Álvaro Recoba Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Знате ли да су Ђогани, В3 и Фанки Џи (муж Анабелин) браћа? Иначе ултимативни хит Функи Џија је Жао ми је жао који је с краја деведесетих. Quote
Telcontar Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Da, Dzole Dzogani, BE TRI, Funky Gee i fali tu jos jedan, njih je 4... ne mogu da se setim ko je cetvrti... Quote
Álvaro Recoba Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Музичка фамилија, нема шта! Ни ја не могу да се сетим ко је четврти. Quote
Álvaro Recoba Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Да, Сани! Он је најјачи. Quote
Nightwing Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Inace K2 su mi bili omiljena grupa kada sam bio klinac. Kvalitet pre svega jos od malih nogu! ajmo u zivot jos mlada je noc ajmo polako HEEEEEEEEEEEEY tako imao sam oba albuma Quote
°°Džoca°° Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Oni nisu "dance"... god damn! Kao sto nije ni Ivan Gavrilovic! Kako nemate pojma... Inace K2 su mi bili omiljena grupa kada sam bio klinac. Kvalitet pre svega jos od malih nogu! Ok ok, nemoj da se nervirash ... Poenta je da sam ih bash volela, ali izgleda da pojma nemam koji je to 'pravac' ... davno sam slushala Tap011?! (je l to to ) Bunda, bunda, vrati mi moju bundu! Quote
Nightwing Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Tap011?! (je l to to ) Bunda, bunda, vrati mi moju bundu! a tapiri pre toga... kao reperi goca trzan i ivana negative - ne znam koju vise sad mrzim.. a tada su bile slatke naiivne klinke... bila su to druga vremena Quote
°°Džoca°° Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 goca trzan i ivana negative - ne znam koju vise sad mrzim.. a tada su bile slatke naiivne klinke... bila su to druga vremena Ti ih se secaj iz vremena kada su bile 'slatke naivne klinke', nemoj da ih mrzish Negativ ima neke dobre pesme! Gocu ne slusham! Quote
Karlo SE Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Jao, tek sam sada provalio temu, Nikola brate rodjeni svaka ti cast. Ovu muziku ne slusamo jer je kvalitetna, vec zato sto nas potseca na vreme kad smo imali 9-12 godina, u mom slucaju 96/97, mada bih se ja ogranicio na muziku do '96., pocevsi od '92., ovo posle i nije nesto bilo. E sad, vi koji ste tada imali 5, 6, 7, godina (cast izuzecima) nemojte posecivati ovu temu i kritikovati nas sto smo se ovde okupili u "vesele" '90. nostalgija fazonu i pustite nas da se prisecamo pesama, grupa i tekstova uz koje smo se zajebavali na, PAZI OVO, rekreativnim nastavama i raznim rodjendanima. Razumem ja vas, ali razumite i vi nas. Mislim, ja sam slejeras najgori od svih, ali kad cujem "samo zelim da znam", "oci boje duge" itd. isl. kidam vene zubima i raining blood na sve strane. Eh, koliko je to bilo grozno vreme toliko mi je lepo kada ga se setim, prokletstvo generacija 78-86. +/- 2. Aj pozdrav. Quote
Sinstrel Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 ajmo u zivot jos mlada je noc ajmo polako HEEEEEEEEEEEEY tako imao sam oba albuma Takodje... tj. imao sam... Quote
Ivan_Creed Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Jadni ljudi sto se ovde javljaju i pljuju po dJeci sto slusaSHe dens tokom svoje mladosti. To su i oni prvi slusali i potezali desanku/nesto drugo kada bi videli/culi neku pJevaljku, a oblacili se kao Dr. Iggy i Monteniggersi... Da, rodzeni blek mJetalci i opansni ljudi, oni slusasHe mJetal kad niko nije i svi ih se bojU!!!! Po mome telu patrolirao... Quote
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ne spavam, svice Kazu oblacno bice Ja ni jedan oblak ne vidim.... Ah da......... I dalje imam dostatih stvari na hardu.... But back in Belgrade Quote
Vuk Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 e to je ta nasha pEEkara slane kifle, perece pEEkara bolje burek nego big mek pEEkara raAdimood peEet pEEkara naa nanana naa nanana naa nanana nanana NA NANA NAAA Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Cetvrti je Trik F/X lik ja sam ishla u F/X na djuskanje, hahaa ma 90e ...rulz. ja k2 volim Tap 011 rulzzzz. ali u staroj postavi. pesma "Vrapci" ,i "95" Quote
Some_girl Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sta mislite o domacem densu devedesetih? Ja i dalje secem vene na neke stvari iz tog perioda! Fakat, mnogo dobra muzika! Shto je lepo kad si mali pa ti i ta muzika super i vesela... Bring back the ´90 Quote
Nightwing Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Po mome telu patrolirao... neka klinka je 94te pisala Super Teenu i zalila se da je zatrudnela sa pevacem jednog poznatog benda cije ime nece reci imala je 15 godina... a sifra pisma je bila Po mome telu patrolirao... pitam se da li ju je napunio ljuba ili husa Quote
AGGRESSOR55 Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 A Husa snimio turbo album... Quote
Doug Bradley Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Jel' se neko seca one grupe Dobar Losh Zao? Quote
Vincent Hess Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Meni je ime poznato al pesama ne mogu da se setim. Znas neku? Quote
Doug Bradley Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Meni je ime poznato al pesama ne mogu da se setim. Znas neku? Najpoznatija im je valjda ona Mladi Pistolero...a imash ovde neke tekstove pa ako nekome deluje poznato... http://www.svastara.com/muzika/?tekst=4705 http://www.svastara.com/muzika/?tekst=4715 http://www.svastara.com/muzika/?tekst=12293 Quote
Mjaua Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 I kada sanjas zelim biti s tobom i u snu, I kada kada spavas budi tu na mome jastuku, I nema reci sto rekle bih koliko volim te, Jer pored tebe znam da bicu srecna kao pre. nnnNn nnnnnnnnNN Nnnnn... pevam melodiju, sta otjete? Kako nije poznato, poznato itekako ! Moram da nadjem STARI ali bas stari beet street, PRE Gde si ti, ima neka pesma Snezana na koju se primala moja sestra u to doba... kad to nadjem, bitju sretnja, presretjna ! Je l je neko zna? Quote
Elvis Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) Meni je ime poznato al pesama ne mogu da se setim. Znas neku? Pa pevacica iz te grupe je profesorka fizickog u Zemunskoj gimnaziju!!!!! Sto sam ja quotovao ovaj post?!! Edited November 23, 2005 by Elvis Quote
Some_girl Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Znam da nije dens (spada u 90-te), ali me zivo interesuje jel ste voleli grupu Vampiri? Quote
nirvana_z Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 ima neka pesma... ide 'samo u snu ljubav postoji za nas....' eeee to je bila pesma... ko li je peva?? Quote
Recommended Posts