_Grotesque_ Posted March 21, 2006 Author Report Posted March 21, 2006 Pa, raspitaj se u posti koja je najpovoljnija varijanta. Nisam siguran kako se zove taj nacin slanja. Ja samo odem i kazem : "Dobar dan, zelim da posaljem neke diskove. Koja mi je najjeftinija varijanta?". Quote
MegaDex Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Vlado evo sad i ja imaam svoj account posle ubijenog ludog burekdzije Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Pa, raspitaj se u posti koja je najpovoljnija varijanta. Nisam siguran kako se zove taj nacin slanja. Ja samo odem i kazem : "Dobar dan, zelim da posaljem neke diskove. Koja mi je najjeftinija varijanta?". Eeee...vidis toga se nisam do sada setio...znas kako ja sam pre slao neke formulrale...formurale(jeeee...kao da mi Suza predaje srpski) i platio 50 dinara...a toliko placam kad saljem disk u beograd...nelogicno, jelte? Quote
_Grotesque_ Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 (edited) Kol`ko sam ja skontao, moze da se posalje na neku foru za 25din. Ali, to onda ide u nekom taaaankom, taankom kovertu. Onda ima sanse da se ostete disci.. Edited March 22, 2006 by _Grotesque_ Quote
_Grotesque_ Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 Evo, doneo sam kuci omote!!! Sad ce Cope da dodje da ih seckamo i lepimo.. Inace, bas su onako lepi kartonski.. pa crni-beli i crveni.. Od sledece nedelje saljem sviiiiima! Samo, ne znam da li cemo rediti sito stampu. Nema se puno novaca.. Quote
Uros Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Jeste, site je (za sada) sranjce. To sam se ja malo igrao sa ortakom Barem pruza neke osnovne informacije, sto je za sada dovoljno ALi, polako! Bice bolje. Uvek moze bolje. Deja vu? Ok, tvoje vidjenje. Postujem ga. Samo, mislio sam da je malo originalnije.. Na sta te podseca? Mislim, sta je konkretno deja vu? Ziv bio! malo sam vise slusao... Ok, nije tako lose kao sto mi se prvi put ucinilo...! Nije de ja vu nekog konkretnog benda ili bendova ali su ideje generalno malo naivne... tako reci mladalacke...! Glas me i dalje ubi! i meni se uvek cinio da radim nesto originalno ali mi ljudi uvek kazu da ih na nesto podseca! To uopste nije lose jer ljudi lakse prihvatalu ono sto su vec culi neko ono sto cuju bas bas prvi put!! Tako da kada ti neko kaze da ima utisak da je to vec negde cuo ti to kontaj kao kompliment jer to znaci da mu/joj se dopalo! POZZ Quote
_Grotesque_ Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 Pa, doooobroo.. Nego, vokal.. neki, kao : "u, bre! odakle ovaj tip izvlaci ove glasove.. godlike " a eto, nekima se ne svidja. Naravno, svako ima pravo na misljenje. Dok ga ne uvere u suprotno! @Uros Prijatelju, nas pevac Rgi ima tek 18.5 godina. Jos uvek uci. A veruj mi, bice jedan od boljih vokala agresivnog metala kod nas za par godina. Samo ako se bude trudio ( a pomalo je lenj..). You shall see.. Quote
_Grotesque_ Posted March 23, 2006 Author Report Posted March 23, 2006 Uf! Koliko posla ima oko ovih diskova.. Cudo jedno! Quote
_Grotesque_ Posted March 25, 2006 Author Report Posted March 25, 2006 Posao je gotov! Ponecu u Bg sutra 20ak komada da izdelim. Nadam se da ce biti besan gig! Quote
Shaman Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Sve najbolje u BG. DA ga otprashite svetski. Quote
_Grotesque_ Posted March 25, 2006 Author Report Posted March 25, 2006 Stvarno se nadam da hocemo! Jbg. Nismo imali svirku bas skoro (poslednja pre mesec dana) pa smo i zeljni! Quote
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 E pa sta da kazem ljudi...srecno vam bilo veceras...da isprasite tu publiku da ne mogu da stignu do kuce od poremecenog centra za ravnotezu... Quote
sleepless Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ...Kako ide Negotinci???... Samo napred!!! Bosko.Mind Assault Quote
sleepless Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Jel dolazi taj disk u nas grad? Potrudite se da ga dobijemo nekako... Quote
_Grotesque_ Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Jebeno je dobro bilo u Bgu! Samo sto sam stigao kuci i taaako.. Bre, samo premalo ljudi (vecita boljka za Beograd..). Ali, valjda ce neki put biti bolje! Mind Assault! Hail! Vi ste super ekipa, pozdravi sve a posebno Vladana! Stizu diskovi iduce nedelje u sva mesta gde god da je neko trazio. Pootimase mi ljudi u SKCu diskove, cudo jedno! Valjda cu sad da kuntam, sta li?! Quote
Shaman Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Drago mi je sto vam je bilo dobro i hvala puno sto ste podelili koji nas disk. Aj pa da dodjete kod nas da se malo druzimo Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Naravno da poziv vazi i u moje ime...haha Quote
_Grotesque_ Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Druzicemo se! Samo da sredim neke stvari i prikupim kintu i doci cu u Pirot da me gostite! Posle cete vi kod mene i taaako.. Quote
Shaman Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 ...pa domace vino, pa ladno pivo, pa sunce pici mi rostiljamo i tako to... Quote
_Grotesque_ Posted March 28, 2006 Author Report Posted March 28, 2006 Sunce sija, ja i rakija! Bice, ljudi! Bice.. Quote
Џрк Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 na ovoj svirci niste bili losi, cak stavise do jaja ste zvucali iako ja ne volim pravac koji svirate, ali objektivno ste bili dobri. Publike je bilo malo zato sto je svirka napravljena u nedelju. Rekao sam Dorkinu - nikad vise u nedelju, samo u subotu ili mozda petak...poz Quote
_Grotesque_ Posted March 28, 2006 Author Report Posted March 28, 2006 Hvala! Cudno, nema nesto negativnih stavova prema Scrimmageu.. Nesto mi je tu sumnjivo! Nego, dobro.. Kako vam se dopao spot? I jos jedna stvar, ako neko ima photke ili snimak sa naseg nastupa u nedelju neka mi se javi! Quote
Џрк Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Pa pazi, zvuk je bio dobar, bili ste relativno precizni(nisam cuo neka brljanja) pa zasto i ne reci istinu... Quote
Recommended Posts