23/16 Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 U Rumi su kao iz sprdnje pravili 'dens vece', bilo je vise metalaca nego fensera, kao prave parodiju a znaju svaki 'hit', bolji su mi ljudi koji javno kazu da vole tu muziku od onih koji je kao ne podnose a znaju svaki stih. Zato je tu metal elita da odrzava plamen. Quote
salebghouse Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 lee man, nekad http://www.youtube.com/watch?v=no-Lseu0QZA 1 Quote
vudun Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Индастриал-хеви-денс-авангардно. Quote
salebghouse Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 pre pinka, pre zemljotresa, itd. je li neko slusao njegov zadnji album? navodno, povretak rokenrolu... Quote
bezlichni Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Par stavki u najkraćim crtama. Kako objasniti ............ pLjuschina. Rekla sam da idem u fensi klubove( ali tu se pusta haus i arenbi ). Ne generalizuje se, ali muzika iz tog vremena na nasim prostorima nije dobra, prosto i jednostavno. Filmovi strani iz 90ih, na primer, su sjajni. Mi imamo toliko dobre muzike iz tog perioda da je to uzas. Sto mainstream dance ( kome apsolutno nista ne fali svako ko kaze da je sranje .... ima nekih debelih kompleksa ) To i underground gitarska zika. Los zivot radja dobru umetnost. Edited December 25, 2009 by l3s26 Quote
Recommended Posts