~MaX~ Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 pa mi realno i nismo pravi power mada se slazhem sa konstatacijom Quote
Sreta Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Uzo sam disk. Konacno. Samo da ne bude novi vokal nesto tipa Tarja i te fore... Quote
kIDd Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Чујем Нуклеар Бласт у игри за издавача Quote
~MaX~ Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 psssssssst, ne prichaj josh nishta :) Quote
NatashaNS Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 28. me ocekujte u Dangubi ako sve bude ok. Mis'im, ako ostanem ziva do toga datuma , dolazim sigurno. Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Uzo sam disk. Konacno. Samo da ne bude novi vokal nesto tipa Tarja i te fore... Hahaha...neces valjda Maxe da isprobavas neke nove vokalne visine Quote
~MaX~ Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Ma kakvi.. proshla me ta faza :) Quote
~MaX~ Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Znam da su shanse da se dokopamo ovog festivala ravne nuli ali shto da ne poqshamo... nece da boli :) Quote
NatashaNS Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Ja sam vec rekla da cu se pojaviti na toj svirci. Quote
NatashaNS Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 (edited) Hvala, hvala! Bas sam se trudila oko njega! Al' mis'im, jako je originalan. Niko na yumu nije imao do sad nista slicno. E a bas jedva cekam te svirke & koncerte! Btw, je l' svirate i neke obrade, pored pesama sa albuma? P.S. Sjajan ti je avatar. Edited December 14, 2008 by NatashaNS Quote
~MaX~ Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Pa sad su Mejdeni o5 u modi pa reko da pratim trendove :) iskreno, bice jako malo obrada ako uopshte.. imamo dovoljno nashih pesama da izguramo svirq a one su bitnije slozhicesh se mada... nikad se ne zna Quote
NatashaNS Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 (edited) Da, pa i treba da pratis modu. Valja ti to. Nego, sto se tice obrada, naravno da cu se sloziti sa tobom. Mnogo su bitnije vase divne pesme od obrada (ja ulizica ). Al' ipak odsvirajte bar jednu dobru obradu (Sonate ). Bas bi bilo fino cuti tebe kako pevas neku pesmu Sonate (jes' da ih u poslednjih par nedelja ne slusam skoro uopste, al' stvarno bi bilo cool cuti vas kako izvodite neku pesmu od njih). Mis'im, ne verujem da cete uzeti neku njihovu pesmu, al' sta god da izaberete, bice dobro. E a btw, album NightFall-a je album koji sam ja najbrze do sad zavolela, al' mi je onda dosadio i nisam ga pustala neko vreme (citaj: par dana ), i sad ga opet volEm puno. Edited December 14, 2008 by NatashaNS Quote
~MaX~ Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 hehehe, hvala puno... a shto se Sonate tiche, nemoj da se nadash dzabe nisu oni ljudi u tom fazonu.. jbg.. Quote
Mita Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 (edited) hahahaha :) a da i Oci boje duge to obavezno!!!!!!!!! moze i Opsesija Edited December 14, 2008 by Mita Quote
NatashaNS Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 hehehe, hvala puno... a shto se Sonate tiche, nemoj da se nadash dzabe nisu oni ljudi u tom fazonu.. jbg.. Nema na cemu. A znam. Samo sam ih tako bezveze spomenula. Al' kazem, sta god da izaberete bice super! Verujemo mi u vas! Quote
Recommended Posts