Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne bre, 3eg.. osim ako nisu neshto promenili bez mog znanja..

Antologija,Dargoron i Alhemia sviraju 5-og u Livingroom-u na Hitu 202. No dobro mozda vi sami svirate na hitu 3-eg :pivopije:

Posted
Antologija,Dargoron i Alhemia sviraju 5-og u Livingroom-u na Hitu 202. No dobro mozda vi sami svirate na hitu 3-eg :pivopije:

Onda je sigurno pomereno od onda kad su mi rekli za tu svirq.. jer znam da sam bio u fazonu "koji smor tri dana posle Nove godine, bicu shlogiran"

Ovo je daleko bolja varijanta... :) fala na dobrim vestima, a taman i da chujem Antologiju.. :pivopije:

Posted
Onda je sigurno pomereno od onda kad su mi rekli za tu svirq.. jer znam da sam bio u fazonu "koji smor tri dana posle Nove godine, bicu shlogiran"

Ovo je daleko bolja varijanta... :) fala na dobrim vestima, a taman i da chujem Antologiju.. :pivopije:

Ima svirka 3.eg ...To je kao festival mali pa ima vise razlicitih datuma..Vidimo se tamo tad ! ;):pivopije:

Posted

Sinoc je bilo lepo... atmosfera dobra.. svirao nam je Djiga umesto Andreja a pre nas je zaredjao josh dva benda (Jet I Ekipa + ) i onda je bio mrtav kad je svirao sa nama pa smo ispali na Sanitarijumu kao konji... horror show :) ali je bilo dobro zezanje.. I hvala Djigi shto je uopshte svirao sa nama...

Sledeca svirka Smedrevo za Novu Godinu a onda 202 Fest u living room-u 3eg...

Posted (edited)
Sinoc je bilo lepo... atmosfera dobra.. svirao nam je Djiga umesto Andreja a pre nas je zaredjao josh dva benda (Jet I Ekipa + ) i onda je bio mrtav kad je svirao sa nama pa smo ispali na Sanitarijumu kao konji... horror show :) ali je bilo dobro zezanje.. I hvala Djigi shto je uopshte svirao sa nama...

Sledeca svirka Smedrevo za Novu Godinu a onda 202 Fest u living room-u 3eg...

Super ste bili momci....kao i uvek..... :rockdevil:

a Djiga je car!!!! :mhihi:

Pozdrav

P.S.

Max, vrati mi kapicu.... :twisted:

:mhihi:

Edited by St. Ilia Stormbringer
Posted

Samo zhelim da svima pozhelim dobar provod vecheras i zahvalim se svima koji su bili uz nas u protekloj godini.. ova 2007. je malo je reci bila uspeshna za nas ali se nadamo da cemo u sledecoj godini napraviti bar nekoliko koraka napred.. veliki pozdrav od benda i SRECNA NOVA GODINA!!! :pivopije:

Posted

Maксе, хвала на жељама, и ми вама желимо исто, уз наравно, поруку да коначно почнете да свирате метал. :):pivopije:

Posted

Немојте, молим вас, проклету Опсесију!

Обрада јесте сјајно испала, и било је занимљиво у почетку, али поред толико добрих ауторских ствари нема потребе за тим...

Видимо се :pivopije: