~MaX~ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Jbt, jel to pola Yumetala ide/ishlo na VETS? :) Quote
Rejector Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 mnogo ljudi odavde izgleda ide na vets ukljucujuci i mene i zareta hahaha i onog serafima hahaha Quote
SilentMan Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 mnogo ljudi odavde izgleda ide na vets ukljucujuci i mene i zareta hahaha i onog serafima hahaha +1 Mada, jos samo diplomski,ali se valjda racunam.. Momci, svaka cast! Quote
METAL Man Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 mnogo ljudi odavde izgleda ide na vets ukljucujuci i mene i zareta hahaha i onog serafima hahaha Dodaj tu jos Mene, Wishmastrera, SilentMan-a, i 2 clana Alhemije (ne znam koji su im ovde nikovi tacno). VETS je naj tr00 bre! Mozemo da osnujemo VETs Crew! Quote
StarbreakeR Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Ej, da...produkcija spota lici na onu seriju Neki Novi Klinci... ...bez uvrede Quote
~MaX~ Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ma ql bre, u pravu si :) evo josh jedan klip... sa metropolis live-a.. cela svirka je bila chist prosek ali ova pesma je ispala ok pa reko da je stavim.. Quote
~MaX~ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 sviramo u Panchevu 15og mozhda i Zajecharu 27og.. Quote
~MaX~ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 NightFall za novu godinu svira u Smederevu sa josh jednim bednom koji ce biti poznat u naredna tri dana kao i ime lokacije... pa ko voli nek izvoli.. :) Quote
vladream Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 i mi smo isto imali shemu da sviramo za ng u SD, ali nam se nije cimalo, isto sa jos jednim bendom, a valjda je bio u pitanju neki klub, nemam pojma Quote
~MaX~ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 i mi smo isto imali shemu da sviramo za ng u SD, ali nam se nije cimalo, isto sa jos jednim bendom, a valjda je bio u pitanju neki klub, nemam pojma E to je taj klub.. kod Mikice jel da? Quote
IronMetal Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 (edited) Pozdrav od jos jdenog bivseg,ali po svemu sudeci i buduceg kolege sa VETS-a. Offtopic: Kad vec neko rece da je pola YUmetala sa VETS-a,moram nesto da ispricam.Jedan moj bivsi kolega sa posla je isao u Teslu.Posle je upisao Visu poslovnu.Pitam ja njega zasto nije nastavio sa elektrotehnikom.Kaze on da su mu se smucili metalci,drekavci,cupavci i sta vec.Ja se nesto ne secam da je u Tesli i VETS-u bilo puno metalaca. Edited December 13, 2007 by IronMetal Quote
METAL Man Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 NightFall za novu godinu svira u Smederevu sa josh jednim bednom koji ce biti poznat u naredna tri dana kao i ime lokacije... pa ko voli nek izvoli.. :) Lep provod momci! Pretpostavljam da je u Pitanju Moto klub, lep je prostor, prima dosta ljudi, i mi smo bili tamo. Quote
~MaX~ Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 I ja mislim da jeste Ipak sviramo sami... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Pozdrav od jos jdenog bivseg,ali po svemu sudeci i buduceg kolege sa VETS-a. Offtopic: Kad vec neko rece da je pola YUmetala sa VETS-a,moram nesto da ispricam.Jedan moj bivsi kolega sa posla je isao u Teslu.Posle je upisao Visu poslovnu.Pitam ja njega zasto nije nastavio sa elektrotehnikom.Kaze on da su mu se smucili metalci,drekavci,cupavci i sta vec.Ja se nesto ne secam da je u Tesli i VETS-u bilo puno metalaca. Brate...ja sam isao u Teslu,i vec deceniju ipo vazi to pravilo.I jo uvek je tako naravno i uvek ce tako ostati. Mora da se zna sta je Tesla crew. ok,istina da su Teslu malo vise sad pojeli ovi sminkeri fenseri,ali duh je uvek tu.veruj mi.... pozdrav Brate...ja sam isao u Teslu,i vec deceniju ipo vazi to pravilo.I jo uvek je tako naravno i uvek ce tako ostati. Mora da se zna sta je Tesla crew. ok,istina da su Teslu malo vise sad pojeli ovi sminkeri fenseri,ali duh je uvek tu.veruj mi.... pozdrav Brate...ja sam isao u Teslu,i vec deceniju ipo vazi to pravilo.I jo uvek je tako naravno i uvek ce tako ostati. Mora da se zna sta je Tesla crew. ok,istina da su Teslu malo vise sad pojeli ovi sminkeri fenseri,ali duh je uvek tu.veruj mi.... pozdrav Quote
METAL Man Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 hehe... ajde da naravimo VETS crew il Tesla crew.. Quote
METAL Man Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Evo par slicica iz PA. Znaci vrh! Quote
Joe Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 (edited) Ahahaha nice Edited December 20, 2007 by Joe Quote
~MaX~ Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Do jaja E fala kirk NightFall svirke: 27og Zajechar, Dom Omladine, Hit Godine 31og Smederevo, Street Fighter Club, dochek Nove godine 3eg Bg, Living Room, 202 fest Quote
Recommended Posts