Zoll Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ljudi, albuma nema nigde da se pazari... why? Obišao sam čitav centar, ortak je išao i na nbg u taj Hipermarket u merkatoru novom ili šta god da je... enivej, nigde nema ! Quote
PLISH Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Vidimo se u Dangubi 24. !!! Svaka cast momci!! Quote
Joe Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Wau Me so Happy zbog albuma Trebalo je da chujete Maxovu reakciju preko telefona Mislim da stvarno nema smisla shto nema nigde da se kupi album... Ljudi su ga chekali sto godina i sad ga nema nigde po gradu, a kamoli po unutrashnjosti... Quote
~MaX~ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Zvacu da vidim shta se deshava.. evo ja cu da idem do prodavnica svaki dan i kad budem video da ima javicu pa ne morate da se cimate.. Quote
Zoll Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 A, jbg, ne bi trebalo niko da se cima! Nije na članovima benda da urgiraju da se diskovi pojave u prodaji ili da se šetaju po gradu u potrazi za radnjama gde ima diskova... ali, u našoj zemlji i mnogo bitnije stvari ne funkcionišu kako treba, zašto bi to funkcionisalo... jbg, ne se nerviraš Maxe, pojaviće se valjda uskoro u prodaji ! Quote
~MaX~ Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 A jbg, krivo mi je jer ispada da ja jedem govna... rekli su mi da je od ponedeljka (ovog shto je proshao) tamo gde je Kovcha gledao a da od ponedeljka ovog sad treba da bude u IPS-u, Mamutu i slichno.. sad vishe ne znam... u svakom sluchaju cu ih zvati.. Quote
~MaX~ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ne znam sa kime ovi imaju deal ali mogu da pitam I samo da kazhem da ce se skoro sigurno prodavati diskovi na svirci Quote
Kinasky Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 (edited) Jbg Srbija... Max, prvo treba nauciti one kretene kako se pise Nightfall Najtfol, Nightfol... Edited February 17, 2008 by hard homolje Quote
Zoll Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Maxe, nemo' se potresaš... zna se da nisi rekao to jer ti je bilo dosadno ili šta već nego zato što su vama rekli da će tada diskovi biti u prodaji... e sad, to što ovde ništa ne funkcioniše je druga stvar . Valjda će ih biti uskoro, a ako ne - onda ćemo na svirci da pazarimo Quote
~MaX~ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Danas sam ih zvao i rekli su mi da je danas dechko odneo diskove u prodavnice (IPS, Mamut..) i da ce verovatno od sutra moci da se uzmu.. A da li ce stvarno ne znam, jer mi je muka da lazhem vishe ljude ovde zbog njih.. Quote
Zoll Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Hehe... hvala na informaciji! Ma, opušteno, ićićemo da izvidmo, pa kad krenu postovi tipa "...kupio sam album danas..." i sl. znaćeš da su diskovi zaista u prodaji hehe ! Quote
black_bane Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Maxe, brate aj videcu da dodjem....pozz:) Quote
~MaX~ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Btw, ko je danas chitao 24 sata video nas je ... lepo je ispao chlanak rekao bih.. kad ga skeniram okachicu... Quote
~MaX~ Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 I evo konachne verzije spota... ne razliqje se mnogo od prve a "rad" ljudi koji su snimali spot necu da komentarishem. Quote
Markoni Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 (edited) Nije loshe, nadam se da ce biti jos spotova u skorije vreme , i obavestite kad se pojavi album u prodaji !!! ...jos 4 dana do svirke...aaaaah Edited February 20, 2008 by Markoni Quote
~MaX~ Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 da, josh 4 dana i ja ne mogu da dochekam.. bash sam se uzheleo svirke.. evo josh jedne isnteresantne stvari koju sam okachio sa gitarijade.. Quote
angel84 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 odlican bend vidimo se najverovatnije na svirci Quote
voodoo Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 I evo konachne verzije spota... ne razliqje se mnogo od prve a "rad" ljudi koji su snimali spot necu da komentarishem. A daj pa necuuuuuuuuu! Ladno si izbacio cuveni prstic....maxe to ti je bre postao zastitni znak.... Quote
~MaX~ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Nisam ja izbacio.. a uostalom bolje je ovako .. prstic je otishao u legendu Quote
Crna_Dama Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Drago mi je sto je konacno izasao album, jedva cekam da ga nabavim i preslusam,i stvarno vam najiskrenije zelim puno uspeha u buducnosti. Naravno,vidimo se 24. na svirci! Quote
Bejbe Kompajler Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Hahaaa,, Zare portir!!! Spot je kewl, dobri ste. Max, stoji to ono 666, zlokoban si do bola (Sinan Sakic-Lepa do bola) :) Stay metal, u rock!!! Quote
~MaX~ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 @ Crna Dama - Hvala puno... vidimo se na svirci @Metaldijete - evo neshto za sve... Lavirint jako je gotivno... Quote
vladream Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 haha, bili mi ugaseni zvucnici tako da nisam provalio foru, a onda mi vuk objasnio o cemu se radi Quote
Mita Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 @ Crna Dama - Hvala puno... vidimo se na svirci @Metaldijete - evo neshto za sve... Lavirint jako je gotivno... Makse znaci ima da te bijem :violent: :violent: nemas pojma kako sam se istraumirao mogao si makar da kazes :violent: Quote
Recommended Posts