Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poslednja vest: cena karte za svirku u nedelju je 100 din. Na više kupljenih karata dajemo popust:

3 karte-350 din

5 karata-700 din

10 karata-1500 din!!!

Šala, naravno! Vidimo se u nedelju u Dangubi!!! :pivopije:

Posted

to shto je crkla je dobar znak.....to znachi da bend radi neshto ozbiljno pa ima manje vremena da dolazi ovde.... ne bi valjalo kad ovde non-stop visili.... :)

Posted

to shto je crkla je dobar znak.....to znachi da bend radi neshto ozbiljno pa ima manje vremena da dolazi ovde.... ne bi valjalo kad ovde non-stop visili.... :)

Haha prozivka za Aeterniance :):):) shala mala

Posted

Jbg, nisam mogao da dođem na svirq, imao ispit u ponedeljak ujutru... ali priča se da je bilo mnogo dobro :)!

Jel će "Gde se vraćam uvek" ostati sa ovim novim aranžamnom (drugačijim od onog sa demo-a)? Meni se ona prvobitna varijanta gde se ceo bend uključuje posle prve strofe više sviđala... Da, inače obožavam tu pesmu :)!

Posted

OK, hvala za odgovor...

Nego, jeste uvrstili i "U svemu" u vaš stalni repertoar, a ako niste, hoćete li? Izvinjavam se ako smaram malo...

Posted

mi imamo 12 nashih pesama koje aktivno sviramo tako da kad bude prilike sviracemo i to.... stalno menjamo da bi i nama svirke bile zanimljivije... :D

Posted

sta bre nevisis jebem ti sisu!

Jedno malo prosvetljenje posto sam primetila da to non-stop pogresno pises-rechca ne se pise odvojeno od glagola! :) poz