METAL Man Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Extra je cover kao i pesme, samo bi bilo bolje da su textovi na engleskom jeziku... Quote
bojan j. Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Extra je cover kao i pesme, samo bi bilo bolje da su textovi na engleskom jeziku... Koji si ti car Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Opusti se Boki... vise engleskog - manje konkurencije Quote
~MaX~ Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Extra je cover kao i pesme, samo bi bilo bolje da su textovi na engleskom jeziku... pazi kad se uopshte ne slazhem sa time.....srpski jezik nam je i prednost u odnosu na neke bendove ako mene pitash.... Quote
Telcontar Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 E jebeno sranje, ja se bas nadao svirci uskoro.. kme... Maxe gayu zovi me moram da ti pricam sta sam sanjao, pasces na dupe kad cujes (i plakati sto je samo san ) Quote
Goatik Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 E jebeno sranje, ja se bas nadao svirci uskoro.. kme... Maxe gayu zovi me moram da ti pricam sta sam sanjao, pasces na dupe kad cujes (i plakati sto je samo san ) telkontare...?!?!? ijuuu... nisam znala da naginjes na tu stranu.... svirkicaaaa! ka' ce svirkica?? i stvarno, zasto zanemarivati srpski? samo naperd momci, srpski je zakon! Quote
~MaX~ Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Pa jesmo li srpski bend ili nismo?....jeste da nam ime malo kvari tu koncepciju ali jbg,nobody's perfect...... prva sledeca nasha svirla u Beogradu je 24og na trecem Metal Sound festivalu u Domu Omladine....to bi trebalo da je 100% sigurno... i da,stavio sam jednu novu,novcijatu pesmu na myspace i zhivo me interesuje vashe mishljenje....kad budete imali vremena poslushajte....nece dugo biti tamo.....svega par dana.....chisto da chujete i to je to.... Quote
METAL Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Predrasuda je da metal ne može da zvuči dobro na srpskom... Uradićemo i verzije na engleskom, ali nam srpski jezik ostaje definitivno glavni. Quote
Goatik Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 joj, jel moraju te verzije..? maxe bre, kog meseca?? i jel horizont....? Quote
METAL Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Odradićemo te verzije, ako eventualno budemo imali nekih ''izleta'' u inostranstvo. Inače, kao što rekoh, rad na srpskom jeziku se u opšte neće dovoditi u pitanje...sledeća svirka u BG-u je 24. NOVEMBRA u Domu Omladine. Quote
Goatik Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 super, hvala.. videla sam na MSu posle.. super, jedva cekam svirku! pozz Quote
~MaX~ Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 joj, jel moraju te verzije..? maxe bre, kog meseca?? i jel horizont....? eto,lepo ti reche chovek kog 24og.....a pesma je horizont..... Quote
~MaX~ Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 btw,ja sam shto se tiche covera vishe za varijante kao na Bobanovom avataru.....dodushe malo kompjuterski obradjene.... Quote
~MaX~ Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 (edited) fucking dupli post..... Edited October 27, 2006 by Maximus Quote
Goatik Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 c,c,c.. dupliras se.... da, ok bi bilo skroz nesto na tu foru! i, da, videla sam na majspejsu odgovore na oba moja pitanja.. thnx anyway! Quote
~MaX~ Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 pa zato sam tu......hehehehehhe...... ne reche ti nishta.....kako ti se chini pesma?... Quote
Goatik Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 (edited) e, bio mi u zajebu net.. super je pesma! ..ima malo sonatice mice.. (na pocetku u velikoj meri podseca na pesme acid raina) a i sto neko rece-najzad tvoj glas! dopada mi se skroz.. Edited October 28, 2006 by Goatik Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ala ste se vi napucali sa reklamom na netu jebem li vam sunce!!!!!!!!! mada cuo sma vam album skoro ceo! trebalo bi da bude sve ok kada se snimi!!!! Veliki pozdrav kolegi gitarosu i ostaloj ekipi! jebo te ljudi samo po metal soundovima sviramo zajedno ajde da promenimo malo to! Quote
~MaX~ Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 pa dobro....valjda ce biti josh neshto....mogli bi i sa 202jkom negde zajedno da idemo.... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 eeeee bre jebala te 202 ojka! mislim na samostalne organizacije a ti sto si MAx ko te .....! Quote
METAL Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 (edited) Hajde ljudi da npravimo zajedničku svirku-znači samo NightFall i Atlantida, krajem decembra...recimo u maloj sali Doma Omladine! Edited November 2, 2006 by Boban_Nightfall Quote
Recommended Posts