Mita Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 XD zajebao sam se nisam lepo procitao XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Dakle shto se buducih svirki tiche raspored je sledeci... sve su hitovi 202.. 14. jun Shabac 26. jun Beograd, Bashta KST-a 04. jul Kragujevac 05. jul Knjazhevac plus 1. ili 2. avgust Zajecharska gitarijada. Javljeno nam je da ce se ipak odrzhati, i to na Stadionu u Zajecharu.. samo treba da nam jave koji cemo od ova dva dana svirati.. na toj svirci ce nam svirati Djiga jer Andrej nije tu ceo avgust pa ako ne bude nekih vecih svirki necemo nigde svirati do septembra a dok Andreja ne bude bilo ozbiljnije cemo se posvetiti drugom albumu kome cemo do jeseni posvetiti punu pazhnju... toliko za sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 05. jul Knjazhevac Soo see yaa there ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Samo sam te chekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 E da, zaboravih da i ovde ostavim komentar, ekstra ste bili pre neko veche kao i obichno, mislim da je ovo treci put da dolazite u Shabac ako se ne varam...heh a prodaja albuma je ishla bash ekstra kolko sam mogao da primetim hehe. Jbg ja ga ne uzeh jer nisam poneo vishka 300 kinti al ta greshka se svakako mora ispraviti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Pa meni je bilo lepo kao i uvek.. sad smo u Shapcu k'o domaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 e, da, sjajna svirka u sapcu...nadam se da cete opet doci...u skorije vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ја купио албум. Није лоше, допада ми се, иако сам гледао бенд више пута, па знам како звуче.Буклет је могао бити и бољи, има доста грешака, али за наше услове је добар. Допадају ми се песме, идеје су добре, текстове треба схватити, није као сваки бенд овакве оријентације у Србији.Углавном - подршка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Nedavno sam čuo za ovaj bend. Gde ima da se kupi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 nedavno??????covece, gde zivis ti? sad smo u Shapcu k'o domaci.. tako i treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Evo nekih mesta gde se moze naci album Nightfall-a "Kao Da Niceg Nije Bilo" Smederevska Palanka - Apolon Sabac - Music Box Mladenovac - World Of Music Sid - Muzicka Industrija Beograd - B92 (Dom Omladine), IPS, Mamut, Tehnomax, Tamara (Terazije), Felix, Mordor... Na svim Hitovima 202-ke Album se moze kupiti i preko internet sajta:www. yu4you. com Preko benda... Kontakt: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Nema vishe u World of Music u Mladenovcu, rasprodalo se sve...Osim ako nisu stigli novi diskovi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 koliko kostaju CD-ovi? da znam da ponesem pare na sledecem Hitu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 u sapcu su bili 300 din. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 nedavno??????covece, gde zivis ti? Nije pravo pitanje gde živim, nego kako živim. A slučajno živim izolovano od domaće metal scene, što pokušavam da ispravim. Mogao bi da me podržiš. I svratiću do Mordora ovih dana po CD, baš da čujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 bolje dolazi na Hitove 202-ke realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 @ Moody - World Of Music u Mladenovcu je partner Automatika za distribuciju diskova tako da chak i ako nea diskova za ochekivati je da ce ih o5 dobiti.. Ja sam chuo da Mordor ne radi vishe.. bolje pogledati u Felixu.. shto se cene tiche to sve zavisi gde se uzima.. cena varira od 300 do 400 dinara.. @Totamealand - Samo napred.. jeste da nam je scena slabashna ali je nasha i jedina koju imamo Shto se nas tiche.. mi smo svirali u petak u Kragujevcu.. vreme je bilo dosta promenljivo a chak je i kisha na momente padala pa je zbog toga verovatno bilo manje ljudi nego obichno.. Mi smo se ok proveli, uzheleli smo redovnog sviranja pa nam je bilo super.. Tamo stvarno ima dobar broj ljudi koji zna nashe pesme i uvek je lepo svirati tamo. A sinoc smo bili u Knjazhevcu i bilo je super.. dosta ljudi, svirka na otvorenom.. josh pre svirke je bila super klopa.. I samo da kazhem da su Sreja i Pupak neprejebivi carevi.. eto toliko.. sad nam Adnrej josh malo pa ide na more pa cemo u avgustu verovatno svirati samo na gitarijadi i to ce Djiga da popuni prazninu jer je greota da se ne pojavimo.. Polako se okrecemo ui novom materijalu.. imamo neke nove pesme, neke stare koje nisu nashle mesto na prvom albumu a uz to i pregrsht novih ideja.. najverovatnije od septembra cete imati priliq da ih chujete.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Dobar album, ali je buklet morao biti bolji, pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 То сам и ја рекао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ti se svidja rodjendanski poklon!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Мени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Koji sam ja retard zaboravio da napisem MAX" ........ne tebi nego Maxu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 S obzirom na okolnosti mislim da je omot ispao sasvim solidno ali kako se uvek tezhi boljem tako ce omot za drugi album biti sigurno bolji... @ Pupak - poklon je bio najbolji koji sam dobio.. chak sam i fiskalni rachun dobio uz njega.. :) Da podsetim samo na prodajna mesta albuma... Smederevska Palanka - Apolon Sabac - Music Box Mladenovac - World Of Music Sid - Muzicka Industrija Krusevac - Metro plus Pancevo - Music house IPS - Subotica, Nis, Novi Sad, Beograd Beograd - B92 (Dom Omladine), Mamut, Tehnomax, Tamara (Terazije), Felix, Mordor, Trg Republike, Akademija, Renoprom, TC Zira, IDEA, Vero... I na svim hitovima 202-ke Spisak ce vremenom biti veci ali u medjuvremenu za one koji nisu u mogucnosti da dodju do prodajnog mesta album se moze kupiti i preko internet sajta: www. yu4you. com i naravno preko benda.. Kontakt [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 NightFall nastupa 01. avgusta na Zajecarskoj Gitarijadi, oko 21:00 h, pa se vidimo tamo! Obzirom da Andrej nije u zemlji za bubnjevima ce ovoga puta biti Djiga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts