Shix Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Sve cestitke za album! Zelim vam puno srece u daljem radu Quote
~MaX~ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) Hvala svima.. svii u bendu smo jaaaako srecni zbog ovoga.. sad moramo da uradimo sve da bi ovo izreklamirali kako treba.. @ Mustaine - Album je izashao za Automatik Records.. a ono na spejsu je albumsko samo shto kad se uploaduje na to sranje sjebe se kvalitet zvuka.. btw, album je u prodaji od chetvrtka/petka, ponedeljka najdalje.. danas je pushteno u distribuciju ali je pitanje koliko ce mu vremena trebati da stigne u neke prodavnice.. sutra cu okachiti i plakat za svirq u Dangubi 24og.. napominjem da to nije promocija albuma nego se tako zalomilo da je u slichno vreme ali eto dobre prilike da se proslavi izlazak albuma.. Edited February 5, 2008 by ~MaX~ Quote
kIDd Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ijao lepote xDDDD Svaka chast momci, sve vam najbolje zhelim u daljim uspesima.... I da ne stanete na ovom albumu... Vetj da idete dalje i da gazite ki Vukovi... Pozdrav Quote
Bejbe Kompajler Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 @ MAX /// prvo da cestitam na CDu!!!! >) e, sto ste gurnuli Zareta u ovu tminu? mislim, jes da je on masovni ubica ali ono.... >) Quote
Markoni Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) E mrzi me da trazim, pa ako mozete reci kad je sledeca svirka i gde ? Edited February 5, 2008 by Markoni Quote
Mita Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Aj moderatori izdat album pomerajete u domacu metal scenu za clanove :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :pivopije: Quote
~MaX~ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 :rockdevil: :pivopije: E mrzi me da trazim, pa ako mozete reci kad je sledeca svirka i gde ? Sledeca svirka je dakle u klubu "Danguba" 24og februara..okachicu plakat sutra/prekosutra... Quote
Youndivian Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Cestitam! Sve najbolje momci! E bre vise niste demo bend...necemo da se druzimo sa vama dok ne izdamo album Quote
Mita Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Opa Danguba sa kim ce te jos svirati? Quote
Man From The Crypton Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 SVE NAJ Vam zelimo !! Docekaste ( smo ) !! Ajd, sad lepo tema da se pomeri u na pravo mesto... Quote
~MaX~ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 jesmo brate moj, da znash... Opa Danguba sa kim ce te jos svirati? Sami sviramo... imamo dovoljno pesama da izguramo sami svirq.. Quote
StarbreakeR Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Svaka cast ljudi...samo napred!!! Quote
Mita Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Sami sviramo... imamo dovoljno pesama da izguramo sami svirq.. Odlicno mozda dodjem Quote
~MaX~ Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Ajde da i zvanichno kazhem... kroz plakat Eto prilike da se proslavi izlazak albuma... ovo nije zvanichna promocija jer smo ovu svirq dogovorili pre nego shto smo znali kad ce album i pre njegovog izlaska ali nema veze... Bilo bi lepo kad bi vas doshlo u shto vecem broju jer je ovo za nas jedan jako znachajan dogadjaj... Quote
Zoll Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Čestitam, album je najzad u prodaji! Svaka čast ljudi, stvarno mi je drago da je to najzad ugledalo svetlost dana ! Moraću da skripim kintu što pre hehe... Vidimo se 24-og! Pozdrav! Quote
~MaX~ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Danas su nam rekli da su diskovi poslati svugde gde treba i da samo zavisi od prodavnice do prodavcnice kad ce staviti na prodaju. Vec danas je sigurno bilo u prodaji u Hipermarketu u novom Merkatoru i u TehnoMaxu prekoputa Arene. Quote
METAL Man Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Svaka cast momci! Vidimo se 10000% u Dangubi, pa da proslavimo i to cudo! Quote
Kinasky Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Jao, moram da se organizujem za 24... Quote
St. Ilia Stormbringer Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ljudi, ovaj bend vise nije DEMO....premestajte ga gde zasluzuje da bude!!!! Quote
black_bane Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ljudi, ovaj bend vise nije DEMO....premestajte ga gde zasluzuje da bude!!!! to ti kazem btw.cestitke i od mene, bilo je i vreme Quote
~MaX~ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Hvala Bane.. svrati 24og ako mozhesh @ Hard Homolje - Bilo bi super kad bi doshao.. Quote
Recommended Posts