Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja jesam,ali fora je u tome sto sam tad izbegavao ovo da slusam,sad mi zabavno.

Inace,Beat street je na kaseti,pa ne mogu da rezem ljudima,a rado bih.

icon_rockdevil.gif kiklop icon_rockdevil.gif

Posted
Ja jesam,ali fora je u tome sto sam tad izbegavao ovo da slusam,sad mi zabavno.

Inace,Beat street je na kaseti,pa ne mogu da rezem ljudima,a rado bih.

icon_rockdevil.gif kiklop icon_rockdevil.gif

Pazi sve je to u redu, biti underground iz inata, ali ipak...ovo je banalno...

Al' ajde neka...bar se o nechemu pricha...

• 2 months later...
Posted

Jbt, ne mogu da verujem kako neke ovde nije sramota da pricaju kako su slusali svo to smece od muzike a jos i sebe nazivaju metalcima! Ta "muzika" je upropastila veliku vecinu dece u ovoj jadnoj drzavi pa i samu drzavu. Svi ti textovi su pisani za one koji imaju ne vise od 3 grama mozga, koliko ti treba da bi zapamtio sve to sto je palma pustala... Boli mene uvo sto ste vi to slusali, i treba uvek da bude takvih, ali ne nazivajte sebe metalcima jer sad kao slusate Cradle Of Filth, Rammsten ili Sisters Of Mercy i jos mnoge gluposti jer ko je od malena dizelas i pozercina, taj se nikada nece opametiti!!!

Posted
Jbt, ne mogu da verujem kako neke ovde nije sramota da pricaju kako su slusali svo to smece od muzike a jos i sebe nazivaju metalcima! Ta "muzika" je upropastila veliku vecinu dece u ovoj jadnoj drzavi pa i samu drzavu. Svi ti textovi su pisani za one koji imaju ne vise od 3 grama mozga, koliko ti treba da bi zapamtio sve to sto je palma pustala... Boli mene uvo sto ste vi to slusali, i treba uvek da bude takvih, ali ne nazivajte sebe metalcima jer sad kao slusate Cradle Of Filth, Rammsten ili Sisters Of Mercy i jos mnoge gluposti jer ko je od malena dizelas i pozercina, taj se nikada nece opametiti!!!

@pagan_sword: daj ne zasmejavaj me molim te.. jesu tebi u porodilisHtu nabili na usHi diskmen sa nekom metalcHinom? kad si klinaTz, slusHasH ono sHto ti je pristupacHno, a ako kasnije (ili pre) otkrijesH da ti muzika znacHi dovoljno da bi otkrivao nove i kvalitetne stvari, onda se orijentisHesH..

osim toga, sva ta podela na "pozere" i "true metalTze" i uopsHte na "metalTze", "roCkere", "punkere", "fensere".. povraTja mi se od toga..

za pocHetak zivi i pusti druge da zive, a ako ti to ne ide, onda ih bar pusti da umru..

sHto se ticHe diesel muzike...

primetila sam da se u poslednje vreme stvarno forsira ta muzika. ja kad odem na neq zurq gde se to pusHta, shvatam to ako parodiju na to odvratno vreme.. znam da ima i onih koji to slusHaju ozbiljno, ali ne vidim zasHto toliko tZimanja ni oko cHega. kao da nemamo narodnJake.. isto je..

Posted

Ma u redu je ako neko slusa to i treba naravno, glupo bi bilo da smo svi isti jer bi bilo dosadno! Ali nije u redu da neko sebe naziva metalcem a da mu jos uvek podju suze kad cuje nesto od tog smeca. A sto se mene tice, ja sam kao klinac poceo da slusam caletove kasete (Whitesnake, Uriah Heep itd...), to mi se svidelo i jbg, vremenom sam poceo da slusam jos mnogo toga i tako... Nikada nisam porekao da sam izlazio na fency mesta jer u ovom mom usranom gradu nema nista pametno a ko je lud da sedi kuci vikendom, naravno, a i drustvo mi je bilo tako! No, sigurno da nisam izlazio zbog muzike vec zbog riba icon_smile.gif

Posted

Раде је металац ...

Иначе, ко не зна ТШ "Раде Металац", Лесковац је једна од три највеће школе у Србији по броју ученика...

Posted

Mars Venus - Od nemila do nedraga

Kroz kapiju snova u dubinu vremena

Povela me bela ptica, cuvar svemira

Spustila me meko, bas na izvor ljubavi

Od davnina cuvaju ga drevni ratnici

To je tr00 power ! Ko ne sluŝa Mars Venus, nije metalac !