Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maximilijane cestitam za Castle,nego jel dolazite 10-og u Zajecar sa Hitom lochemo Zajecarsko i Sreja da vam frula?!? :bigblue:

Pozz

Posted
Maximilijane cestitam za Castle,nego jel dolazite 10-og u Zajecar sa Hitom lochemo Zajecarsko i Sreja da vam frula?!? :bigblue:

Pozz

Ne verujem prijatelju jer smo bash u guzhvi a i ja mnogo radim pa nema shanse da se izvuchem.. jbg..

Uh, a taman sam pomislio da ste prosli, mada sam od 7:45 blejao uz FOX...dobar nastup! :) Kratko, ali jebitacno :pivopije:

Ja sam imao obaveza pa nisam mogao da idem josh manje da gledam pa cu nadam se nabaviti snimak sa FOX-a i pogledati...... a onda okachiti na YouTube... :) :) :)

Svaka čast za Castle.

Hvala :pivopije:

Posted

Pa mi smo hteli da sviramo na ovom festu u Nishu ali nigde nismo nashli kontakt za prijave.. jbg... u planu je neka turnejica po jugu a i sad idemo u Leskovac 12og pa cu da se odvalim od roshtilja... mmmmmmmmm :P

Posted (edited)
Pa mi smo hteli da sviramo na ovom festu u Nishu ali nigde nismo nashli kontakt za prijave.. jbg... u planu je neka turnejica po jugu a i sad idemo u Leskovac 12og pa cu da se odvalim od roshtilja... mmmmmmmmm :P

Hahaha... Onda napravite nekoliko "nights to remember", tokom septembra, taman da se najedete roštilja. :)

Edited by AstralliS
Posted

Ako idete po jugu, to je prilika da svratite u Surdulicu. Otići ću tamo specijalno za tu priliku.

Posted

Ih Duxo prijatelju pre koliko je ovo prebacheno :) :)

ma bre drugar samo da mi (DoomrasH) zapichimo autorske pa da i mi dogodine zasviramo na Castle-u :da:

A ti ako budesh pijan koliko se ocheqje da cesh biti pijan bice ti svejedno da li je na bini NightFall ili Seka Aleksic :) :) :)

Posted
Ih Duxo prijatelju pre koliko je ovo prebacheno :) :)

ma bre drugar samo da mi (DoomrasH) zapichimo autorske pa da i mi dogodine zasviramo na Castle-u :da:

A ti ako budesh pijan koliko se ocheqje da cesh biti pijan bice ti svejedno da li je na bini NightFall ili Seka Aleksic :) :) :)

Pa...nisi daleko od istine! :D

Aj pozdravlja vas sve cika Duxa

Posted

MaXE,I MI ,tj. nas 12 Vranjanaca se nadamo dobroj svircu u Leskovcu jer najviše zbog vas i DARGORONA dolazima tako čoporativno da vas slušamo,i gledamo!!!

Joj....ah..jedva čekam...konačno,i vas da vidim uživo... :pivopije:

Posted
Hvala kurcu... Samo još i Dargoron da zasvira tamo i biću zadovoljan spiskom domaćih bendova.

pazi ti na taj recnik! :)

ja bih volela da na castle festu vidim a i cujem dargoron,aeterniu i nightfall!!! :bigblue:

a vi budite ljubazni pa me obradujte i recite mi da ce oni svirati :da:

:D

ko bi rek'o da max moze da se odvali od rostilja! :):)

ko bi rek'o da on uopste jede?! :lol:

Posted
pazi ti na taj recnik! :)

ja bih volela da na castle festu vidim a i cujem dargoron,aeterniu i nightfall!!! :bigblue:

a vi budite ljubazni pa me obradujte i recite mi da ce oni svirati :da:

aeterniju a kako stvari stoje i Dargoron necesh chuti na Castle-u.. spisak bendova je koliko sam ja shvatio popunjen tako da jbg..

ko bi rek'o da max moze da se odvali od rostilja! :):)

ko bi rek'o da on uopste jede?! :lol:

:violent::opusteno:

Posted (edited)

e Max svaka cast za juce u Leskovcu jebali ste kevu slusao sam prenos

Lotke matori me je veoma iznenadio kako i dalje moze dobro da otpeva

SKC i svi iz Beograda bi trebalo da ih bude sram

mene jeste jbt koliko sam cuo bas dosta ljudi je bilo i bila odlicna atmosfera i ostali su do kraja a kad sam u SKC-u nekoliko puta ono 1 sat a ostalo jos fazon 50-30 ljudi mozda i manje

Edited by Mita
Posted

samo cu da kopiram onaj text sto sam ostavila na str.-za svirq u leskovcu!

od onih klinki ni prenos nije mogao da se odslusa kako valja...vristale i pistale!j.... ti! :mrtav:

eto toliko od mene :bigblue:

p.s.maxe,nisam htela da vredjam! :):)

a sta ce ti ti pistolji? :uhoh:

Posted

Jbg.. ma publika je bila sjajna.. mi nismo bili neshto na standardnom nivou ali je publika nadoknadila to i zezanje je bilo vrhunsko.. Shto se Lotketa tiche.. taj chovek velichina jedna i pravi uzor za mlade pevache i to ne samo po pevanju nego i po shvatanju nekih stvari.. :da:

Hvala svima koji su bili na svirci pogotovo ekipi iz Vranja koja doshal da nas chuje.. Mi cemo dati sve od sebe da dodjemo u Vranje i oduzhimo se za bezrezervnu podrshq :rockdevil:

@Night Walker - pa samo ti mene prozivaj i ja cu odmah da vadim pishtolje :)

Guest Emica
Posted

Jeeej jedva cekam da Nightfall dodje u KG:)))

Nadam se da ce doci dosta ljudi tj ubedjena sam u to :D

Hocete da svirate neke laganije pesme da znam da pripremim maramice? LoL! :muzicar: