Saša Grbić Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Hm... Jeste sigurna, ali je problem carina i poštarina, tako da disk dođe dosta skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Pa znash kako.. disk je ovde u prodavnicama 400-450 dinara.. a preko nas je 350 plus 100 dinara poshtarina.. tako da izadje na isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Pa znash kako.. disk je ovde u prodavnicama 400-450 dinara.. a preko nas je 350 plus 100 dinara poshtarina.. tako da izadje na isto Ja sam ga kupio od "vas" sad kad je bila 202-jika i platio ga 400 kinti!!! ( nije imo lik da mi vrati kusur )Zahtevam odšetu!!! Šala mala...Nadam se da su te pare barem završile kod vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Hm... Nisam siguran da je poštarina tako malo, pošto se BiH smatra kao inostranstvo. No u svakom slučaju već ću nekako doći do diska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 au jbt, koje zlo.. nishta.. sledeci put chastim pivom Ma pare idu nama.. pa mi posle od tih para otqpimo josh diskova i tako u krug.. nema tu zarade.. Hm... Nisam siguran da je poštarina tako malo, pošto se BiH smatra kao inostranstvo. No u svakom slučaju već ću nekako doći do diska. Slao sam Aperionu disk u Banja Luku skoro i bilo je tako oko sto dinara.. deset dinara gore dole.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ok. Kontaktiraćute preko privatnih poruka da se dogovorimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 I da. . . NIGHTFALL, again hit utorka na 202...:-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ozbiljno?.. koja pesma?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ozbiljno?.. koja pesma?.. Jeste,jeste Maxe...:-)) Pesma "U svemu"! U polufinalu pobediste HAJVEJ (nisam sigurna da li umem ovo da napišem u originalu tako da je proverena srpska verzija sigurna varijanta:-))))))), a u finalu neku "Džanu" valjda,o d Zabranjenog pušenja...:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Super.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Uh...zadnjih dana sam se posvetio detaljnom preslusavanju albuma i, mogu reci da je super...textovi su narocito dobri...Po meni nema loseg trenutka na albumu. Naravno, nije sve savrseno, ali je korak do. :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ma i mi smo svesni da je album mogao da zvuchi dosta bolje ali smo s obzirom na okolnosti zadovoljni... u drugi album planiramo da dobro ulozhimo kako bi napokon dobili zvuk kakav zhelimo.. vec smo pocheli da radimo na novim pesmama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Nemojte odmah da se zanosite novim pesmama, mislim, cenim trud, ali najpre igurajte ovo do kraja, onako kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ma da.. necemo toliko chesto svirati nove pesme.. njih cemo svirati samo na solo svirkama kad treba da se spremi dosta pesama.. ovako nema potrebe Mada mi ove pesme sa albuma sviramo jaaaaaaaaako dugo pa je zbog nas samih neophodno da radimo novo da se ne bi smorili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ma i mi smo svesni da je album mogao da zvuchi dosta bolje ali smo s obzirom na okolnosti zadovoljni... u drugi album planiramo da dobro ulozhimo kako bi napokon dobili zvuk kakav zhelimo.. vec smo pocheli da radimo na novim pesmama... Ma, kad se sve sabere, super je...super su ideje, i po meni vrlo dobro su sprovedene u delo. Samo ga ispromovisite do kraja, znam da je tesko, ali... Ne znam sta pre da slusam...naucih skoro sve napamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Shto se tiche tog ozbiljnog promovisanja albuma imamo neke planove i pocheli smo da radimo na tome ali cemo objaviti o chemu je rech kad bude bilo sigurno. Za sada je siguran Kragujevac 18. aprila sa Boneyard-om kao i Smederevo pochetkom maja najverovatnije sa Dargoronom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Tek danas sam ukapirao da su Mirror Shade i Ona ne čuje bol jedna te ista pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 :) Btw, u petak ujutru bi trebalo da budemo na jutarnjem programu televizije FOX pa eto zgode da se reklamiramo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 opa u koliko sati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 :) Btw, u petak ujutru bi trebalo da budemo na jutarnjem programu televizije FOX pa eto zgode da se reklamiramo malo do kurca!ja petkom imam praxu pa idem ujutru u skolu!'oce biti reprize? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 амм... ниједан јутарњи програм се не репризира.. момци, тражите снимак на телевизији, па метите на јутјуб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 амм... ниједан јутарњи програм се не репризира.. момци, тражите снимак на телевизији, па метите на јутјуб e, jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 амм... ниједан јутарњи програм се не репризира.. момци, тражите снимак на телевизији, па метите на јутјуб Pa tako ce neshto i da bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ovi naši bendovi počeli da se emituju na televizijama... Sledeći je Si En En... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Daj boze da se tamo ne nadjemo.. tamo su uglavnom lose vesti.. Nego news of the day je da ce NightFall svirati na Castle Festivalu koji se odrzava u Smederevu od 1og do 5og jula... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts