vudun Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 ali evo,snap u bg-u,gostuje duck,energija,trik fx,IDE SE,šta kurac?samo devedesete,DO DASKE!!! ДО КОСКЕ!!! - ко у филму. Имаш право Леми, да... тај дебели Стојиљковић и Луниних 9/2 недеља са све омаленим Чворком. Плус и она Цеца ... Цеца Славковић. Фанки Џи се драстично променио те '98-9, уплели се у фолк воде...као и Ђогани. А и Др. Иги је тада избацио албум, који је прошао незапажено ... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 ДО КОСКЕ!!! - ко у филму. Имаш право Леми, да... тај дебели Стојиљковић и Луниних 9/2 недеља са све омаленим Чворком. Плус и она Цеца ... Цеца Славковић. Фанки Џи се драстично променио те '98-9, уплели се у фолк воде...као и Ђогани. А и Др. Иги је тада избацио албум, који је прошао незапажено ... Jel ko zna šta je s onom Pederćinom Rastkom,što je pevo ''biću tata''? da l je stvarno posto tata,il je umro negde od aidsa?ili overdoze...?jebo mu ja pas mater. Quote
gavrosaurus Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Либо рацку ме за јетво мојне Шипу шипу ти одвратни типу Quote
23/16 Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Jel ko zna šta je s onom Pederćinom Rastkom,što je pevo ''biću tata''? da l je stvarno posto tata,il je umro negde od aidsa?ili overdoze...?jebo mu ja pas mater. Pa valjda je ozenio onu Jelenu sa 2 L. Aj sto lose peva, ali tek sto glumi, to treba videti. Quote
Bata Trokrilni Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Voleo bih da mi neko objasni sledeće. Pošto bi i Lee Man (valjda) trebalo ovde da spada, recite mi kako se odlučio da napravi onako jaku metal obradu Balaševića - Limanska? Quote
salebghouse Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 lee man je,cini mi se, covek koji se oduvek okretao kako je vetar duvao.95.-96.,je recimo na prvom albumu eksperimentisao sa industrialom,to je tada bio trend (r.zombie je otprilike tada napravio ssss),obrada born to be wild nije zvucala nimalo rdjavo.izdao je posle i mini album sa tzv.klupskim verzijama nekih pesama...sve u svemu nisam bas ocekivao da ce naci pevacicu (inace odlicnu,pevala je valjda sa atheist rapom i o.programom) i spustiti se na nivo tadasnjeg pinka.ali,trebalo je ziveti od necega,jel...sad su znaci na redu heavy gitare...itd,itd... Quote
vudun Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Lee Man sada izgleda kao Lemmy iz Motorhead-a. Ima fenomenalnog gitaristu u bendu! Uhvatio sam im relativno skoro jedan mini koncert. Poslušajte: http://rapidshare.com/files/188761561/Lee-...jubavi.mp3.html Quote
angels deserve to die Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Hm- gori krsh od domaceg densa devedesetih nisam chula nikada i ni ne zelim vishe ni da chujem Quote
vudun Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Јеси чула. И то много, много гори крш. У народу познат под називом GRAND продукција. Quote
Ghost of Perdition Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Danas sam skinula kompilaciju koju je postavio Vudu Solo Nele... Ceo dan je slusam Nisam neki fan Moby Dick-a i Beat Street-a... Ali voooolim Tapovce a i Funky G mi je ok Quote
angels deserve to die Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Da, izuzev Mobby Dick-a. Ne znam da li Srdjan sad neshto radi. Quote
RNA Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) lee man je,cini mi se, covek koji se oduvek okretao kako je vetar duvao.95.-96.,je recimo na prvom albumu eksperimentisao sa industrialom,to je tada bio trend (r.zombie je otprilike tada napravio ssss),obrada born to be wild nije zvucala nimalo rdjavo.izdao je posle i mini album sa tzv.klupskim verzijama nekih pesama...sve u svemu nisam bas ocekivao da ce naci pevacicu (inace odlicnu,pevala je valjda sa atheist rapom i o.programom) i spustiti se na nivo tadasnjeg pinka.ali,trebalo je ziveti od necega,jel...sad su znaci na redu heavy gitare...itd,itd... Ако се за нечим и окретао, то су барем били светски трендови које је овде у датим тренуцима ретко ко разумевао. Експериментисање са индустријалом у Србији 1995. у време владавине ове шуге на коју се сада сви ложе? Апсолутно за сваку похвалу! Edited January 27, 2009 by RNA Quote
Descender Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Slazem se u potpunosti... Apsolutno nemoguce je njega svrstavati u isti kos sa takvim lowlifeom poput Dr Igija i njemu slicnih... A ne mogu da shvatim i da ljudi sa ovog foruma koji bi trebalo da imaju koliko-toliko izgradjen ukus vole ovo... Pa ova muzika je ekvivalent soundtracku za igrice sa Komodora... Mogu da razumijem djecu ispod tri godine kojima se ovo dopada, zbog krajnje jednostavnosti ritmova i melodija, ali da neko odavde tvrdi da ova muzika posjeduje bilo kakvu vrijednost, that's beyond me... Quote
RNA Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Да не правимо претеране генералзиације, и у овој музици, као уосталом и у свакој другој, постојао је неки квалитет. Али, ја сам био пубертетлија у време владавине ове музике и свега што је она персонификовала, а чега сам се као човек ужасавао и гадио. Сада кад видим да се шабанијада денса опет враћа на велика врата, овога пута као продужетак или преобличење Гранд приче (никако њен пандан, што би било логично, с обзиром да БИ ТРЕБАЛО да се ради о "урбаној причИ"), све ми бива само још гадније. Edited January 27, 2009 by RNA Quote
salebghouse Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 !!!rivajvl br.2!!! http://www.last.fm/event/912357 Quote
lemmy sixx Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Dr.Alban!Ne seri!E jos kada bi mi stalo da odem,otisao bih. Quote
lemmy sixx Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Либо рацку ме за јетво мојне Шипу шипу ти одвратни типу Kvlt!!! I jos jedna antologijska stvar ove grupe: Quote
Fapril ethereal Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 manijak,manijak... nocas mi se ne spava zeli me neko eh da li je blizu ili je daleko da'l je ljubav stara il' je ljubav nova ko me nocas odvaja od snova! ne znam ko je izvodjac ovog kulta... Quote
RNA Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Највећи култ из тог времена је онај цига што пева 'Си марони'. Quote
Bata Trokrilni Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 S takvim stvarima su me nervirali u osnovnoj školi. Srećom pa sam ostao manje više imun na to, iako sam se i ja u jednom kraćem periodu ložio na muziku Ivana Gavrilovića, tamo negde 1994. Mislim da je to najgora stvar koju sam slušao. Quote
VoivodBG Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Dr. Iggy - 1995 - Oci Boje Duge 01. Nikad 02. Zašto ja 03. Voli me 04. Oci boje duge 05. Bicu tu 06. Ko sam ja 07. Ljubavi 08. Kaži mi Dr. Iggy - 1996 - Kao Pre 01. Pusti me da živim 02. Kao pre 03. Samo ti 04. Tvoj dodir 05. Kada spavam 06. Uzalud se trudiš 07. Kada dode kraj 08. Tragovi ljubavi 09. Megamix Dr. Iggy - 1998 - Kada Reci Nisu Potrebne 01. Navika 02. Sada odlazim 03. I ove noci 04. Kada reci nisu potrebne 05. Zašto ja II 06. Koliko puta 07. Zadnji trag nade 08. Volim te Dr. Iggy - 2000 - Zbog Tebe 01. Intro 02. Da si tu 03. Svet bez tebe 04. Da li znaš 05. Ne želim 06. Plašim se 07. Trebaš mi ti 08. Jednom kad ostaneš sam 09. Zbog tebe 10. Plašim se [Alien Remix] 11. The legend of dance music Dr. Iggy - 2002 - Sve 01. Intro 02. Tražim te 03. Sad sve je nevažno 04. Kad volim 05. Svakog dana 06. Sve 07. Ljubiš me 08. Sama sam http://rapidshare.com/files/138211140/Dr_Iggy_-_1995_-_Oci_boje_duge.rar http://rapidshare.com/files/138219060/Dr_Iggy_-_1996_-_Kao_pre.rar http://rapidshare.com/files/138226511/Dr_Iggy_-_1998_-_Kada_reci_nisu_potrebne.rar http://rapidshare.com/files/138236211/Dr_Iggy_-_2000_-_Zbog_tebe.rar http://rapidshare.com/files/138244447/Dr_Iggy_-_2002_-_Sve.rar Quote
vudun Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Mars Venus je dens sastav koji nije bio naročito zapažen u ono vreme. Ali, ali ... po mom skromnom mišljenju njihova ''Budi sa mnom'' je jedna od najlepših domaćih balada ever. Nevezano za dens, već uopšteno gledano. Šta da vam kažem ... poslušajte i uverite se. Quote
Recommended Posts