Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
:) :)

Do jaja, odakle je taj znak?

Ukraden iz jedne stare igrice, i blago promenjen. :)

Podsetilo me zbog tog kruga i krila postavljenih na dole, kao asocijacija krug=mesec, krila=pad, spustanje (jel su postavljena na dole), sto sve u mom poremecenom umu = Nightfall :)

E sad, da bi to izgledalo kako treba, trebalo bi bolji stilizovani font, onaj krug u sredini pretvoriti u

mesec (varijanta 1/8 da se vidi samo mali deo a ostalo da bude crni krug), i krila treba da se

ofarbaju u crno/srebrnu kombinaciju...

Edited by GunslingeR
Posted
:)

Danas smo bili HIT utorka na 202jci ako me izvori ne varaju :) :)

Maxe....ne varaju te izvori.Ja sam Zharetu poslala poruku kad ste imali probu, bili ste hit dana s Opsesijom!:-)))Prvo ste pobedili... ne sećam se iskreno koga u polufinalu, a u finalu protiv Beba 9:4. Dobili ste 3 glasa iz Vranja..., i u nedelju će te ponovo, ako Bog da.... :da::pivopije:

Posted (edited)

Hvala vam ljudi :pivopije:

I samo da kazhem da ce se za koji dan pocheti sa radom na zvanichnom sajtu pa kad budemo pri kraju javicemo.. :da:

Edited by ~MaX~
Posted
dobar vam onaj spot :rockdevil: mada imam nekih zamerki ali nije bitno :):pivopije:

Imam i ja mnooogo zamerki ali shta sad.. opekli smo se pa cemo znati za ubuduce.. :pivopije:

Posted

E,pa trebali ste da čujete koga je brat Šarki pozdravljao nasred svirke,i za kog je reko da je najjača publika, usred SKC-a.... :da::D:rockdevil:

:pivopije:

Posted
E,da vas pitam,jel bio neko sinoć na Hitu u SKC-u,i da je ostao do kraja? :pivopije:

Ja sam bio, i ostao do pola 12... Dopali su mi se momci iz Forever Storma ali ovi ostali...

Da se pretpostaviti zasto sam ranije otisao :bigblue:

Posted
E,pa trebali ste da čujete koga je brat Šarki pozdravljao nasred svirke,i za kog je reko da je najjača publika, usred SKC-a.... :da::D:rockdevil:

:pivopije:

Videcemo... :P:pivopije:

Posted (edited)
Videcemo... :P:pivopije:

Nema šta da vidite Maxe, bratu Šarkiju se mora verovati! :da::D;):pivopije:

Ko što on preksinoć reče, : "U Vranje nema laganje, 100 kila svinja, 200 kila mast!" :mhi :veseli:

Edited by KLETVA
Posted

Koliko su ovi nashi se iscimali oko distribucije ne verujem da ce album skoro doci do vas ako i ikako... bolje bi ti bilo da preko benda dodjesh do diska.. to je bar sigurna varijanta.. :pivopije: