Novaliis Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Mislim da se zove "Čudesna ploča" ali nisam siguran..ja nemam. Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ne postoji dobra zurka bez zeldija (i mog zeldi collection diska) May Day nemoj reci da l' je bolji, nemoj reci da l' ga volis, nemoj reci, znas da sve to tesko podnosiiim I naravno, nedavno otkrivena stvar od DR IGGYa - Nikad ..voleo sam je, od nje sam to krio, pred njom se pravio non-stop hladan kad nije bilo po mom bio strashno gadan i kad je jednog dana svemu tome dosh'o kraj rekla mi je "medju nama gotovo je, znaj" Nasmesio sam se, okrenuo se samo i upit'o mrtav hladan: "IZVINI, MI SE ZNAMO?" bog. Quote
soya Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 ma nije bre, cudesna ploca je prvi album nakon odlaska goce i ivane, a prvi album jeste onaj sa pesmama bunda i pekara... Quote
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Eh, eh, kako smo najbolja drugarica i ja otkidale na TAP. Cak smo i izigravale Ivanu i Gocu. Taj period konza. Sa novim pevacicama su bili shit. A i nisu znale da pevaju. Quote
scum Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 pre tap 011 je bio neki kvazi rap bend koji se zvao TAPIRI i od njega je nastao TAP011 tako sto su gurnuli one 2... tada mi je to izgledalo mnogo jadno, a sad je samo smesno... Ne znam da li je neko pomenuo, ali da li se neko seca onog W-Ice-a? Quote
soya Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Eh, eh, kako smo najbolja drugarica i ja otkidale na TAP. Cak smo i izigravale Ivanu i Gocu. Taj period konza. Sa novim pevacicama su bili shit. A i nisu znale da pevaju. aha i ja sam sa svojom najboljom drugaricom...eeeh... Quote
MegaDex Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 MA ovo je zika nostalgicna kad hoces da se prisetis detinjstva pustis pesmu Kralj Kokaina Quote
Doug Bradley Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAA uspeo sam danas posle duzheg vremena da nadjem jednu od meni najomiljenijih i jednu od najboljih pesama iz tog perioda Dee Monk-Samo zhelim da znam ...da li cesh ostati sam ili zhelish mene da budem kraj tebe Za one "neupucene" to je pesma koja se chuje u pozadini filma Vidimo se u chitulji kada Kristijan pricha o trenerkama u farmerkama i legitimisanju od strane zapadnih saobracajaca Quote
Mary Joe Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ja sam bila ubedjena da je to E.T. Od njih sam otkidala na onu pesmu ''I sve bih dala da znam, o neeee, kako ljubav umire..........'' Quote
Шарки Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Pa jao, baš sam juče slušao "Tek je 12 sati", "200 na sat" i tako te "inflacija-pop" pesme. Quote
Cosmic Sailor Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 moze li neko da uploaduje par kvltnih hitova tog perioda i da postavi linkove. treba mi za auto Quote
Novaliis Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Imao sam ja ceo mp3 tih hitova ali ga zagubih.. Quote
Doug Bradley Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 moze li neko da uploaduje par kvltnih hitova tog perioda i da postavi linkove. treba mi za auto http://www.cafedating.net/pafiledb/index.p...=category&id=68 Quote
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Је л неко гледао нови спот Ђоганија F? Quote
Álvaro Recoba Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ваљда тај . Са трудном Весном ... Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ja taj novi shit ne priznajem Dajte vi meni good ol' Idemo na Mars Quote
Doug Bradley Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Dajte vi meni good ol' Idemo na Mars http://rapidshare.de/files/24907321/Djogani_Fantastiko_-_Idemo_na_Mars_.mp3.html Quote
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ваљда тај . Са трудном Весном ... A sta je sa Sladzom? Mnogo bolja riba od Vesne Quote
*nitro* Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 ma sladza cepa gorchu a ja cepam sladzu Quote
TopOfTheMorning Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ma pesma Energija - Suze je zakon ... Jeste da je balada, ali mnogo dobra ... ^_- Quote
Vresište Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Od svih stvari koje su mogle da zalutaju na ovaj forum ovu sam zaista najmanje ochekivao.... Quote
blondie Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Đole Đogani: "Sladžo, dodži da se mazimo preko farmerica" "Bilo nas četvoro i ja petoro" "Ja svoju Sladžu nisam znao ni poznavo dok se nismo upoznali" "E, nemoj da okrenem ovaj auto za 360 stepeni u rikverc i da se vratimo za Budvu" "Sladžo, čekam te kod kolima" "Čuti Sladžo, ti si glupa, pusti mene da pričam" (Zabranjeno spavanje popodne, TV Pink) "Najtužniji trenutak u mom životu je kad mi rikno čale" ako neko ima SPOTOVE dzoganija i te ekipe iz `93 i dalje, nek okaci. mene je dobar period ovog govnaranja zaobisao, tokom pola rata nije bilo struje Quote
Recommended Posts