Mita Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 ok ok ali sledeci put glasam za Mejdene cisto da se zna a mislim da bi se svi slozili da to vama nabolje lezi Quote
Moody Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Mislim da bi i Sonata Arctica i Stratovarius takodje lezhali super! Quote
Stormlord Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Upisan Evergrey... @Stormlord - Ti mene malo zafrkavash :) upisao Mora covek da se nada Quote
AstralliS Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 MaXe, je l' upisani DT i PoS? Quote
AstralliS Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 To volim da čujem. Mada, kontam da će sad svi ostali da pohrle na Kamelot ili Evergrey... Quote
Bata Trokrilni Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Kao i uvek kad se radi o tribjutu, ja najviše volim da čujem Judas Priest. Mislim da nešto od njih NightFall-u ne bi bio problem. Uz to, imam i jednu posebnu želju, a to je Iced Earth - Watching Over Me. Quote
lithium Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 njeeeeh, ja inache ne volim tribute svirke, al kad vecj insistirate, Kamelot:D kapiram da bi to mogli fino da izvedete:D Quote
~MaX~ Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Samo da u svoje i ime benda pozhelim svima srecnu novu godinu sve najbolje ljudi Quote
PuPaK Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Najtfole srecna nova! Da se u skorije vreme vratite na jug! Quote
kIDd Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 66 страна колко сте тру. него могао би стварно Iced Earth неки Вочинг овер ми и то..... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Bili ste odlični sinoć.. Max, sve pohvale i, posebno hvala za Opsesiju - imaš pivo zbog te pesme Quote
PuPaK Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 66 страна колко сте тру. него могао би стварно Iced Earth неки Вочинг овер ми и то..... Bolje Melanholi Quote
~MaX~ Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 da ja stavim Iced Earth u listu? Bili ste odlični sinoć.. Max, sve pohvale i, posebno hvala za Opsesiju - imaš pivo zbog te pesme fala vi Quote
~MaX~ Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 josh desetak dana traje glasanje.. pa ako ima josh neko ko nije dao glas neka to uradi ovih dana.. inache na 202jkinom sajtu se glasa za naj mladi bend 2008.. pa ako imate vremena bacite koji glas za nas Quote
Marduk Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 glasam za Evergrey Jedan od najboljih power metal bendova Quote
kIDd Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 МОЈ ОРТАК ГЛАСА ЗА ICED EARTH !!!!!!!!!!!! Quote
Stormlord Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 glasam za Evergrey Jedan od najboljih power metal bendova Evergrey power metal?! WTF!!!! Anyway, ja predlazem i Spiral Architect ali da ne budem pizda tolika moze i Threshold Quote
~MaX~ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Pozdrav ljudi... Shto se tiche glasanja, uskoro cemo objaviti ishod glasanja na koje je odziv bio veliki... Nakon toga ce uslediti period navezhbavanja pesama i onda svirka ali o svemu tome bicete na vreme obaveshteni uporedo sa time NightFall polako kompletira tacklistu za drugi album.. ovih dana smo bili u studiu i za koji dan bice gotova prva pesma sa novog albuma koji cemo se potruditi da izadje do jeseni ove godine.. ta pesma je samo proba pred veliko snimanje koje bi trebalo da pochne u aprilu.. Quote
NatashaNS Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Jeeeej! 'Ajde da vidimo sta ce biti sa tim... Nemoj nas dugo drzati u neizvesnosti. Quote
~MaX~ Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Proshli smo u Top 16 hita 202... i to bez Vujoshevica :) Quote
Mita Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 alo Max koji je tribjut? trebao si vec da objavis Quote
Recommended Posts