Acid Rain Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 Pa sta i ako su trazili pare... Nece da sviraju sigurno za pivo i za tapsanje po ramenu... Quote
StarbreakeR Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Cuh da se suska za neku 202 u NS u subotu...jel dolazite i vi? Quote
~MaX~ Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Pa nazhalost necemo doci jer ja nisam u u gradu.. jbg, bice valjda prilike... :/ @Kidd - :) kako da ne... Quote
kIDd Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 xD Znachi, death in fire...Max growla.... RECI ! xDDDDDDDD Quote
~MaX~ Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Pa shto da ne?... meni ni bi nishta falilo da i to nauchim.. Quote
~MaX~ Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Inache, gostovacemo na 202jci u chetvrtak gde cete imati prilike da prvi put chujete snimke sa albuma pa koga interesuje neka upali radio transmitore Quote
kIDd Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 hoho:) znachi nije vishe standardna lista: ona ne chuje bol drukchije nije moglo mozhda bash sada gde se vratjam uvek - mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x)))) Quote
Kinasky Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kad ce album da se pojavi u prodaji? Quote
Stormlord Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 oce li biti onih kvalitetnih instrumentala Quote
~MaX~ Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 hoho:) znachi nije vishe standardna lista: ona ne chuje bol drukchije nije moglo mozhda bash sada gde se vratjam uvek - mislim da bi bilo ok da chujemo neshto novo x)))) Pa necesh chuti nishta novo vec te iste pesme ali u studijskoj varijanti... mislim da je red da prestanu da pushtaju one demo snimke i da se malo ozbiljnije prezentujemo Kad ce album da se pojavi u prodaji? Pa za prodaju ne znam ali kapiram da ce krenuti jako brzo nakon shto stigne a to bi trebalo da je sam pochetak decembra ali cu javiti chim budem znao.. oce li biti onih kvalitetnih instrumentala Gde? Na radiju ili albumu? i kojih instrumentalA? mi imamo samo jedan ako ne rachunash intro.. Quote
Шарки Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Pa shto da ne?... meni ni bi nishta falilo da i to nauchim.. Mогао би прво да научиш да певаш. :) Quote
kIDd Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 haha lol nemojte kao stringsi za album pls ) Quote
~MaX~ Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Mогао би прво да научиш да певаш. :) Jedi bre govna ti!! .. Pa mislim na albumu. Bice onaj jedan instrumental na albumu Samo da izadje taj album pa cu da vam okachim cover.. @Kidd - Ma necemo ali jbg da znash kakve su oni sve probleme imali veruj mi da nije chudno shto im toliko treba.. Quote
~MaX~ Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Ma jok... samo idemo da odnesemo pesme sa albuma na radio.. Quote
Шарки Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Видим ја да ће вашу тему пребацити на метал сцену. Quote
KLETVA Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album? Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... Edited November 24, 2007 by KLETVA Quote
~MaX~ Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 A da li ce kada album izadje,postojati ikakva mogucnost da mi,koji nismo iz Bg-a,ili nekog drugog grada gde ce biti u prodaji,direktno mislim na Vranje,nekim putem naruchimo album? Btw,slushala sam vashe gostovanje na 202,bilo je veoma zanimljivo i super,i prelepa je ona pesma sa Shopkom,i kao shto vec rekoh mogli biste nekada,onako chisto u prolazu da svratite i do Vranja... Ma sigurno ce biti nachina za sve da dodju do albuma.. ako nishta drugo i mi iz benda cemo moci da posredujemo tako da ne brini... Shto se Shopke tiche on je moj veliki prijatelj i drago mi je da smo ovo uradili zajedno.. nadam se da ce pesma dobro proci kod ljudi... a za Vranje si chula na radiju.. zaokruzhili smo ga na mapi Srbije i valjda cemo doci uskoro.. Jedva cekam album! Svi ga jedva cekamo Uf, mi ne mozhemo da dochekamo a 90% izlazi u prvoj nedelji decembra Quote
Recommended Posts