Jump to content

Nightfall

Acid Rain

Recommended Posts

Pa znash kako.. disk je ovde u prodavnicama 400-450 dinara.. a preko nas je 350 plus 100 dinara poshtarina.. tako da izadje na isto :da:

Ja sam ga kupio od "vas" sad kad je bila 202-jika i platio ga 400 kinti!!! ( nije imo lik da mi vrati kusur :mhihi: )Zahtevam odšetu!!!

Šala mala...Nadam se da su te pare barem završile kod vas :pivopije:

au jbt, koje zlo.. nishta.. sledeci put chastim pivom :pivopije:

Ma pare idu nama.. pa mi posle od tih para otqpimo josh diskova i tako u krug.. nema tu zarade..

Hm... Nisam siguran da je poštarina tako malo, pošto se BiH smatra kao inostranstvo. No u svakom slučaju već ću nekako doći do diska.

Slao sam Aperionu disk u Banja Luku skoro i bilo je tako oko sto dinara.. deset dinara gore dole..

Ozbiljno?.. koja pesma?.. :pivopije:

Jeste,jeste Maxe...:-)) :da: Pesma "U svemu"!

U polufinalu pobediste HAJVEJ (nisam sigurna da li umem ovo da napišem u originalu tako da je proverena srpska verzija sigurna varijanta:-))))))),

a u finalu neku "Džanu" valjda,o d Zabranjenog pušenja...:-) :rolleyes::D

:pivopije::pivopije::pivopije:

Ma i mi smo svesni da je album mogao da zvuchi dosta bolje ali smo s obzirom na okolnosti zadovoljni... u drugi album planiramo da dobro ulozhimo kako bi napokon dobili zvuk kakav zhelimo.. vec smo pocheli da radimo na novim pesmama... :pivopije:

Ma da.. necemo toliko chesto svirati nove pesme.. njih cemo svirati samo na solo svirkama kad treba da se spremi dosta pesama.. ovako nema potrebe :pivopije:

Mada mi ove pesme sa albuma sviramo jaaaaaaaaako dugo pa je zbog nas samih neophodno da radimo novo da se ne bi smorili :da:

Ma i mi smo svesni da je album mogao da zvuchi dosta bolje ali smo s obzirom na okolnosti zadovoljni... u drugi album planiramo da dobro ulozhimo kako bi napokon dobili zvuk kakav zhelimo.. vec smo pocheli da radimo na novim pesmama... :pivopije:

Ma, kad se sve sabere, super je...super su ideje, i po meni vrlo dobro su sprovedene u delo. Samo ga ispromovisite do kraja, znam da je tesko, ali...

Ne znam sta pre da slusam...naucih skoro sve napamet :rockdevil:

Shto se tiche tog ozbiljnog promovisanja albuma imamo neke planove i pocheli smo da radimo na tome ali cemo objaviti o chemu je rech kad bude bilo sigurno. Za sada je siguran Kragujevac 18. aprila sa Boneyard-om kao i Smederevo pochetkom maja najverovatnije sa Dargoronom. :rockdevil::pivopije:

амм... ниједан јутарњи програм се не репризира.. момци, тражите снимак на телевизији, па метите на јутјуб

Pa tako ce neshto i da bude... :da: