Шарки Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Не узимајте за озбиљно Содома, ипак има 17 година. Quote
alek(sa) Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Nemojte da se proseravate, spot je baš kewlj!! Kao da niko od vas nije svestan gde živi, daj molim te. Full podrška, super i Maxe moraš da me upoznaš sa drugaricom sa spota Vrh momenat kada Žare skine kačket Dobar je spot samo mi se cini da ima jednu mali gresku(ili je pak trebalo tako da ispadne) a to je da u onom delu kad ribu ulazi u klonju i navaljuje se na lavabo, ako se malo bolje zagleda vidi se kamerman u ogledalu ! Lik u ogledalu nije kamerman nego statista koji stoji u hodniku tako da nema greške, prevelika bi greška bila da se kamerman vidi čitavu jednu scenu zar ne?! Pogledaj bolje... Quote
~MaX~ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Pa da budem iskren i jeste greshka.. to u ogledalu nije statista nego Andrej pogledajte bolje Quote
Гера Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 (edited) А јел има тај спот негде да се погледа, мајку вам вашу хокштаплерску? Зар нисам ја OFFICIAL камерман бенда? Зар онда нисам ја требао да снимам тај спот?! I QUIT!!! Edited December 5, 2007 by Гера Quote
~MaX~ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 :) :) ima link na prethodnoj strani.. ali evo i ovde... NIGHTFALL - MOZDA BAS SADA Quote
Sandman Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ma gotiva spot,BRE! Koga briga dal je profesionalan ili ne. A stvarno naj momenat je kada moj imenjak skida kachket. Quote
enclave Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ono pogledo sam spot. Pesme je odlicna dok spot ono...Sta znam...Razumem sve nema se para i to... Quote
Himo_Wishmaster Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Zaboravih da kazem da je plavusa odlicna! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Maxe vec sam ti rekao juce za spot. Kolko para tolko muzike,a za ove pare,ODLICNA muzika!!! alo! Sto se tice plavuse!!! Imam svedoke da sam ja juce predpremijerno video spot,tako da je ona moja!!! AHAHAHAHA! pozzzzzzzz Quote
Guest voltron Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Superisha, supersha...... samo napred MadMax, i naravno idemo dalje..... sledeci !!!! Znamo da ce biti jos bolji Quote
Joe Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ja mislim da je spot kul... Naravno za sredstva koja ste imali... Samo napred!!! Pozdrav!!! Quote
~MaX~ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ono pogledo sam spot. Pesme je odlicna dok spot ono...Sta znam...Razumem sve nema se para i to... Pa dobro, u principu poenta spota je da se pesma dopadne pa ako se tebi svidja pesma onda smo kod tebe uspeli :) Quote
black_bane Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 E pa ovo kod mene na visoj:)....samo sam jednom isao u ovaj studio i to kad sam je upisivao:))....jel zna neko kakva je oprema u njemu, tj. da li moze da se imaju probe, a kamo li da se u njemu nesto snima? Quote
~MaX~ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 To cesh morati Zharka da pitash.. on sigurno poseduje sve te informacije.. Quote
Guest voltron Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 E da,zaboravih da pitam..... kad ce vec jednom promocija ?? Sled. svirka u BG ?? Quote
Himo_Wishmaster Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 E pa ovo kod mene na visoj:)....samo sam jednom isao u ovaj studio i to kad sam je upisivao:))....jel zna neko kakva je oprema u njemu, tj. da li moze da se imaju probe, a kamo li da se u njemu nesto snima? Pazi stvarno! Koliko nisam svratio do skole,da sam zaboravio i kako izgleda XD Ja sam jednom davno pitao za snimanje i to je tad moglo(pretpostavljam da i sad isto moze),studenti vise su cak imali i popust Za probe cisto sumnjam,mislim da je to ipak malo kvalitetnija oprema da bi je urnisali za probe Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 kakve pare?? Para nema..... Ok spot,vidi se da je radjen kod nas u shkoli.... lepa ideja samo je trebala biti bolje tehnichki odradjena... Sve u svemu.... kao ukupan proizvod to je OK.. ZOP./ Quote
Rejector Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 da tehnicki je dosta slabo ... koliko znam studio kod nas na faxu nije za probe Quote
~MaX~ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 E da,zaboravih da pitam..... kad ce vec jednom promocija ?? Sled. svirka u BG ?? Chim izadje album trebalo bi da znamo.. Quote
StarbreakeR Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Hehe...jebeno...spot je mnogho kul...svidza mi se...samo napred... Ajd, pa da vas vidimo uskoro u NSu...objavi tour listu kada je saznate :D PoZ!!! Quote
alek(sa) Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Chim izadje album trebalo bi da znamo.. KRAAAALJ!! Quote
~MaX~ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 objavi tour listu kada je saznate :D PoZ!!! Vazhi se drugar Quote
METAL Man Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Zare legendoooooooo! He he ladno je kod nas na VETs snimano! Stravaaaa! Joj pa ja znam ove momke, jos sam i svirao sa njima... sad mogu da se hvalim svima. Ne obaziri te se na pljuvanja, seljaci koji ne postuju autorski rad i trud trebaju biti ignorisani. Pozzz momci, samo napred! Quote
Recommended Posts