~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Hmm, provericu.. niko mi od mojih nije nishta rekao... Quote
Kinasky Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 na sajtu 202 vas ima na spisku za SD... Quote
~MaX~ Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Na zhalost to je dezinformacija... nema teorije da podjemo... Quote
StoleToTo Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Maxe smrdo ajd svirajte....Trulo bez vas Quote
~MaX~ Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 nema shanse... chak ni ja necu moci da podjem.. snimamo spot taj dan.. jbg.. Quote
~MaX~ Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 dakle snimanje spota u subotu je proshlo dobro i zhelim da se zahvalim svima koji su bili i pomogli u snimanju... takodje da najavim da sviramo u Pozharevcu 3eg... Quote
Kinasky Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Jbt,koincidencija...bas sam hteo da pitam kako bilo na snimanju. Svirate u PO? ohohoho...bice ludo...opet na jednom mestu Nightfall,Aeternia i Art Diler...yeah! Quote
kIDd Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 ((( HOTJU DA VIDIM SPOT... HOTJU DA VAS CHUJEM.... Quote
~MaX~ Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 (edited) spot ce biti brzo nadam se... a shto se svirke tiche, u bg-u ne bi trebalo da bude nishta do promocije albuma ali s obzirom da do toga mozhda nece doci do Nove godine mozhda i budemo svirali u medjuvremenu.. treba da se dogovorimo ovih dana @Shix - Vidimo se sutra amigo Edited November 3, 2007 by ~MaX~ Quote
Kinasky Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Jbg,ponavljacu se na temama Nightfall,Aeternia i Art Diler...OD-VA-LI-LI STEEEEE!!! Max,bio si sjajan u Oci crnog andjela... Joe,jbg,nisam uspeo da te ubedim da kazes za koju pesmu je spot Quote
Shix Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Hvala Maxe puno! Razbijanje kao i obicno. Poz! Quote
Usud Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) Kada ste snimili album? Edited November 4, 2007 by Usud Quote
~MaX~ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 @ Hard homolje - Hvala drugar mada ja ne bih rekao da sam se proslavio na toj pesmi jer nisam nishta vezhbao.. ali ja i Mare cemo se sve lepo dogovoriti i bice bolje ubuduce.. @ Shix - Hvala drugar.. i vi ste super svirali... svaka chast na Markovoj volji da i bolestan dodje... "sve je to rock 'n' roll" @ Usud - Album je snimljen negde u Julu ove godine.. trebalo bi da izadje za jedno mesec dana... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 E sta se to desilo? Trebali smo da sviramo 15. zajedno u skc-u,ali su nam rekli da vi necete svirati.sto? poz Quote
kIDd Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 mogli bi btw, juche ste pokidali, Max svaka chast.... Boban je objasnio.... Odlichno ste zvuchali na 202. ... zz Quote
Usud Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) @Duxa Koliko sam video na vasoj temi, traze grdne pare, a nemaju ni izdat album! Pfff... Edited November 4, 2007 by Usud Quote
~MaX~ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 "grdne pare"?... koji ste vi debili... @ Duxa - Prichacu ti, necu ko ovi chobani da pljujem po netu.. @ Kidd - Hvala chovek, kako je tamo bilo dobro je i ispalo... Quote
Recommended Posts