaci u bliskom poreklu, ja bash nisam uopste u toM kvazi-urban tripu, al' dobro je lozenje.... icon_smile.gif

a, inace da je nepravilno jeste, josh kultnije je shto ne primecujes, nema veze sa selom gradom planinom dekadentnim inostranstvom kurcem i palcem.....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted (edited)

olrajt, sacu ja ko mala kortni koja vlazi na gramatiku koju teoretski i ne znam bash puno....al' znam neke elementarne stvari....

ovuda = pravac kretanja, a ovde moze da bude ukoliko se ne varam priloska odredba vezana za mesto....tebi ne treba pravac kretanja.... icon_wink.gif

znaci, ovde....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...