Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi, albuma nema nigde da se pazari... why? Obišao sam čitav centar, ortak je išao i na nbg u taj Hipermarket u merkatoru novom ili šta god da je... enivej, nigde nema :(!

Posted

Wau Me so Happy zbog albuma :)

Trebalo je da chujete Maxovu reakciju preko telefona :)

Mislim da stvarno nema smisla shto nema nigde da se kupi album... Ljudi su ga chekali sto godina i sad ga nema nigde po gradu, a kamoli po unutrashnjosti... :no:

Posted

A, jbg, ne bi trebalo niko da se cima! Nije na članovima benda da urgiraju da se diskovi pojave u prodaji ili da se šetaju po gradu u potrazi za radnjama gde ima diskova... ali, u našoj zemlji i mnogo bitnije stvari ne funkcionišu kako treba, zašto bi to funkcionisalo... jbg, ne se nerviraš Maxe, pojaviće se valjda uskoro u prodaji :)!

Posted

A jbg, krivo mi je jer ispada da ja jedem govna... rekli su mi da je od ponedeljka (ovog shto je proshao) tamo gde je Kovcha gledao a da od ponedeljka ovog sad treba da bude u IPS-u, Mamutu i slichno.. sad vishe ne znam... u svakom sluchaju cu ih zvati..

Posted

Maxe, nemo' se potresaš... zna se da nisi rekao to jer ti je bilo dosadno ili šta već nego zato što su vama rekli da će tada diskovi biti u prodaji... e sad, to što ovde ništa ne funkcioniše je druga stvar :udri: . Valjda će ih biti uskoro, a ako ne - onda ćemo na svirci da pazarimo :da:

Posted

Danas sam ih zvao i rekli su mi da je danas dechko odneo diskove u prodavnice (IPS, Mamut..) i da ce verovatno od sutra moci da se uzmu.. A da li ce stvarno ne znam, jer mi je muka da lazhem vishe ljude ovde zbog njih.. :udri:

Posted

Hehe... hvala na informaciji! Ma, opušteno, ićićemo da izvidmo, pa kad krenu postovi tipa "...kupio sam album danas..." i sl. znaćeš da su diskovi zaista u prodaji hehe :)!

Posted (edited)

Nije loshe, nadam se da ce biti jos spotova u skorije vreme :pivopije: , i obavestite kad se pojavi album u prodaji !!! ...jos 4 dana do svirke...aaaaah :udri:

Edited by Markoni
Posted

da, josh 4 dana i ja ne mogu da dochekam.. bash sam se uzheleo svirke.. :rockdevil:

evo josh jedne isnteresantne stvari koju sam okachio sa gitarijade.. :)

Posted
I evo konachne verzije spota... ne razliqje se mnogo od prve a "rad" ljudi koji su snimali spot necu da komentarishem.

A daj pa necuuuuuuuuu! Ladno si izbacio cuveni prstic....maxe to ti je bre postao zastitni znak.... :razz:

Posted

Drago mi je sto je konacno izasao album, jedva cekam da ga nabavim i preslusam,i stvarno vam najiskrenije zelim puno uspeha u buducnosti. :pivopije:

Naravno,vidimo se 24. na svirci! :rockdevil:

Posted
@ Crna Dama - Hvala puno... :pivopije: vidimo se na svirci :da:

@Metaldijete - :P

evo neshto za sve... Lavirint jako je gotivno...

Makse znaci ima da te bijem

:violent: :violent: :violent: :violent:

nemas pojma kako sam se istraumirao mogao si makar da kazes :violent: :violent: :violent: