StarbreakeR Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Pa cuo sam kod Koste(Anti-Dote) 2 pesme : 7.F.U.C.K. Them i jos jednu...ne secam se naziva i mogu da kazem da ste fenomenomenalni...ajd nadajmo se da ce skoro i neki album Quote
_Grotesque_ Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 Hvala puno! Drago mi je da ti se dopada. Album? Heh, `ajde bar jos 30 svirki da odradimo. Kilometraza & stuff. Mada, nijne nemoguce da se nadje neki izadavac za ovo. Samo treba potraziti. Videcemo se u Pirotu krajem aprila. Mozda bude nesto u Zajecaru u skorije vreme. Bicete blagovremeno obavesteni. Sad ide lepo vreme, pa i nase svirke. Ljudi, ostavite neki komentar o stvarima koje mozete da svucete sa neta. Quote
Hungry Wolf Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Slushao sam neke vashe stare snimke(sa kasa uglavnom) i josh onda mi se svidelo... Skidam ovo sa neta uskoro... prenesite gitaristi:Pa Bane Bugare jedan, nisi se hvalio da vi ovako ozbiljno radite! Sve u svemu, kvalitet! Quote
_Grotesque_ Posted February 28, 2006 Author Report Posted February 28, 2006 Hvala puno! Gre`ota sto nije bilo one svirke u Negotinu, Wolfe. Neki drugi put. Ovako, gotov je spot za "Hate Reflection". Radio ga je Lucha (`fala majstore!!) ex-Brandon Walsh. Sada svira bass i peva u bendu Spins iz Negotina. Spot je u pizdu materinu agresivan!! Videcete ga uskoro na malim ekranima. Ne salim se! Quote
_Grotesque_ Posted March 2, 2006 Author Report Posted March 2, 2006 Kako vam se svidja novi logo? Evo ga kao moj avatar! Quote
_Grotesque_ Posted March 9, 2006 Author Report Posted March 9, 2006 Uf! Nisam znao da je toliko ljudi culo za Scrimmage! Bas puno pozitivnih komentara smo dobili, ljudi pisu itako. Fino. Nego, evo sada je damn promo cd usao u najfinalniju fazu priprema. Jos samo da se odstampa omot i to je! Nisam zaboravio, poslacu svima koji su trazili. A oni koji nisu, neka ucine to sada i ostave adresu na PM. Imamo u planu puuuno svirki ove godine, sto po Srbiji sto po inostranstvu. Samo je zajebato oko viza.. Eto.. Zivi bili! Quote
_Grotesque_ Posted March 9, 2006 Author Report Posted March 9, 2006 Uf! Nisam znao da je toliko ljudi culo za Scrimmage! Bas puno pozitivnih komentara smo dobili, ljudi pisu i tako. Fino. Nego, evo sada je damn promo cd usao u najfinalniju fazu priprema. Jos samo da se odstampa omot i to je! Nisam zaboravio, poslacu svima koji su trazili. A oni koji nisu, neka ucine to sada i ostave adresu na PM. Imamo u planu puuuno svirki ove godine, sto po Srbiji sto po inostranstvu. Samo je zajebato oko viza.. Eto.. Zivi bili! Quote
Uros Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 prvo sto sam primetio je da je sajt do J@JA grozan!! 1000 pop-up sranja a i mp3 je na nekom nebuloznom siteu... ali rekoh ajde bas da cujem... iskreno, meni se to bas i ne dopada... najvise mi "smeta" glas... produkcija i nije nesto ali to je vec neka druga prica... pesme su (bar se meni tako cini!) pomalo de ja vu... eni vej, drzim vam palceve, jer mi se cini da ste, ozbiljno potegli... POZZ Quote
_Grotesque_ Posted March 12, 2006 Author Report Posted March 12, 2006 Jeste, site je (za sada) sranjce. To sam se ja malo igrao sa ortakom Barem pruza neke osnovne informacije, sto je za sada dovoljno ALi, polako! Bice bolje. Uvek moze bolje. Deja vu? Ok, tvoje vidjenje. Postujem ga. Samo, mislio sam da je malo originalnije.. Na sta te podseca? Mislim, sta je konkretno deja vu? Ziv bio! Quote
StarbreakeR Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Ma Scrimage je Enivej dam ti i ja adretsu pa ces da posaljes ako te ne mrzi... Quote
_Grotesque_ Posted March 14, 2006 Author Report Posted March 14, 2006 Dobijas zasigurno! Samo da odstampamo ta sranja!!! Mnogo, bre, posla.. Quote
Possessed Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Evo ja cu da kazhem da ce Scrimmage svirati 26og marta tachnije nedelja u Bogradu u SKCu! povodom skupljanja para za thrash metal festival!!! Ulaz 150 din!!! svirace josh 4 benda ali uskoro na temi >>> Koncerti ,Okupljanja i Info!!! Quote
_Grotesque_ Posted March 15, 2006 Author Report Posted March 15, 2006 Bice to do jaja svirka! Dodjite da zajedno podrzimo domacu thrash scenu!! Quote
Fieldy_Bwe Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 kada smo vec kod toga , trebash meni da pustish diskove x) (da te podsetim x) ) ... i da , shta bi za onu svirku shto smo prichali ispred Dom-a ? Quote
_Grotesque_ Posted March 15, 2006 Author Report Posted March 15, 2006 E, tebi cu dati cd sledeci put kad budem skocio do Zajecara. Bice svirke sigurno. Rece mi Rgi da je razgovarao sa nekim. U Zajecaru je uvek odlican gig. Vidimo se! Quote
Шöне Мики Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ovo super zvuci,samo ste trebali malo da stisate vokale podrska Quote
_Grotesque_ Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 Do albuma (valjda neki put ) cemo uraditi remastering. I to ne JA. Ipak se jos ucim.. Quote
_Grotesque_ Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 Konacno sam odneo omote u stampariju. Trebalo bi da bude gotovo do 26.3. (u Bgu ko bude imao srece da naleti na mene dobice disca ). Posle toga pocinjem da (konacno ) saljem ljudima. Da vidimo kako ce recenzije da prodju.. Quote
Шöне Мики Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 pa,ako je ovo prvi pokusaj onda je sasvim dobro ispalo..... Quote
_Grotesque_ Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 Nije, ovo je treci.. Nego, prethodna dva smo snimali odjednom svi. Ovo moze da zvuci bolje, samo neko treba da se odradi dobar remastering. Sve je snimano na posebne kanale, imam sve te fileove pa ce neki put da se presredi. Eto. Quote
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Posaljite zajedno sa mojim pa cemo da podelimo ja i ljudi iz Anti-Dote,da ne placate 2x 50 dinara... Quote
_Grotesque_ Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Al` si ti neki uvidjajan i osecajan lik.. Mislis da cu ja da placam postarinu?! Heh, sala! Naravno, poslacu vam svima. Nije strasno za to placanje. Ima fora da se posalje za 25 din. Dobijate svi! P.S. naravno, o mom trosku.. Quote
_Grotesque_ Posted March 21, 2006 Author Report Posted March 21, 2006 Jao, shita! Pobris`o sam neke PMe.. A tamo ljudi ostavljali adrese da im posaljem disce.. Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 E kazi i meni tu fintu...bankrotiracu od ovih razmena... Scrimmage Rulez Quote
Recommended Posts