Blacksunray Verb Delikvent Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 da, to je ta prica.... deluje mi ko da je ovakva osoba u stanju da bude u nekom sexy sadistickom fazonu shto je jako lose.... serem ja.....
Alita Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 sexy-sadisticki fazon? Neko ko sa umom devojke se vraca u dete? Ja bas zamisljam da je suprotno... Intrigira me kad je "odrasla" osoba detinjasta
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 infantilnost i mene fascinira.... zezam se, nema to veze sa ovom pricom.... nije zbog vracanjA 'u dete', nego zbog opste tendencije da stvari ispadaju morbidne pa zato analogija.....
Alita Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 ma jasno... morbidnost je prisutna u svim decijim pricama. Nivo iste samo moze da raste sa godinama
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 nista....samo se lepo utegni da ti deupe izgleda shto manje, preporucujem Tamne farmerke....i u tripu Smo.....
Alita Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 you can't have it all sto vise ucim, to sam vise goThiC, sta ces, pravilo
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 lose pravilo.... al' samo gledaj da ti dupe deluje manje....necu All, samo 'starters'....
Alita Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ok: EDIT: I can't have it all uvek zderem kad ucim. Cokoladice na izvoz I tortica za svaki polozen ispit danas sam dobila i mus od cokolade i kafe
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 jebi ga, neki bi ti savtovali jebanje, ja necu, mislim da je to najciganskiji savet.... trci po manijackom parku.... jebi ga, kada dodjes na 55, e, onda Smo u extra-tripu.....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 nisu moji savetodavci to je genericka seljanija sa takvima koji bi dali takve savete se ne druzim.... Smo dakle, nisi obavestena....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 o(t)pusti se, have a sigar....
Lady Jane Posted February 16, 2006 Author Report Posted February 16, 2006 Eto, nema me par dana i oni već dođu na ideju da sam u sexy sado tripu, utežu se i pričaju o slatkišima po mojoj temi Neka, neka, samo se vi meni lepo družite
Alita Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 oprosti, ja je iskopah ali sa dobrom namerom ozbiljno, dopala mi se ona druga prica. Nekako pises interesantno u odnosu na uobicajeni krs ovuda. A onda kao i sve drugo, ispamovalo se
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 'krsh ovuda'....iz Kog si ti sela, nemam nameru da diskriminisem, chak mi je pesma sabbatha country girl jednA od boljih, al' stvarno volis da se ispaljujes....
Alita Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 zasto bi to bila ispala molim te? i kakve veze ima sa tim odakle sam? ako ces iskreno, iz CG-a sam, al sam tamo zivela samo 2 meseca svog zivota, a citavo detinjstvo sam provela po inostranstvu... Dovoljno metropolitski za tebe i tvoje standarde? Uvek me je nerviralo kad je neko iz BG-a i kad se utripuje da je baja sto je iz veeelikog grada... Ovde samo smrdi i kao selo je... Al ga volem. Ti bi za promenu mogao malo da prvo prikupis neke informacije ili cinjenice pre nego sto pocnes da seres...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) ma pusi mi kurchinu.... ma, zezam te, nemoj da se primas, ti se ispaljujes mislih vise po nekim stavovima, mislim da rekoh da nema veze ko je odakle, shta 'oces, ma sVi smo mi seljaci u bliskom poreklu, ja bash nisam uopste u toM kvazi-urban tripu, al' dobro je lozenje.... a, inace da je nepravilno jeste, josh kultnije je shto ne primecujes, nema veze sa selom gradom planinom dekadentnim inostranstvom kurcem i palcem..... Edited February 18, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) olrajt, sacu ja ko mala kortni koja vlazi na gramatiku koju teoretski i ne znam bash puno....al' znam neke elementarne stvari.... ovuda = pravac kretanja, a ovde moze da bude ukoliko se ne varam priloska odredba vezana za mesto....tebi ne treba pravac kretanja.... znaci, ovde.... Edited February 18, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 nema frke.... al' spusti temperaturu, nema razloga za ekstaticnim tripovima....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 umes da me izdrkas mada, uzivas u samoproklamovanoj ulozi antiheroja, pa se ipak trudim da se ne upecam
Recommended Posts