Acid Rain Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Sta mislite o domacem densu devedesetih? Ja i dalje secem vene na neke stvari iz tog perioda! Fakat, mnogo dobra muzika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 V R H !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 Da je i dalje pop i dance muzika ono sto je onda bila, pored metala bih slusao i dance, provereno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 O da... Muzika moje mladosti! Dobro ne secem bas vene za njima ali mi je skroz ql da ih cujem posle toliko godina. Funky G je jedno vreme imao najbolje pesme dok je Dr.Iggy bio u neku ruku inovator na domacoj muzickoj sceni a u drugu ruku je bio mnogo smesan. ET... hmf nije bio bas nesto specijalno (mada realno oni su zapoceli ceo taj zvuk), Beat Streat ufff kako su oni bili konza... Ajde dajte jos neke grupe sve sam ih zaboravio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deer hunter Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 EH MLADOSTI PUSTA.... TO JE BIO BRUTALAN PERIOD KOJI JE IZRODIO BRUTALNU MUZIKU....CHISTA VANGARDA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ResurrectioN Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) Djogani fantastiko, Tap 011, Twins i naravno Ivan Gavrilovic (200 na h). Nego, jel neko zna kako se zove pesma koju izvode DrIggy, tap, funky g i Duck zaj'no. Vrtela se jedno vreme na Palmi (pre manje od goinu dana)? Edited November 20, 2005 by ResurrectioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Sta serete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 O, boze, fantastichno. Obozavam taj dance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 jel zna neko kako se zove ona pesma, tekst ide neshto ovako "samo jednom nije dovoljno, osecjam se jako zlovoljno, samo jednom nije doooovoljnooo da ljubish me i imash me (valjda )" neki bend... zhenski vokal je u pitanju... pesma moje mladosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObrazNick Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Djogani, Fanki DZI, Tap 011, Dr Iggy, May Day, NSG Flash, W-ICE(ili eyes), Bit Strit... Nego, jel se seca neko onog baje sto je imao plavu kosu i dziberske repove...Zove se Dalibor i pevao je neku "pesmu"..."...a ja decko nestasko, na ulici svaki dan...more trazi dubok dzep, a ja samo lep..." ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 jel zna neko kako se zove ona pesma, tekst ide neshto ovako "samo jednom nije dovoljno, osecjam se jako zlovoljno, samo jednom nije doooovoljnooo da ljubish me i imash me (valjda )" neki bend... zhenski vokal je u pitanju... pesma moje mladosti! fokus - samo jednom nije dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Sta mislite o domacem densu devedesetih? Ja i dalje secem vene na neke stvari iz tog perioda! Fakat, mnogo dobra muzika! Ako nisi sarkastican ima da ti nalupam samare kada te budem video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Fuj... Kad vidim spot Dr. Iggy dodje mi da gadjam televizor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Nije sarkastičan. Pogledaj mu drugi post. Inače ja sam gotivio samo ono "Sećanje, me noćas ubija, sama sam u ovom gradu! Luda noć, niko ne spava, gde si, gde si, gde si, gde si ti?". Smejurija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Odbijam da poverujem u to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Kad vidim/cujem nesto od tih pesama dobijem nekontrolisani napad smeha... naravno setim se kako smo se svi gubili na rodjendanima uz tu muziku... a kad se setim zalizanih kosa i dukseva uvucenih u farmerke... Ne povratilo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 jel zna neko kako se zove ona pesma, tekst ide neshto ovako "samo jednom nije dovoljno, osecjam se jako zlovoljno, samo jednom nije doooovoljnooo da ljubish me i imash me (valjda )" neki bend... zhenski vokal je u pitanju... pesma moje mladosti! Emotivno sam vezan za tu pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 "7 me dana cekas da se pojavim 7 noci ti u snove dolazim 8og ces dana najzad shvatiti, da se tebi nikad necu vrati!" -energija - 7 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradati_simce Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 uuuuu do jaja dens 90-ih je keva eh ta mladost....smrc...kad se samo setim emotivno sam vezan za taj period Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Uuuh, moja mladosti! Djogani, dr.iggy. beat street, ivan gavrilovic, energy, B3, funky g, knez... e to je bila muzika! 200 na sat, idemo na mars, jos 5 minuta, oci boje duge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 najjaca moda je tada bila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) Apsolutno. Od frizura do upasanih dukseva.. vesele devedesete.. Edited November 20, 2005 by Demigod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Sta je bre NSG Flash? Toga se ne secam? E da B3 je zakon... jedan od najboljih domacih muskih vokala, potpisujem! Tap 011... mislim sta reci! Knez... "Ti si kao magija" koji nosti umesto krstache (koja je tada bila ultra popularna) ogromni Ank! Knez goticar! Ma bilo je do jaja... sada nije naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Uh uh kad se setim DR.Iggyja i Ochi boje duge ..pa Fungky G i Samo u snu Baat Street-Opsesija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts