Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inache, gostovacemo na 202jci u chetvrtak gde cete imati prilike da prvi put chujete snimke sa albuma pa koga interesuje neka upali radio transmitore :)

Posted

hoho:) znachi nije vishe standardna lista:

ona ne chuje bol

drukchije nije moglo

mozhda bash sada

gde se vratjam uvek

-

mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x))))

Posted
hoho:) znachi nije vishe standardna lista:

ona ne chuje bol

drukchije nije moglo

mozhda bash sada

gde se vratjam uvek

-

mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x))))

Pa necesh chuti nishta novo vec te iste pesme ali u studijskoj varijanti... :P mislim da je red da prestanu da pushtaju one demo snimke i da se malo ozbiljnije prezentujemo :da:

Kad ce album da se pojavi u prodaji?

Pa za prodaju ne znam ali kapiram da ce krenuti jako brzo nakon shto stigne a to bi trebalo da je sam pochetak decembra ali cu javiti chim budem znao.. :pivopije:

oce li biti onih kvalitetnih instrumentala

Gde? Na radiju ili albumu? i kojih instrumentalA? mi imamo samo jedan ako ne rachunash intro.. :P

Posted
Mогао би прво да научиш да певаш. :) :)

Jedi bre govna ti!! .. :)

Pa mislim na albumu.

Bice onaj jedan instrumental na albumu :da:

Samo da izadje taj album pa cu da vam okachim cover.. :pivopije:

@Kidd - Ma necemo ali jbg da znash kakve su oni sve probleme imali veruj mi da nije chudno shto im toliko treba..

Posted (edited)

A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album?

Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... :smile:

Edited by KLETVA
Posted
A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album?

Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... :smile:

Ma sigurno ce biti nachina za sve da dodju do albuma.. ako nishta drugo i mi iz benda cemo moci da posredujemo tako da ne brini... Shto se Shopke tiche on je moj veliki prijatelj i drago mi je da smo ovo uradili zajedno.. nadam se da ce pesma dobro proci kod ljudi... a za Vranje si chula na radiju.. zaokruzhili smo ga na mapi Srbije i valjda cemo doci uskoro.. :da:

Jedva cekam album! :meshuggah:

Svi ga jedva cekamo :rockdevil:

Uf, mi ne mozhemo da dochekamo a 90% izlazi u prvoj nedelji decembra :pivopije: