Dowla Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Slusao sam prenos iz Borova.Simpa su vam pesme,cool sto su na srpskom. Quote
Diablo-man Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Lepo kazem ja da se u Srbije rock pesme na engleskom slabije rangiraju! Mogu li ja dobiti nekako textove vashih pesama?? [email protected] je moja mail adresa pa bilo bi lepo da mi poshaljete.HVALA : ) Quote
~MaX~ Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 To nikako.Imate moju podrsku sto se toga tice.A mozda nesto uspem da izmamim za ovaj nas deo srbije jer izgleda da nas 202-jka u sirokom luku zaobilazi jer 3 puta godisnje dodje. Ne razumem shto to... samo da se mi malo sastavimo oko silnih obaveza pa shto da ne napravimo neshto i tamo... videcemo vec... a vi jbg izmolite 202jq da svrati, ne verujem da ce odbiti... Slusao sam prenos iz Borova.Simpa su vam pesme,cool sto su na srpskom. Jao bozhe tamo je bio uzhas... na bini nishta nismo chuli... i svirka je bila uzhas.. ali je barem zezanje pre i posle bilo na nivou Lepo kazem ja da se u Srbije rock pesme na engleskom slabije rangiraju! Mogu li ja dobiti nekako textove vashih pesama?? [email protected] je moja mail adresa pa bilo bi lepo da mi poshaljete.HVALA : ) Sad sam u nekoj frci poslacu ti ovih dana... Quote
Stormlord Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 @~MaX~ ne volim da moljakam nikoga.Ako ne dodju svojevoljno ja ih sigurno necu moliti Quote
~MaX~ Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 ma dobro, nisam bukvalno mislio siguran sam da ce uskoro svratiti... Quote
Crna_Dama Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Jel postoji mogucnost da mi neko posalje snimke Nightfall-a,pogotovo me interesuju stvari sa Gitarijade...? I ukoliko bude ovde (Cacak) organizovana neka veca svirka,mogu li da racunam na vas? Quote
~MaX~ Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Naravno... a mozhemo da se dogovorimo da poshaljem nash DVD sa gitarijade jer smo nashom kamerom snimali ceo put i obe svirke, plus zajebancije izmedju.. Quote
Crna_Dama Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Naravno... a mozhemo da se dogovorimo da poshaljem nash DVD sa gitarijade jer smo nashom kamerom snimali ceo put i obe svirke, plus zajebancije izmedju.. Vazi....aj,cimam te na pm ovih dana. Quote
bojan j. Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Boban je isti Maradona na ovoj slici Quote
Joe Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 bash sam ponosna na njih, super su nauchili da se pozerishu mada znam i ko ih je uchio heheheheheheh... Quote
Stormlord Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 ma dobro, nisam bukvalno mislio siguran sam da ce uskoro svratiti... Uf,tesko.Ako dodju jednom godisnje to je premija. Quote
_NeSa_ Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Naravno... a mozhemo da se dogovorimo da poshaljem nash DVD sa gitarijade jer smo nashom kamerom snimali ceo put i obe svirke, plus zajebancije izmedju.. Hocu ja to!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Pobednici,posto znamo da Max voli Bodome,ovom prilikom vas pozivamo u malu salu skc-a 25.08. i bila bi nam cast da dodjete i cujete Dark PreacherS-e sa reertoarom COB-a + dve autorske stvari! Uzivajte i vidimo se tamo! pozzz Quote
Diablo-man Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 E pa Max hvala na textovima i bilo je vreme ! Jedva cekam da izdate cd pa da kupim. Quote
~MaX~ Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ma no frx... Duxo odgovorio sam ti na vashoj temi Quote
~MaX~ Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 mogli bi stvarno.... pa Morgan je neshto prichao o metal sound turniru u fudbalu... mi cemo se sigurno prijaviti pa hajte i vi... Quote
Kinasky Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 E,cuo sam da je sinoc u Plani bilo dobro..jbg,nisam mogao da dodjem Quote
~MaX~ Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Pa onako.. mi definitivno ne mozhemo da sviramo bez klavijatura... Quote
kIDd Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Slusho sam vas preko 202jke bilo lepo, bash vam stoje Maideni... Elem, kad tje neko gazhenje u BG-u? z Quote
RNA Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Pa onako.. mi definitivno ne mozhemo da sviramo bez klavijatura... Што лажеш кад нисте ни пробали? Quote
kIDd Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Svirali su na hitu u Apatinu..Ili gde vetj... Quote
Stormlord Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Nightfall nikada nije svirao u Apatinu Quote
!!!SERAFIM!!! Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Hit u Velikkoj plani bez klavijature!! Quote
Recommended Posts