Jump to content

Recommended Posts

Guest Emica{Histeric chick}
Posted

E sooper... :rolleyes:

Znaci nosim maramice X)

Kao sto sam i obecala potrudicu se da dovedem ljude :D

Posted (edited)
samo cu da kopiram onaj text sto sam ostavila na str.-za svirq u leskovcu!

od onih klinki ni prenos nije mogao da se odslusa kako valja...vristale i pistale!j.... ti! :mrtav:

eto toliko od mene :bigblue:

p.s.maxe,nisam htela da vredjam! :):)

a sta ce ti ti pistolji? :uhoh:

:D

Eh...nemoj da se žališ...morale smo da vrištimo i pištimo,jer je njihov nastup to i zahtevao!:-)

Jbg.. ma publika je bila sjajna.. mi nismo bili neshto na standardnom nivou ali je publika nadoknadila to i zezanje je bilo vrhunsko.. Shto se Lotketa tiche.. taj chovek velichina jedna i pravi uzor za mlade pevache i to ne samo po pevanju nego i po shvatanju nekih stvari.. :da:

Hvala svima koji su bili na svirci pogotovo ekipi iz Vranja koja doshal da nas chuje.. Mi cemo dati sve od sebe da dodjemo u Vranje i oduzhimo se za bezrezervnu podrshq :rockdevil:

@Night Walker - pa samo ti mene prozivaj i ja cu odmah da vadim pishtolje :)

Ah...nama je bilo zadovoljstvo!Znači definitivno,ali definitivno se nikada u životu nisam provela dobro kao sinoć u Leskovcu!Bili ste ooopasni!

Jest da sam malo ostala bez glasnih žica,i da malo ne mogu da pomeram glavu..ali ok....što reče Žare ‚‚Sve je to rock and roll! :rockdevil:

Šalu na stranu bili ste super,i moji drugovi koji vas pre toga nikada nisu slušali,bili su raspamećeni MAIDENom!!! :rockdevil:

Pozdrav....i Vranje vas naravno čeka...i roštilj kod ‚‚Žabu!‚‚ :D

Joj....da...umalo da zaboravim...Maxe...kakvo je bilo ono čudo ... ‚‚sprža‚‚ mislim da se zvaše...? :veseli:

Edited by KLETVA
Posted

HEhehehe, sprzha, sprzha nego shta... :) :) i to je bila jako dobra sprzha... :)

Bila je super svirka i stvarno hvala svima josh jednom shto ste bili i podrzhali nas.. :rockdevil: i mora da se overi "kod Zhabu" :) :)

i evo neshto vezano za album....

Evo nekih mesta gde se moze naci nas album "Kao Da Niceg Nije Bilo"

Smederevska Palanka - Apolon

Sabac - Music Box

Mladenovac - World Of Music

Sid - Muzicka Industrija

Beograd - B92 (Dom Omladine), IPS, Mamut, Tehnomax, Tamara (Terazije), Felix, Mordor...

Spisak ce vremenom biti veci ali u medjuvremenu za one koji nisu u mogucnosti da dodju do prodajnog mesta album se moze kupiti i preko internet sajta:

www. yu4you. com

i naravno preko benda.. Kontakt [email protected]

Posted
Pa gde opet ta pesma?... :) ma neka, samo neka nije opsesija.. :da:

Pa sad kao pustaju Možda baš sada u verziji sa albuma, a to je kao što Olga kaže,i kao što se da primetiti, drugačije nego sa demo snimka.

Posted
Hit nedelje 202.. hvala na velikoj podrsci iz Vranja.. :da::pivopije:

Ah...nema na čemu..u ime celokupne podrške iz Vranja! :da:

Konačno, više i nama je laknulo. Svaku Božiju nedelje glasaj glasaj, glasaj, i uvek malo fali.

Ali sad...Još i Nikola...ma nema najjači ste!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

:pivopije:

Posted

Shto se sledecih svirki tiche, NightFall napokon u Nishu 10og maj (da ne kazhem pravilno bojim se da ce me sharki sachekati negde iz prikrajka :) :) )

Posted

Pozdrav. Album vam je odličan. Na prvo slušanje su mi se dopale Možda baš sada i Drukčije nije moglo. Očekujem da će mi se uskoro internet ustabiliti pa se nadam da ćete negdje sa hitom nedjelje svirati pa bih vas tako mogao čuti i u živo, a valjda će se ukazati neka prilika da dođete i u BL. U svakom slučaju odličan album.