DIABOLIC Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 CITY RECORDS hehe...pise se "SHITY RECORDS"..... Quote
_Grotesque_ Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Ma, u svakom slucaju cu slati svima mogucima (i nemogucima). Pa, mozda me prosere! Quote
MegaDex Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Kao kad popijes vodu posle narandze... Quote
solicitor Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Promo je stvarno jako lepo uradjen. Bend je uradio sve sto je neophodno za svoju promociju, koliko se to moze u ovim uslovima, a ako bude malo srece, para i razumevanja, mogli bi da urade i nesto konkretnije. Ona jedna svirka u SKC-u je bila perfektna i bend bolje zvuci uzivo nego na promosu, sto je naravno veliki plus. Muzika je odlicna, moderna, moze da nadje jako sirok krug slusalaca, e sad mora da se poklopi jako mnogo stvari da bi ovako dobar bend napravio neki znacajniji proboj. Pitanje je uopste i sta je uspeh nekog benda na nasim prostorima, no dobro, svaka cast momcima na ozbiljnosti i na dobroj muzici. Mislim da su primer kako bend treba da radi. Quote
StarbreakeR Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Dobro...od Solija ste dobili pohvale...znaci Nazalost nisam cuo uzivo...a nisam cuo ni demo...(sem ako nije isto kao i one 3 pesme sa sajta) ...Cucemo se kad dodjete u Pirot Quote
_Grotesque_ Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 @Solicitor Hvala puno na podrsci, puno znaci! Nego, stvarno.. Postici uspeh u ovoj skrnavoj zemlji.. mislim, sta?! Jedino da imas svirke barem 2x mesecno i to u kontinuitetu. Para ovde nema, ali mi ih i ne trazimo! Samo da bude redovnih svirki i ja cu to smatrati uspehom! Ko zna, mozda posle postanem malo alav.. Quote
_Grotesque_ Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Vec sam nekima poslao, do kraja nedelje cu ostalima. Imao sam puno obaveza protekle dve nedelje pa nisam bas imao vremena, ali stize! Quote
dr.zmaj Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Samo slati snimke na sve strane.To je ono najvaznije. Ne mozes znati na cemu si ako ne probas. A ono sa parama-ipak su pare veliki faktor.Bez para nema dobre opreme a bez dobre opreme nema dobrih snimaka itd.Shavatili ste poentu Quote
_Grotesque_ Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Samo slati snimke na sve strane.To je ono najvaznije. Ne mozes znati na cemu si ako ne probas. A ono sa parama-ipak su pare veliki faktor.Bez para nema dobre opreme a bez dobre opreme nema dobrih snimaka itd.Shavatili ste poentu Prijatelju, shvatio sam ja poentu poodavno.. Samo, ja sve sto sam kupio a muzike sto se tice.. znas i sam, iz dzepa. Nego, nek` ide zivot i da se svira! Quote
MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ajde sad da se svi lepo zagrlimo i otpevamo onu nasu...Od topole do topole Quote
_Grotesque_ Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 Ajde sad da se svi lepo zagrlimo i otpevamo onu nasu...Od topole do topole Heh Moz` se izgrlimo i otpevamo, nego je l` si se pohvalio za cudoviste od gitare? i u zdravlje da sviras! Quote
MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Pa pazi nije lepo hvaliti se.Ovih dana cu ti poslati fotkice. Quote
Chicken Little 420 Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Gde je meni promo? Trazio sam medju prvima!!! Quote
_Grotesque_ Posted April 14, 2006 Author Report Posted April 14, 2006 Gde je meni promo? Trazio sam medju prvima!!! Ma, izbrisao sam PM foldere.. Treba da izbace opciju za brisanje! Ostavi mi ponovo adresu, molim te. Dobijas cd sledece nedelje i ziv bio! E, `ajde neku svirku da radimo! Quote
_Grotesque_ Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 Nesto slabo gigova ima.. Ko zeli da sviramo u njegovom gradu, neka se javi na PM i dolazimo za putnjake (naravno). Quote
Chicken Little 420 Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Darko Zivkovic M. Gorkog 10 23300 Kikinda POZDRAV!!! Quote
MegaDex Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Nesto slabo gigova ima.. Ko zeli da sviramo u njegovom gradu, neka se javi na PM i dolazimo za putnjake (naravno). e majke mi mile... Ajd Vlado javi se kad imas vremena da vidimo i za promo i etc.Nesto te nema ovih dana Quote
_Grotesque_ Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 Evo ovak`. Potvrdjen je "Rock Sastanak 2006." koji ce biti u negotinu pocetkom juna meseca. Jos uvek pravim izbor bendova, tako da svi zainteresovani mogu da se jave! Quote
_Grotesque_ Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 Sto se tice prethodnog posta (sto je sigurno) planiram Space Eater i AntiDote. Bendovi ostali neka se jave, jos malo pa cemo zatvoriti i finansijsku konstrukciju pa ce mi onda biti tesko da uglavim jos neki bend.. Quote
MegaDex Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Bravo care ! That's the spirit!!!!!!! Ziveo Scrimmage P.S.Pazite se promaje a narocito poplava! Quote
_Grotesque_ Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 Nece na nas ni poplava.. Evo, javili su se i StrikeBack i Ambush za Rock Sastanak. Ne znam samo zasto jos moderator na Koncerti i okupljanja nije otvorio temu o ovome.. Ko jos `oce da svira? Quote
Recommended Posts