METAL Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ajde, čućemo se pa ćemo se dogovoriti...mislim da su dva benda sasvim dovoljna... Quote
Nemanja Savic Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 ljudi, ajde sto pre da se dogovaramo, jer cemo mi biti u strasnoj guzvi u narednih mesec dana, pa sto pre napravimo dogovor to bolje po sve nas, a i da to zavrsimo na vreme zbog guzve oko zakazivanja datuma... neka mi se neko javi sutra ili prekosutra (ili cu vas mozda i ja nazvati)... pozz Quote
~MaX~ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Mogli bi to stvarno shto pre da zakazhemo.....ajde da se nadjemo svi i dogovorimo....ako se budemo igrali gluvih telefona necemo nishta uraditi..... Quote
Telcontar Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) Jebo vam ja mater zakazujte to, al ako zakazete nekineodgovarajuci datum pobuicu vas sve.. max ce prvi ostati bez jaja I ocu snimak opsesije maxe Edit: a da boze gospode, zaboravih reci, svirka bila do jaja, mislim zvuk takav kakav je, al bilo je do jaja. Evo posle 5-6 dana i dalje me boli vrat. Sve zbog slemovanja na NightFallu i Atlantidi Edited November 30, 2006 by Telcontar Quote
~MaX~ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 hehehehe.....tako treba.....a svirka ako uspemo da izmajmunishemo sve shto smo hteli bice do jaja...... Quote
Zoll Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Da očekujemo još koje iznenađenje, a? Quote
~MaX~ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ako mislish na pesme necemo stici da spremimo josh neki inflacija hit.....ali generalno mislim na svirq..... Quote
Zoll Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Pa, u svakom slučaju ću se potruditi da budem tamo, pa ću da vidim on the face of the place (tj. na licu mesta )! "inflacija hit" - genijalno Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 majmunisemo danas !!! vidimo se u osam! Quote
Osmi Putnik Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 A shta se ziva veceras u osam??? Quote
METAL Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Pravimo novi bend- NIGHTLANTIDA!!! Salim se, bili smo da se dogovorimo u vezi nase zajednicke svirke... Quote
~MaX~ Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 kad bude prvi sledeci slobodan termin u SKC-u....to cemo znati ovih dana...... Opsesija ce danas-sutra biti na myspace-u... jbg,kad sam na fucking dial-upu..... Quote
The Wicker Man Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) red bi bio i da ja nesto dodam!!! Svirka bila extra ....stvarmo ste me prijatno iznenadili...jer sam do svirke slusao samo demo....ali ziva svirka je merilo kvaliteta....tako da ste na taj test prosle!!! Maxe ( ) skidam ti kapu po 100-ti put...samo napred matori ...a za Bobu = nemam komentara...jedino bi mogao da promeni one Dzon Vejn cipelice ...ostatak ekipe neznam ali vidim da veloma LEPO funkcionistete kao celina i samo napred!!! P.S. Dzoni je naucio da broji do 4 iz 6-og puta P.S.S. Kako mogu da skinem ove stvari sa Myspace-a!? Imam onaj stari demo a red bi bio i da se ovaj nadje u kolekciji! Edited December 4, 2006 by The Wicker Man Quote
METAL Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Hvala! Sviramo 9.decembra u Pozarevcu. Quote
Exilion Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Pozdrav za kolegu zarka,,i Maxu...super ste svirali na Metal Soundu....Milan Klaviaturista-Obsidian Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 BRATE nightfall rules! da sam nesto mladji verovatno bi sada svirao nesto kao nightfall ali jebi ga bas razmisljam da osnujem tribute ovog istog benda i da ga nazovem nightfall na srpskom i da preradim sve textove i napravim jednu dobru parodiju ovog istog benda,i posle to sve snimim u Bobanovom studiju i ostavim mu to da ima cemu da se smeje!! ko hoce sa mnom da svira ovo? Quote
blacksmith Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 BRATE nightfall rules! da sam nesto mladji verovatno bi sada svirao nesto kao nightfall ali jebi ga bas razmisljam da osnujem tribute ovog istog benda i da ga nazovem nightfall na srpskom i da preradim sve textove i napravim jednu dobru parodiju ovog istog benda,i posle to sve snimim u Bobanovom studiju i ostavim mu to da ima cemu da se smeje!! ko hoce sa mnom da svira ovo? ma moci ces ti to i sam da sviras.... a kaka je to svirka u pozarevcu...jel nesto samostalno ili se smarate zsa 202jkom? Quote
Nemanja Savic Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 cik pogodi!?... ali se barem ne smaraju sami... tu je i podrska - atlantida... smaracemo se zajedno... Quote
~MaX~ Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 ma moci ces ti to i sam da sviras.... a kaka je to svirka u pozarevcu...jel nesto samostalno ili se smarate zsa 202jkom? Ma sa 202jkom.....shto se samostalne tiche......bice neshto vrlo uskoro....... @Serafim - Ti nisi normalan.... @Exilion - Gde si Milane legendo?..... moramo negde da sviramo zajedno..... Quote
Recommended Posts