Kinasky Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 jao,samo vi nedostajete u Kg 1. pa da bude vrh vrhova...najbolje sa nase hard'n'heavy scene... Quote
~MaX~ Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Што лажеш кад нисте ни пробали? Pa jesmo, u Velikoj Plani i bilo je bezveze.. srecno u vojsci Bole... Svirali su na hitu u Apatinu..Ili gde vetj... nope, nije bilo tamo Nightfall nikada nije svirao u Apatinu A trebao bi, videcemo neshto... jao,samo vi nedostajete u Kg 1. pa da bude vrh vrhova...najbolje sa nase hard'n'heavy scene... Chuo sam da je ta svirka pomerena za 14ti ali mi ni tada ne mozhemo jer cemo verovatno imati imati svirq u Novom Pazaru.. ako se sluchajno ukazhe shansa pitacemo ove sa 202jke da nas naknadno ubace... Quote
Stormlord Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Nego sta nego bi trebao!!!!!!!! Quote
~MaX~ Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Stavio sam na Youtube snimak jedne nashe pesme sa gitarijade. jeste da je sa nashe kamere ali je zvuk bolji nego sa tv-a. eve ga link Quote
Шарки Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Дефинитивно бољи звук него са ТВ-а, чак можда и са радија! Quote
~MaX~ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Hehehe... Nisam chuo snimak sa radija pa nemam pijma kako je to zvuchalo ali chuo sam da ni to nije bilo bash najbolje.. znachi Gero, avatar ti je urnebesan Quote
Diablo-man Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Jel da ravim branu ili ne ? [odlazi po cement i dzakove-Mozda i zatreba] Sad kad nam iskoche ovako iz Mraka sa nekim loodim pesmama ima samo za glavu da se hvatamo koliko su dobre Quote
Joe Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 koliko dugo nisam postovala, sad je istripovano )) nego pozzzzzzzzzzzzzzz bre ljudu eto NF tje svirati 6. oktobra u Beogradu, to tje valjda biti neki hit koji tje 202ojka da organizuje u Knezu trebalo je da bude ove nedelje, ali je odlozeno vidimo se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kinasky Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam... Quote
Kinasky Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam...Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam...Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam...Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam...Uh,ta svirka ce biti moc!!! sviraju najjace srpske demo snage...jedva cekam... Quote
StarbreakeR Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Moguce da cu navratiti na tu sviraju! Quote
Crna_Dama Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ej, Max, sta bi za onaj DVD? Quote
Joe Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 e kad svirate s 202jkom? U subotu u Knezu, ako mislish na Bg... A sviraju negde i u petak sa 202ojkom, ne znam ni ja tachno gde... Quote
kIDd Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 u do jaja tnx ... koje trpanje...ochekujte ekipu s Pevca x) Quote
~MaX~ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Hvala drugar i vi ste bili sjajni... to mi je bio tek drugi put da sam vas gledao uzhivo.. Svirka je bila sjajna.... hvala svima koji ste nas podrzhali... josh uvek sabiram utiske.. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 bilo je lepo! Zarko je smorio Shto nisi ostao u Skc u da chujesh prvoklasnu zajebanciju.....Lupetali smo pesme i vadili ih iz maloga mozga...chak smo svirali i KRALJICU POHLEPE!! Urnebesno! Quote
Buba :) Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 e, predobro je bilo! zamalo me ubise iz obliznje sutke, al sam kao prezivela Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Ljudi,opet ste vi napravili najjacu atmosferu! Svaka cast.Jeste Ekipa+ najvise muzicki pokidali ali vi ste odrali muski... Max-matori....znaci bez foliranja,postao si pravi frontmen.To se najbolje vidi po ponasanju na bini.Svaka ti cast,mnogi mogu da ti zavide na tome.Samo tako nastavi. Poz od PreacherS-a Quote
Kinasky Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 suvisan je svaki komentar na sinocnu svirku, u prevodu-odvalili ste!!! Quote
Kinasky Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Max,ti na temi Art Diler rece da ces u SD ici turisticki,a Olga vas malopre najavila za svirku.Definitivno,jel svirate i vi u Smederevu? Quote
Recommended Posts