Stormlord Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 MAX bre valjda 5-og a ne treceg Quote
~MaX~ Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ne bre, 3eg.. osim ako nisu neshto promenili bez mog znanja.. Quote
Stormlord Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ne bre, 3eg.. osim ako nisu neshto promenili bez mog znanja.. Antologija,Dargoron i Alhemia sviraju 5-og u Livingroom-u na Hitu 202. No dobro mozda vi sami svirate na hitu 3-eg Quote
SAVATAGE Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Ha ha ha Žarko raspadač u kadru Quote
~MaX~ Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Antologija,Dargoron i Alhemia sviraju 5-og u Livingroom-u na Hitu 202. No dobro mozda vi sami svirate na hitu 3-eg Onda je sigurno pomereno od onda kad su mi rekli za tu svirq.. jer znam da sam bio u fazonu "koji smor tri dana posle Nove godine, bicu shlogiran" Ovo je daleko bolja varijanta... fala na dobrim vestima, a taman i da chujem Antologiju.. Quote
vladream Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 karta 600 din, a ulaz 200 din? Quote
~MaX~ Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 karta 600 din, a ulaz 200 din? :) :) @ Sharki - Jeste Quote
Bole Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Onda je sigurno pomereno od onda kad su mi rekli za tu svirq.. jer znam da sam bio u fazonu "koji smor tri dana posle Nove godine, bicu shlogiran" Ovo je daleko bolja varijanta... fala na dobrim vestima, a taman i da chujem Antologiju.. Ima svirka 3.eg ...To je kao festival mali pa ima vise razlicitih datuma..Vidimo se tamo tad ! Quote
~MaX~ Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Sinoc je bilo lepo... atmosfera dobra.. svirao nam je Djiga umesto Andreja a pre nas je zaredjao josh dva benda (Jet I Ekipa + ) i onda je bio mrtav kad je svirao sa nama pa smo ispali na Sanitarijumu kao konji... horror show ali je bilo dobro zezanje.. I hvala Djigi shto je uopshte svirao sa nama... Sledeca svirka Smedrevo za Novu Godinu a onda 202 Fest u living room-u 3eg... Quote
St. Ilia Stormbringer Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) Sinoc je bilo lepo... atmosfera dobra.. svirao nam je Djiga umesto Andreja a pre nas je zaredjao josh dva benda (Jet I Ekipa + ) i onda je bio mrtav kad je svirao sa nama pa smo ispali na Sanitarijumu kao konji... horror show ali je bilo dobro zezanje.. I hvala Djigi shto je uopshte svirao sa nama... Sledeca svirka Smedrevo za Novu Godinu a onda 202 Fest u living room-u 3eg... Super ste bili momci....kao i uvek..... a Djiga je car!!!! Pozdrav P.S. Max, vrati mi kapicu.... Edited December 28, 2007 by St. Ilia Stormbringer Quote
~MaX~ Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Samo zhelim da svima pozhelim dobar provod vecheras i zahvalim se svima koji su bili uz nas u protekloj godini.. ova 2007. je malo je reci bila uspeshna za nas ali se nadamo da cemo u sledecoj godini napraviti bar nekoliko koraka napred.. veliki pozdrav od benda i SRECNA NOVA GODINA!!! Quote
vladream Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 i vama sve najbolje, i da se vidimo uskoro opet na nekoj svirci, pa da nam albumi izadju u narednoj godini i tako to, hehe Quote
Stormlord Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 sretna nova momci i neka izadje vise taj album u novoj 2008god Quote
METAL Man Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Srecna nova godina momci! Zelim vam da izdate album i snimite bar jos jedan spot, i jos vise uspeha u narednoj godini! Rasturite svirku veceras! Quote
St. Ilia Stormbringer Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Hvala ljudi....uzvracamo zelje i cestitke...SVE NAJ NAJ NAJ u dolazecoj 2008-oj.... Quote
Шарки Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Maксе, хвала на жељама, и ми вама желимо исто, уз наравно, поруку да коначно почнете да свирате метал. Quote
~MaX~ Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Ahahaha, koji si ti lik Sharki.. :) Hvala svima Quote
kIDd Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Jel sutra isto da ochekujemo 4 autorske iliiiiiiiiiiiii? Quote
~MaX~ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ne znam... sutra sviramo sa Andrejem posle sto godina i sviracemo ono za shta najvishe budemo raspolozheni.. Quote
Layla Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Немојте, молим вас, проклету Опсесију! Обрада јесте сјајно испала, и било је занимљиво у почетку, али поред толико добрих ауторских ствари нема потребе за тим... Видимо се Quote
~MaX~ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 da znash... i mi smo to rekli sto puta.. Quote
Recommended Posts