~MaX~ Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ona sad spava, ne brini sad cu na temu gitarijade da stavim neke slike popove plazhe... Quote
Joe Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 ona sad spava, ne brini uuuuuuuuuuuh Maxe.... ovo ti stvarno nije trebalo seti se samo onih tvojih slika koje imam Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 jako je lepo mesto gde idemo... chini mi se i lepshe od stadiona ali videcemo kad dodjemo tamo... @Joe - Sa tobom cu se obracunam kasnije... Quote
Joe Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 na gitarijadi tje vam biti super i svi mi koji ne idemo vam strashno zavidimo @Maximus - Drzim te za rech Quote
Dark hunter Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Cestitam na pobedi Slusala sam vas sinoc na radiju i super ste zvucali.. Poz Quote
Zoll Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Momci, cestitam jos jednom, ovog puta na vasoj temi ! Super ste svirali, zasluzena pobeda, sad cekamo album... Pozdrav svima! Quote
_NeSa_ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ljudi,drago mi je sto ste osvojili,mada sam tipovao na Aetar,ali je preko radija Bobi svucao kao da je svirao na zoomu 505...Bobane,bre,da li si normalan?Nemo' vise da se ponovi to! Quote
Divlji Tigar Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Svaka cast na pobedi. Ljudi,drago mi je sto ste osvojili,mada sam tipovao na Aetar.Ove godine su metalci osvoji gitarijadu,tj vladali su istom. Quote
Vanja [Anima] Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Momci, svaka cast na pobedi! Sve cestitke od benda Anima! Quote
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ajd da i ja cestitam... SVAKA CAST!!! Quote
Stormlord Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ja sam veoma prijatno iznenadjen ovom pobedom.Nisam bio za kompom 3 dana zbog obaveza i odma lepa vest.Pre sam gitarijade tipovao na vas ali zbog same konstrukcije nisam verovao u pobedu ali ovo je korak napred.Svaka cast momci,zasluzili ste. Quote
Shix Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Sve cestitke drugari i zelim vam puno srece i uspeha u daljem radu. Pozdrav od ekipe Art Diler. Quote
Bole Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Svaka cast ljudi za pobedu ! Mislim da je otisla u prave ruke definitivno..Pratio sam vas preko malih ekrana ;-) Sta cete za album , jel se zna nesto oko toga (bese ste ga snimili?) Quote
MegaDex Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 NIghtfallovci!Svaka vam cast!Extra svirka je bila!Sve najbolje u daljem radu i zelimo Vam jednog extra extra izdavaca i svecku slavu! Stay fuckin Heavy! Quote
Imenjak Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 pobeda! sjajno! sve sam rekao na gitarijada temi... ono, "drugcije nije moglo..." Cestitke! poz! Quote
~MaX~ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Hvala vam od srca ljudi... evo vidite koliko sam srecan.. @Bole- Trebalo bi album da izadje na jesen ako sve bude kako valja... Quote
vladream Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 cestitke na pobedi, vidimo se uskoro da ponovo zasviramo!! pozdrav p.s. Max, skinuo sam malopre DVD rip simpsonovih Quote
~MaX~ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Au, shta li si ti meni dao? da li se vidi ishta? Quote
vladream Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 xaxa, vidi se, i zvuk je solidan, ali povremeno se mogu videti glave ljudi u publici, sto je, veruj mi, nebitno, apsolutno ti nece skrenuti paznju sa filma ;p Quote
StarbreakeR Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ajd i ovamo, svaka vam chast ljudi...super je bila svirka, zaista mi je drago sto ste pobedili.Sve najbolje u daljem radu, pa se vidimo nakon sto zavrsite slavlje i rastreznite za jedno mesec dana! Poz! Quote
Ikhabot Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Moje cestitke za gitarijadu ljudi a pogotovu tebi maxe. Bili ste moj favorit i drago mi je da ste odneli pobedu. Nažalost nisam vas slušao niti gledao na gitarijadi ali i bez toga znam da ste pravi materijal za pobedu po žiriju. Sve najbolje sa albumom i karijerom!! Quote
Шарки Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Рекао сам ово данас Максу на MSN-у, рећи ћу и овде: Свака част на победи, али што се тиче Жарета и Бобана... ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЈЕЛИ НЕШТО ТАЈ ДАН?? Неочекивано лош звук и доста грешака... Мада, то није ни битно, свака част још једном! Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Jee,jeeee,jeeeee konacno jedan koji mi se stvarno svidja da osvoji gitarijadu. Momci svaka cast!!! vam svira extra,razvalili ste gitarijadu :) sta da kazem odushevljen sam ! I nastup vam nije bio losh,skroz je opushten.Tako je bar izgledalo,a dal ste imali tremu ili ne,to vec ne znam. Sve u svemu bili ste EXTRA i po meni ste zasluzili da pobedite!!! Edited August 6, 2007 by Aeternija&NightFallfan Quote
Man From The Crypton Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Jos jednom, u ime svih Dargoron-aca, CESTITKE !!! Quote
Recommended Posts