!!!SERAFIM!!! Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 pazi Jeca slusa 202!!!!!!!!!!!! HAHAHA!!! Quote
voodoo Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 pazi Jeca slusa 202!!!!!!!!!!!! HAHAHA!!! Quote
METAL Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Znaci, evo najnovijih vesti- NIGHTFALL PRAVI SVIRKU 04. FEBRUARA U KLUBU DANGUBA. Detalji ce se saznati... Quote
~MaX~ Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Bobane,tako vazhnu vest morash da saopshtish vecim slovima....... dakle: 4. FEBRUAR 2007. u klubu DANGUBA NIGHTFALL pochetak u 21:30, ulaz 100 din. Quote
Stormlord Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ako je Danguba u Bg-u onda se vidimo posto idem na Therion! Quote
Mary Joe Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Sinoc je bila svirka maximalna! Vidimo se onda tog 4.februara... Quote
~MaX~ Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ako je Danguba u Bg-u onda se vidimo posto idem na Therion! Jeste,u Beogradu je.......extra...... vidimo se tamo..... @Mary Joe - Thanx Quote
Petar the Great Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Svaka cast, svirka extra, sjajno odsvirano. Quote
Elldamar Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 U do jaja...to bih i ja mogao da posetim onda Quote
Stormlord Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Dobio sam demo i zelim da vam kazem da moju podrsku imate.Ako budem nesto mogao uciniti samo pitajte.Pozdrave i samo tako nastavite. Quote
~MaX~ Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Hvala prijatelju....drago mi je da ti je stiglo...... Quote
METAL Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Obnova pesama ? Uglavnom, 19. januara Nightfall svira na Metal Sound festivalu u Domu Omladine - vidimo se onda tamo! Quote
Leshina Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Jebote ja i dalje nemam demo... BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! nek mi naki posteni clan of yours donese vas mighty demo of steel na metal saundu!!!!! Quote
METAL Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) Jebote ja i dalje nemam demo... BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! nek mi naki posteni clan of yours donese vas mighty demo of steel na metal saundu!!!!! Evo, lično ću da se postaram da se jedan primerak našeg demoa, već 19. januara, nadje u tvojim rukama . Mighty of steel seriju demo-a smo već razdelili...mogu da ti donesem samo ovaj obični... E da, ubacićemo još jednu autorsku obradu (Obsesija fazon...), pesma je snimljena - treba samo da je uvežbamo, tj. odsviramo... Edited January 12, 2007 by Boban_Nightfall Quote
Leshina Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 a koja je pesma u pitanju ako se sme znati? i ubaci mi je na obicni demo of plastic,ako je moguce... Quote
METAL Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 (edited) Baš mi je bio gotivan ovaj Maxov avatar U pitanju je pesma : WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL, od Jermain Jackson i Pia Zandore. To je inače dance hit iz osamdesetih, a mi ćemo je svirati u našem power-prog fazonu. Nadam se da će se uskoro naći na My space-u. Spremamo i još neke obrade... Edited January 13, 2007 by Boban_Nightfall Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 ti bole si lud za sve pare ali sta ces nekom je zivot majka nekom maceha! Quote
~MaX~ Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Bobane kakav si plagijator...... Nije fora da imamo isti avatar.......ostavi ti taj ja cu staviti novi.... Quote
METAL Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Bobane kakav si plagijator...... Nije fora da imamo isti avatar.......ostavi ti taj ja cu staviti novi.... E, ja sam ovaj avatar registrovao u SOKOJU na svoje ime-tako da meni sad pripadaju prava na njega...Jbg, od sad ćes onda morati da mi plaćaš ako koristis ovaj avatar. Šalim se- promeniću ga... Quote
Osmi Putnik Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 E jebi ga,a ja se ponadao da cete da skinete "TEK JE 12 SATI" od electro team-a,odnosto E.T.-a Ona Vesna Ranilovic peva,jebe mater...Ako,ako ima nas fanova predratne i posleratne dance muzike A uvek sam bio sav izmeshan na mp3 playeru Sodom,Atlantida,Tankard,Sinan,E.T.,Ceca,Boy George,Sandra,etc... Vidimo se na MetLA soundu... Pozdrav Quote
Recommended Posts