Igor RHCP Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Momci, srecno veceras! Nemojte lomiti noge, polomite binu super ste odradili, po meni bilo malo mase, ali staces takvi su ti ovi novosadjani Quote
~MaX~ Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Momci, srecno veceras! Nemojte lomiti noge, polomite binu Tako je i bilo.... Momci, srecno veceras! Nemojte lomiti noge, polomite binu Tako je i bilo.... @Igor - Ma opsuhteno brate....ono je sinoc bilo extra... ne znash ti kakve smo mi sve svirke imali...izvini shto sam bio rastrzan onoliko sledeci put ima da zalijemo ljudski.... Quote
Apeiron Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 (edited) Momci, dobri ste bili na Metal Battle-u. Zaista postena svirka. Ako cu biti potpuno iskren... vasa svirka je OK, ali pesme su pomalo jednolicne. Prog momenti su odlicni, ali onda ulete delovi koji su previse... hm, kako da se izrazim, One Records (Hexagram/Koncept like) orjentisani. Dakle, nekakav sladak komercijalni rock, i to kvari utisak inace odlicne svirke. Ne znam, verovatno ima onih koji se nece sloziti, ovo je samo moje misljenje. Kako god, samo napred Edited March 25, 2007 by Apeiron Quote
~MaX~ Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pa dobro....ne mozhe ni svakome da se svidi....nama za sada ovo odgovara a i koliko smo mogli da primetimo i vecem delu publike.....u svakom sluchaju hvala na kritikama, potrebne su nam ko lebac.... Quote
~MaX~ Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Bend je zvanichno pocheo snimanje albuma.... ako sve bude kako valja uskoro cemo slaviti prvenac Quote
tidzana Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 skroz sam otkonula na Mozda Bas Sada jos kad sam je prvi put cul...nije mi lako to da opisem-pesme skoro da poseduju nesto magicno...ili... bar tako deluju na mene Bend je zvanichno pocheo snimanje albuma.... ako sve bude kako valja uskoro cemo slaviti prvenac ...ako je tako, cestitam i jedva cekam Quote
Layla Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Otvarajte temu za svirku! Da mi ne rece Katja kad je, isplanirala bih nesto drugo i bilo bi mi krivo Quote
~MaX~ Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 radi se i na tome.... shta fali ovome za pochetak?.... Quote
Шарки Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 'Ладно сам скапирао да имам ваш демо овде! Мора да ми га је Крстовић jr. увалио ономад. Quote
~MaX~ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Ne znam ja shta ti je Krstovic uvalio Ali sam ja oduvek znao da si ti nash najveci fan samo to necesh da priznash Quote
~MaX~ Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Eto prodje i ta svirka...sada se potpuno okrecemo albumu,mozhda cemo jedino tu i tamo sa 202jkom negde svirati... Quote
bojan j. Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Kul svirka, Makso, super si zvuch'o Quote
milovan Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 BRAVO BRAVO>cuh super komentare,odvaliste svaka chast! Izvinjavam se josh jednom ali da me nisu ispalili doshao bih sigurno! POZZ Quote
voodoo Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Aaaaaaaa kako ti u nightfallu? mirodjija u svakoj chorbi Quote
Recommended Posts