drasticni_taxista Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 hm, mislim da je rif za man on the silver mountin
sokodribizle Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Prvo sam skinuo rif "Najjaci Ostaju":)Ali svirao sam ga samo u kvartama,pritom ne znajuci sta su kvarte,a ni sta su akordi,naravno:)Uuuu kako sam se samo odusevio kada sam provalio kvartu na gitari! A onda sam naleteo na neku knjigu sa grafickim prikazom akorada i neku pesmaricu...i eto...Riblja Corba,Hendrix...
S.R.T. Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 autbrejk of ivl... al za malo. puuuuu jebem ti gitaru
Tyler Durden Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Linkin Park - One step closer...znam, znam, ajde krenite sa pljuvanjem, ali sta cu kad sam se tad lozio na njih, i zbog njih poceo da sviram gitaru
Rehabilitovani Bagrem Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Ja poco zbog njih da slusam metal...Ma sta ima da pljuju,pusti bagru,svi su tr00 a slusase prvo judase i gunse
Andrija Smith Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ja poco zbog njih da slusam metal...Ma sta ima da pljuju,pusti bagru,svi su tr00 a slusase prvo judase i gunse Verujem ti da si feget, ali to se ne pise tako nego FAGGOT.
El Karnisero Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ja poco zbog njih da slusam metal...Ma sta ima da pljuju,pusti bagru,svi su tr00 a slusase prvo judase i gunse Sta fali judasima i Gunsima? I sta vam znaci to tr00?
SnakeBite Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Prva domaca stvar koju sam skinuo je Yu grupe-Sama, a strana Paranoid
Slave To Moonlight Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ja poco zbog njih da slusam metal...Ma sta ima da pljuju,pusti bagru,svi su tr00 a slusase prvo judase i gunse Judasi i Gunsi KVLT
NoBodyAsAleksa Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Smoke on the Water, Californication, Knocking on the Heavens Door, Godfather Theme by Slash, Highway to Hell.............
Teenage Frankenstein Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Strana je School's out (Alice Cooper),a ne mogu da se setim koja je domaca,mada mislim da je nesto od Haustora.
wildboy Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Eto mene bampera prva metal zikica, koju sam ja skinuo je...ummm....shta ono beshe da da da da da....prvo sam skinuo Dark Passion Play album od Nightwish-a
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Ono jebote dajte neke gitarske pesme sve skidate te Djeve i tetrise
Killing Hand Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Prva stvar koju sam skinuo bila je The dance of eternity od Dreama...salim se Paranoid
Andrija Smith Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Ja skinuo Hallowed be Thy name, ali bez solaze, naravno
Hudini Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Samo uvod ili i one silne terce? Ja sam bogami isekao prste kad sam to skidao pre 7-8 godina...
Succus Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Tema iz filma Kum( ne zajebavam se to mi prvo palo na pamet ),Fear of The Dark(bez solaze naravno),Smoke on the Water(klasicno kao i vecina) i pocetni rif iz Nothing Else Matters(jos nisam naucio celu pesmu )
Hudini Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 (edited) pocetni rif iz Nothing Else Matters(jos nisam naucio celu pesmu ) Jesi li došao već do onog dela kad treba da koristiš i levu ruku? Zajebavam se, naravno. Lepo za početak. EDIT: Inače, i ja sam skidao temu iz "Kuma" kad sam počinjao. Edited May 30, 2008 by Hudini
Andrija Smith Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Sta je ovo, jedini ja ovde nisam svirao Nothing Else Matters Samo uvod ili i one silne terce? Ja sam bogami isekao prste kad sam to skidao pre 7-8 godina... tek sad videh ovaj post... Probaj da se ne smejes na moje pitanje, jbg. sviram tek pola godine i nisam muzicki obrazovan, iako bih voleo da sam i poceo sam da ucim Terca je razmak od 3 note, right? Jel' to u Hallowed be thy name posle onoga "Running loooooooooooow..."?
Recommended Posts