~MaX~ Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 :) :) Ako ce ti biti lakshe, i ja sam izgubio jedno 10 godina zhivota.. :) Quote
voodoo Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 ostace mi trauma od ovog lavirinta Quote
Grob Bez Dna Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 (edited) sad kad nisam slogirao necu nikad..a u pm Edited February 21, 2008 by Amon-Ra Quote
PuPaK Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) evo neshto za sve... Lavirint jako je gotivno... Idi be u kurac usipao sam se kafom i sad sam ko svinja! Koj sam ja kreten umesto da procitam lepo sve postove ja odma da vidim sta je! :udri: :udri: Edited February 22, 2008 by PuPaK Quote
~MaX~ Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) jbg ljudi.. morao sam da podelim sa ovo sa vama.. ja sam od straha umalo razbio tanjir, mish mi je neupotrebljiv umalo sve sa stola nisam srushio a najgore je shto kad je krenulo da vrishti toliko sam se iscimao da nisam mogao da ugasim zvuchnike :) :) Edited February 22, 2008 by ~MaX~ Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Pazite,ja imam slabo srce...jel da otvaram ja ovo to sranje??? Quote
Painkiller_JP Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Pazite,ja imam slabo srce...jel da otvaram ja ovo to sranje??? Nemoj!Veruj mi ne treba ti to u životu...Max gotov si kad te vidim... Quote
Markoni Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) Zar je toliko strashno majku mu ??? necu da probam......dacu ribi da se igra EDIT: nisam izdrzo, moro sam da probam...odoh sad da umrem na miru... Edited February 22, 2008 by Markoni Quote
_powerslave_ Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Ne razumem shta je ovo? Evo otvorio sam i nishta se ne deshava... Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........!!!!!!!!! Quote
Zoll Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Iskusno sam izbegao prepadanje... hehehe Quote
PuPaK Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Iskusno sam izbegao prepadanje... hehehe BRAAAAAAAATEEEEEEEEEE RIISPPEEKAAAT ZAAA AVATAR! :rockdevil: Quote
voodoo Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 I ovo sad beshe desetak postova cistog spama... Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Da se vratim na temu, ja mnogo volim Drukcije Nije Moglo Da Se Desi!!!!!!!!! Quote
Zoll Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 BRAAAAAAAATEEEEEEEEEE RIISPPEEKAAAT ZAAA AVATAR! :rockdevil: hehe Hm... i ja obožavam "Drukčije nije moglo da se desi", mada gotivim sve sa onog demo-a, ali favorit mi je, i to ubedljivo, "Gde se vraćam uvek"! Ta pesma... ne znam... zakon! Jedva čekam svirku! Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Pamticu mozda zauvek miris posle kise.... Quote
Zoll Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Da, da, taj stih... uh... Ma cela pesma je vrhunska... stvarno... ljudi svaka čast! Maxe, da je otpevaš na nivou u nedelju ! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 juce je bilo savrseno.....Fenomenalan odabir pesama...Aces High joooj....Ali Gimme Gimme....e tad sam se skroz odusevio Da ne duzim dalje,nahvalio sam vas na temi svirke! Sve najbolje! pozzzzzz Quote
Zoll Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Prokomentarisao sam svirku na temi svirke, pa neću i ovde da davim time ! A što se albuma tiče... pa šta reći-upravo što sam i očekivao! Stvarno sjajno, ni jedne primedbe nema! Sjajno ste odradili posao, sve je baš kako treba, "plašio" sam se samo kakav će zvuk da bude, ali je i to odlično! Evo već ko zna koji put vrtim "Ona ne čuje bol" hehe... kako je to ispalo fenomenalno... Stvarno svaka čast, sve čestitke još jednom! E, da, samo još jednom da se zahvalim svim članovima benda što su našli volje & vremena posle svirke da mi potpišu cd ! Inače, prilikom otvaranja cd-a (da Joe sa svojim noktima nije priskočila u pomoć ne znam kako bih otvorio disk ) mi se polomila kutija, a prilikom prikupljanja autograma sam omot umočio u neko prosuto pivo ili sok, šta god... baš sam pacijent, umalo da upropastim sve... al dobro, omot se osušio, nema oštećenja, a kutiju sam uzeo sa drugog diska, tako da je kolatelarna šteta minimalna... Prokomentarisao sam svirku na temi svirke, pa neću i ovde da davim time ! A što se albuma tiče... pa šta reći-upravo što sam i očekivao! Stvarno sjajno, ni jedne primedbe nema! Sjajno ste odradili posao, sve je baš kako treba, "plašio" sam se samo kakav će zvuk da bude, ali je i to odlično! Evo već ko zna koji put vrtim "Ona ne čuje bol" hehe... kako je to ispalo fenomenalno... Stvarno svaka čast, sve čestitke još jednom! E, da, samo još jednom da se zahvalim svim članovima benda što su našli volje & vremena posle svirke da mi potpišu cd ! Inače, prilikom otvaranja cd-a (da Joe sa svojim noktima nije priskočila u pomoć ne znam kako bih otvorio disk ) mi se polomila kutija, a prilikom prikupljanja autograma sam omot umočio u neko prosuto pivo ili sok, šta god... baš sam pacijent, umalo da upropastim sve... al dobro, omot se osušio, nema oštećenja, a kutiju sam uzeo sa drugog diska, tako da je kolatelarna šteta minimalna... Quote
~MaX~ Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 evo i ovde da se zahvalim svima koji su bili... stvarno je bilo super veche.. generalni je utisak da je svirka uspeshno proshla i nadamo se da ce ovako biti i ubuduce uz neshto bolju nashu svirq e da... PEEEEEEVAAAAAAAAAAJ!!!!!!! Smanji bubanj i pojachaj gitaru!! :) :) Quote
ReAmroth Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Sinoc sam vas prvi put uzivo slusao i mogu reci da mi se jako svidjelo. Super je bilo... Sve najbolje!!! Quote
Recommended Posts