METAL Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Vidimo se 19.januara na Metal Sound-u! Quote
METAL Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Hvala svima na vecerasnjoj podrsci!Sto se organizacije tice ovo je do sada najbolji MS Fest, -sve je pocelo i zavrsilo se na vreme! Nightfall je imao manjih propusta u svirci, ali sve u svemu bilo je ok...04.februara pravimo samostalnu svirku, pa se nadasm da cemo sve propuste do tad otkloniti...Jos jednom kazem-po meni, do sada najbolje organizovan MS fest-svaki bend je bio podjednako ispostovan...pozdrav za sve bendove i ljude koji su veceras bili Vidimo se 04.februara u Dangubi! Quote
~MaX~ Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Bobane kako ti se chini moj novi avatar?..... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 o boze ala je ovo smesno!!! :) Quote
METAL Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Bobane kako ti se chini moj novi avatar?..... Quote
METAL Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Evo i plakata... Edited January 24, 2007 by Boban_Nightfall Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 lep plakat! Stvarno jako lep! mogli bi da napravite zamak! Quote
~MaX~ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Cool je plakat..... jednostavan.... djasvi mi se... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 pa avatar ti je majka! kako ti se ne bi djasvio onaj epic plakat, za bobana 2000 zlatnika,ziv ili mrtav! Quote
Petar the Great Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Cool, samostalna svirka??? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 jok sviraju kao predgrupa NINU!! Quote
Vucko Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 He He Nino ... Gde iskopa tog coveka, vratio si me u nocne more devedesetih. Quote
~MaX~ Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Cool, samostalna svirka??? Yup! NINO!!! ahahahaha stvarno gde si se setio toga... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!! Quote
Osmi Putnik Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!! Jebem te u oko Quote
~MaX~ Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 choveche..... jebesh mi sve ako si ti normalan.... Quote
METAL Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 pa kada su RUMUNI krenuli da se iskrcavaju na Normandiju APACI su ih kamenovali jer nisu hteli da kupuju Rumunske hulahopke i Jeans! Medjutim Rumuni su imali tajno oruzije (Iz price se izvaljuje da je to Nino)!! Apaci su navaljivali sve vise i vise i odjednom se dogodilo cudo! Iskoci pred njih taj cudni baja>Sa mladezom na obrazu i zapjeva suskavim glasom>od silne glazbe i od kolicine sranja koja je lik izbacivao iz svojih usta APACI se podavise u govnima(izumrla cela civilizacija)!! SADA TAj isti Baja nastupa u DANGUBI cetvrtog februara sa pratecim bendom NIGHTFALL ,A NINO sam misli da bend ima potencijala i zeli sve najbolje Maxu u narodnjackim disko vodama! MIsteriozni lik se okrenuo i otisao pjevajuci> "USNE VRELE KAO ZAR DA LI JE TO S NEBA DAR ZNAM DA NIJE KAO SAN ISTU VATRU OSECAM!!! Quote
Petar the Great Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 jok sviraju kao predgrupa NINU!! Cekaj, stani, pazi, nemoj da vredjas mrtvog coveka! Quote
Mary Joe Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Jaoooo, o cemu vi razglabate na temi... Slatko se nasmejah. Uostalom, nemam ni ja sta pametno da kazem, sem da uveliko slusam promo CD i, naravno, vidimo se u Dangubi. Quote
Leshina Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Sve se to dogodilo na putu za luuudilo, srce ni se opasno u tebe zaljubilo! Sve se to dogodiloo na puuutu za luuudilo, srce mi se opasno u tebe zaljuuubilo! (pa modulacija) SVE SE TO DOGODILOO NA PUTU ZA LUUUUDILO, SRCE MI SE OPASNO U TEBE ZALJUBILO! SVE SE TO DOGODILOO NA PUTU ZA LUUUUDILO, SRCE MI SE OPASNO U TEBE ZALJUBILO! (pa onda povratak u prvobitni tonalitet) Sve se to dogodilo na putu za luuudilo, srce ni se opasno u tebe zaljubilo! Sve se to dogodiloo na puuutu za luuudilo, srce mi se opasno u tebe zaljuuubilo! e ovakve pesme bre trebaju da se rade!!!kompleksne,zajebane,melodicne i progresivne!!!!!! ljudi i dajte onu secivene baladu u nocgubi,dovodim curu,pa da mi je maks-a na uvce otpeva,a ako dobro odradi posao,dozvolicu mu da mi da jedan kratki,odsecan popus!!! jel moze? aj poz ljudi volim vas!!! pjevac vam je naj najbolji pusa....ovaj....baja u univerzumu!!!!!! Quote
~MaX~ Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ahahahaa.....ova tema je stvarno prolupala... Quote
voodoo Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 E sad, da se ovoliko spamovalo na temi Aeternie vec bi sve bilo obrisano Quote
~MaX~ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Danashnja proba je bila extra,imamo josh jednu do svirke i onda rokanje.... Quote
Recommended Posts