_Grotesque_ Posted April 1, 2006 Author Report Posted April 1, 2006 Pa, vidis.. Jesam! Trebalo bbi (posto ce se album zvati "Within My Pressure") da na omotu bude neka kao glava koju kao pritiskaju neke dve stege. Kao, lik pod pridiskom nevidjenim.. Tako nesto. Da, i booklet bi trebalo na istu foru da se odradi. Imam par ortaka koji se bas grafickim dizajnom profesionalno bave, pa cemo valjda nesto da skarabudzimo.. Quote
StarbreakeR Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Aha...pa fina zamisao, samo jel bi to radeli crtano ili kompjuterski? Quote
_Grotesque_ Posted April 2, 2006 Author Report Posted April 2, 2006 Pa, ja bih najvise voleo da to neko rukom sve nacrta pa da se posle u compu doradi. Quote
MegaDex Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ma bice spota kako treba....U TEBE VERUJEM...ha ha ha Quote
_Grotesque_ Posted April 2, 2006 Author Report Posted April 2, 2006 Bice, bice! Pa pravo na MTV! Quote
WoS Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Lol jel vi imate probe u Shelter-u subotom od 8-10? Quote
_Grotesque_ Posted April 2, 2006 Author Report Posted April 2, 2006 Cek`, cek`.. What da fuck is "Shelter"?! Nope, mi vezbamo u Muzickoj Omladini Negotin. Quote
StarbreakeR Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa, ja bih najvise voleo da to neko rukom sve nacrta pa da se posle u compu doradi. E to se ceni...ako postoji nesto sto volim kod omota je ako je crtan...najaci su... E da...kod mene ne rade slike koje imate na sajtu... Quote
MegaDex Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Bice, bice! Pa pravo na MTV! Pa da vi pa Kristina Agilera pa mi pa svi Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 A svi zajedno da pevate neku obradu??? Quote
MegaDex Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ma da bre ona ja i ona smo sedeli zajedno u klupi u osnovnoj pa sam joj na prvoj exkurziji(za nju 7 razred posto nije htela da ide na ostale) oduzeo nevinost....e to su bili dani,od tada peva super visoke tonove :-D Quote
_Grotesque_ Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 Dex, nemoj tako o Kristini.. Zbog ovoga ima da stampam majice sa njenim voljenim likom (mislim, sa njenim likom koji mi volimo, mislim, volimo njen lik ) i da ih delim za dz! Nego, valjda smo se ispamovali.. `Vako, trebalo bi da se uradi nesto po pitanju nasega sitea posto je GROOOZAN! Makar malo da se nasmika, ako me razumete.. Svirki ce biti, verovatno se vidimo na nekoj! Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Pa znas kako kada dodjete ovamo obratite se webmasteru Anti-Dote-a Dzuni the Kuni da on sredi neki sajtich Quote
_Grotesque_ Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 (edited) Ma, nije problem snaga (radna ) nego se nema vremena.. Edited April 3, 2006 by _Grotesque_ Quote
_Grotesque_ Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 Ma, bice totalnog redizajna very soon. Samo da upregnem ortaka koji to radi malo bolje od mene. Necu vise da se igram po netu! Quote
_Grotesque_ Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Jbg, obecao sam da necu vise ali bas sad sam updateovao site.. Sa` cu da vidim sta je to sa fotkama. I mora malo da se jos dotera, engleska verzija da se ubaci.. Imate neku ideju? Nesto, da bude malo interesantnije.. Quote
_Grotesque_ Posted April 5, 2006 Author Report Posted April 5, 2006 Ove nedelje bi trebalo da pocnem sa slanjem promosa. Da li imate neki predlog kom izdavacu da posaljem? Ja imam neki spisak, ali mozda sam nesto propustio.. Dobro bi bilo da mi neko da adresu nekog stranog izdavaca, koji bi bili zainteresovani za nasu muziku. Quote
StarbreakeR Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Probajte sa Noise Records... A za sajt samo 2 reci : Flash Animation Quote
MegaDex Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ove nedelje bi trebalo da pocnem sa slanjem promosa. Da li imate neki predlog kom izdavacu da posaljem? Ja imam neki spisak, ali mozda sam nesto propustio.. Dobro bi bilo da mi neko da adresu nekog stranog izdavaca, koji bi bili zainteresovani za nasu muziku. Pa brate imas one dobre sto si mi slao a na serbian-metal.org imas i nase izdavace.Za strance je problem viza... a za nashe mito ako znas sta hocu kasti Quote
StarbreakeR Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ma prvo vi domacima saljite..a. ako vas zanimaju stranci posetite njihove sajtove...sigurno imaju mail ili nesto tako... Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Svakako Najbolje da saljete manje poznatim stranim kucama i nekim vecim domacim...(ne PGP RTS ) Quote
Recommended Posts