vladream Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 slusao sam album, Ona ne cuje bol - vrh! ako se ne varam, ovo Shopka pevao pratece Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Jeste Shopka Predobra pesma Quote
~MaX~ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Nije pevao samo pratece vec je imao i jedan svoj deo u pesmi.. Gosti na albumu su bili Shopka u "Ona Ne Cuje Bol", Kaca iz Aetra je pevala u "Kao Da niceg NIje Bilo" i pevala pratece u "U Svemu" i "Opsesiju" a Bogija iz Stringsa mozhete chuti u "Horizontu". Sledeca svirka NightFall-a, HIT 202 u Vrshcu Quote
Apostol Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Moram i sada da ih pohvalim az svirku u sapcu, iako sam rekao maxu utiske odmah posle... Bilo je mnoooooogo dobro. Nadam se da ce te opet da dodjete kod nas... Pozdrav i SUPPORT! Quote
KLETVA Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 E ovako...jest da sam mnogo daleko od svega o cemu vi pricate...jedno 360 km,ali ajd da kazem i ja nesto...Mislim sta cu reci,samo da pohvalim pesme...``Ona ne cuje bol``,po meni najjaca..jos kad cujel Shopku...Eeee..:-))) Zatim,stvarno mi se svidja ona pesma,nisam sigurna kako joj je tacan naziv,ali mislim da je ,``tamo gde se uvek vracam``ili tako nesto u svakom slucaju,super je,i ``Horizont``,to su mi omiljene.I stvarno mi je zao sto Vranje nije do sada dobilo priliku da vas slusa uzivo,a po svemu sudeci i nece skoro...:-( I samo vi tako lepo pricajte o cd-u i svemu tome....mi ovde mozemo samo da sanjamo o njemu..i da....da sedimo pored radia utorkom od 19-21h..i cekamo da puste koju pesmu.... Sve u svemu,poenta je da ste super! Pozdrav! Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ..."Ona ne cuje bol" "Tamo gde se vracam uvek"... Plus "Drukcije nije moglo da se desi"!!!!!! Quote
Joe Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) E ovako...jest da sam mnogo daleko od svega o cemu vi pricate...jedno 360 km,ali ajd da kazem i ja nesto...Mislim sta cu reci,samo da pohvalim pesme...``Ona ne cuje bol``,po meni najjaca..jos kad cujel Shopku...Eeee..:-))) Zatim,stvarno mi se svidja ona pesma,nisam sigurna kako joj je tacan naziv,ali mislim da je ,``tamo gde se uvek vracam``ili tako nesto u svakom slucaju,super je,i ``Horizont``,to su mi omiljene.I stvarno mi je zao sto Vranje nije do sada dobilo priliku da vas slusa uzivo,a po svemu sudeci i nece skoro...:-( I samo vi tako lepo pricajte o cd-u i svemu tome....mi ovde mozemo samo da sanjamo o njemu..i da....da sedimo pored radia utorkom od 19-21h..i cekamo da puste koju pesmu.... Sve u svemu,poenta je da ste super! Pozdrav! :sad: Edited February 27, 2008 by Joe Quote
~MaX~ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Moram i sada da ih pohvalim az svirku u sapcu, iako sam rekao maxu utiske odmah posle... Bilo je mnoooooogo dobro. Nadam se da ce te opet da dodjete kod nas... Pozdrav i SUPPORT! Hvala puno i nadam se da cemo biti u mogucnosti da o5 svratimo kad je to u vrshcu koji dan? 8. mart E ovako...jest da sam mnogo daleko od svega o cemu vi pricate...jedno 360 km,ali ajd da kazem i ja nesto...Mislim sta cu reci,samo da pohvalim pesme...``Ona ne cuje bol``,po meni najjaca..jos kad cujel Shopku...Eeee..:-))) Zatim,stvarno mi se svidja ona pesma,nisam sigurna kako joj je tacan naziv,ali mislim da je ,``tamo gde se uvek vracam``ili tako nesto u svakom slucaju,super je,i ``Horizont``,to su mi omiljene.I stvarno mi je zao sto Vranje nije do sada dobilo priliku da vas slusa uzivo,a po svemu sudeci i nece skoro...:-( I samo vi tako lepo pricajte o cd-u i svemu tome....mi ovde mozemo samo da sanjamo o njemu..i da....da sedimo pored radia utorkom od 19-21h..i cekamo da puste koju pesmu.... Sve u svemu,poenta je da ste super! Pozdrav! Ja se iskreno nadam da ce se neshto organizovati tamo u neko dogledno vreme a mi cemo sigurno dati sve od sebe da dodjemo.. to mogu da ti obecam... Shto se CD-a tiche ja se nadam da ce mozhda neki stici i do neke vashe prodavnice tamo.. U svakom sluchaju hvala na ogromnoj podrshci Quote
KLETVA Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 :sad: Jest,jest...tuzno je... Hvala puno i nadam se da cemo biti u mogucnosti da o5 svratimo 8. mart Ja se iskreno nadam da ce se neshto organizovati tamo u neko dogledno vreme a mi cemo sigurno dati sve od sebe da dodjemo.. to mogu da ti obecam... Shto se CD-a tiche ja se nadam da ce mozhda neki stici i do neke vashe prodavnice tamo.. U svakom sluchaju hvala na ogromnoj podrshci A Maxe,brate...pa to vec i nije moguCNo...Pa mi ovde i nemamo prodavnicu cd-a...dobro sem onu Grandovu... Vidi se da niste skoro posetili vranje.... Nema nista od toga ako ja cekam da cd stigne u Vranje...nego cu da teram Zhareta da mi kupi tamo kod vas... Quote
PuPaK Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Maxe barabo jedna da ste posetili Vranje u skorije vreme Kletva je stvarno vas OGROMAN fan veruj mi !!! Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ja sam na karti kod mene vec zaokruzhio da se treba doci pod obavezno... sad je sve na 202jci da organizuje neshto... @Kletva - El za tebe Zharko trazhio sliq za rodjendan? Quote
Шарки Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Максе, топло вам препоручујем да одете 'вако у Врање да држите соло свирку, нећете се зајебати иако треба мало више цимања. Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Nije to tako lako.. mora dosta kockica da se slozhi.. videcemo, tako neshto vec ne mogu da obecam.. Quote
Mita Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 sad sam dobio neke pare koliko kosta cd?jel moze da se kupi u felixy i mamutu? Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Pa video sam u IPS da inache domaca izdanja koshtaju 480 din... U felixu nema sigurno a za Mamut ne znam.. eno chovek reche da je qpio u Tehnomaxu prekoputa Arene.. ako ne nadjesh sluchajno javi se, mozhda cu ja imati neke diskove a ako se bude uzimalo preko nas 90% ce biti i jeftinije.. tek treba da mi jave.. Edited February 28, 2008 by ~MaX~ Quote
Apostol Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Hahaha Max-e obecao si da cete doci ponovo u Sabac... Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Pa bili smo 2 put i oba nam je puta bilo dobro pa se nadam se cemo o5 doci (nisam se dugo qpao pivom :) ) Quote
Mita Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Pa video sam u IPS da inache domaca izdanja koshtaju 480 din... U felixu nema sigurno a za Mamut ne znam.. eno chovek reche da je qpio u Tehnomaxu prekoputa Arene.. ako ne nadjesh sluchajno javi se, mozhda cu ja imati neke diskove a ako se bude uzimalo preko nas 90% ce biti i jeftinije.. tek treba da mi jave.. Bio sam sad u Mamutu i nema jbg e da video sam Bobana tamo i on isto trazio i nema Quote
~MaX~ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ok... ako neko zheli cd neka mi se javi na pp.. uzeo sam 10 diskova i ako nekome odgovara mozhemo vec sutra u gradu da se vidimo za iste. Cena diska je 350 dinara. I ubuduce, svako ko je zainteresovan za nash album neka mi se javi i rezervishe pa kad se sqpi bar 5oro ljudi uzecu za sve. Quote
KLETVA Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Maxe barabo jedna da ste posetili Vranje u skorije vreme Kletva je stvarno vas OGROMAN fan veruj mi !!! Jesam! Ja sam na karti kod mene vec zaokruzhio da se treba doci pod obavezno... sad je sve na 202jci da organizuje neshto... @Kletva - El za tebe Zharko trazhio sliq za rodjendan? Jest,za mene ,...rodjendan mi bio jos januara..a on mi jos nije poslao.. Максе, топло вам препоручујем да одете 'вако у Врање да држите соло свирку, нећете се зајебати иако треба мало више цимања. Eto,slusajte Sharkija sta vam kaze,on nam je vise puta bio gost,i to veoma drag,ako smem da primetim! Quote
~MaX~ Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Chucemo se na pp za tu svirq jer ce nam trebati pomoc nekoga odatle oko organizacije.. mi bi voleli da dodjemo.. Shto se slike tiche ja sam je uradio, svi smo je potpisali i dao sam Zharq da poshalje.. nadam se da ce to uskoro i uchiniti... A koliko treba Sharkija slushati to je disqtabilno.. a i na nashim svirkama Sharki je odavno drag gost.. :) Quote
KLETVA Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Chucemo se na pp za tu svirq jer ce nam trebati pomoc nekoga odatle oko organizacije.. mi bi voleli da dodjemo.. Shto se slike tiche ja sam je uradio, svi smo je potpisali i dao sam Zharq da poshalje.. nadam se da ce to uskoro i uchiniti... A koliko treba Sharkija slushati to je disqtabilno.. a i na nashim svirkama Sharki je odavno drag gost.. :) I ja se iskreeeeno nadam da ce je uskoro poslati.! ``A koliko treba Sharkija slushati to je disqtabilno``... Shto se tiche pomoci-he...to je najmanji problem!Imate vec rezervisanu pomoc,moju,ja nekom kad pomognem...Hehe.. Zezam se,sad ozbiljno,bilo kakva pomoc oko organizacije zaista nije problem! Quote
Шарки Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 A koliko treba Sharkija slushati to je disqtabilno.. a i na nashim svirkama Sharki je odavno drag gost.. :) Максе ја ти лепо кажем, идите! Сигуран сам да ће Марија (то јест KLETVA) да се исцима по Врање да изрекламира и да ћете имати свирку за памћење. А то што волим да те подјебавам то је нешто друго. Quote
Recommended Posts