StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Pa lepo je da se ljudi ne zale...na sta bi se i zalili kad prashite ko ludi! Nego kazite o kakvom se to spotu radi? Quote
greenenn Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Ja videh disk ali ne cuh!!!Ako nista drugo svidja mi se vas cover!!! Quote
_Grotesque_ Posted March 28, 2006 Author Report Posted March 28, 2006 @Starbreaker Spota imas na disku. Poslacu ekipi iz Pirota par komada do kraja nedelje, ako ne budem mogao da skocim do tamo da se vidimo! @greenenn Ostavi adresu i poslacu ti cd. Trebalo je da me cimas tamo, dao bih i tebi jedan posto sam i onako izdelio puno.. i da.. BREAKING NEWS!!!!!!! Scrimmage je na dooobrom putu da najkasnije do leta zvanicno izda svoj album prvenac "Within My Pressure"!!!!!!!!!! Nasao sam odlican deal za profi stampanje fabrickih diskova sa sve bookletom itd. itd. Jos malo, pa cu (nadam se) uspeti da nagovorim jednog tipa koji ima puuuno para (i drzi milijardu lokala) da nas sponzorise! Trebalo bi to da bude jako lep multimedia cd sa spotovima i hiljadu kuraca preko.. Jos samo da se ispovezujem sa izdavacima pa da vidim ko ce dati najbolje uslove... Ako nista ne bude valjalo, objavicemo self-release! Jebi ga! Sve moramo sami, ali NE ODUSTAJEMO!!!!!! Quote
MegaDex Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 na ovoj svirci niste bili losi, cak stavise do jaja ste zvucali iako ja ne volim pravac koji svirate, ali objektivno ste bili dobri. Publike je bilo malo zato sto je svirka napravljena u nedelju. Rekao sam Dorkinu - nikad vise u nedelju, samo u subotu ili mozda petak...poz Da da termin Nedelja je shit u svakom slucaju Quote
dr.zmaj Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Puno srece sa albumom a i ako ne nadjete izdavaca i self-release nije tako los za pocetak.U svakom slucaju nestrpljivo ocekujemo izlazak!! Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Opa vec spot...pa vi bre napredujete samo tako...jedva cekam da vidim taj spot...keep going Quote
_Grotesque_ Posted March 29, 2006 Author Report Posted March 29, 2006 Mislim, spot nije nista posebno. Platio sam ga dve trzalice! Ali je kakva-takva vizuelna prezentacija. Quote
_Grotesque_ Posted March 29, 2006 Author Report Posted March 29, 2006 Pa, da. Ima scena sa zivog nastupa ali i nekih mnooogo loodih kadrova iz nekih dokumantaraca.. Bas je agresivan spot! Videces ga uskoro.. Quote
sleepless Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Scholtz, ajde ako imas jos diskova posalji jedan kolegama iz Bora...Ako treba nesto da se plati...kazi (tj. napisi) Djordjevic Bosko Adresa je: 7.juli 44/12 19210 Bor Jel tebi moj burazer uopste dao slike sa svirke iz Negotina?! Quote
_Grotesque_ Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Poslacu, nema problema. Ne treba nista novaca, naravno! Popicemo neko pivo kad se vidimo.. Nego, nije.. Ne`am slike sa te svirke! Je l` imate neki video snimak mozda odatle? Quote
Shaman Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Znas mega dex ima malo uvrnut smisao za humor. Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Hehehe... Enivej koliko imate vec autorskih? Quote
sleepless Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ...Nemamo snimak, imamo samo neke slike...nema ih mnogo ali vredi da se pogledaju...dobices ih uskoro... ...Nego kad stize taj disk...? ZIVELI!!! Quote
_Grotesque_ Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Poslacu svima ovih dana. @StarbreakeR Imamo (trenutno) 10 snimljenih. I ima jos podosta koje cekaju na usviravanje, ali to je vec drugi album.. Quote
MegaDex Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Znas mega dex ima malo uvrnut smisao za humor. Pa shta i ako imam barem ne sedim kuci i citam bracu Karamazove(Karama te mazu) Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Sta je to uopste...mada mislim da ne zelim da znam Quote
MegaDex Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Pa da bolje ti je ...... zbog mishe ... mi to samo zbog mishe Quote
_Grotesque_ Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Cuo sam veceras na Demo Expressu pustise F.U.C.K. Them. Nit` da zovu da porazgovaramo malo, nit` ista.. Ali, dobro.. To je odlican nacin da nas cuju ljudi.. Da, Olga je najavila nase ucesce u finalu Demo Masters turnira 5 (autorski bendovi). Tako da cemo po svoj prilici uskoro ponovo za Beograd. Pa mogu da nas cuju ljudi koji nisu bili medju onih 60 ( ) na Thrash Festu.. Quote
StarbreakeR Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Obavestite nas pravorvermeno kada budete posli... Quote
MegaDex Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Da obavestite nas da im se javimo i podsetimo ih da jos neko treba tamo da ide...kontas Quote
StarbreakeR Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 E pa onda ostaje nam da cekamo... ...Nego jeste li vec razmisljali o coveru albuma? Quote
Recommended Posts