Jump to content

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prvo sam skinuo rif "Najjaci Ostaju":)Ali svirao sam ga samo u kvartama,pritom ne znajuci sta su kvarte,a ni sta su akordi,naravno:)Uuuu kako sam se samo odusevio kada sam provalio kvartu na gitari!:)

A onda sam naleteo na neku knjigu sa grafickim prikazom akorada i neku pesmaricu...i eto...Riblja Corba,Hendrix...:)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted
Ja poco zbog njih da slusam metal...Ma sta ima da pljuju,pusti bagru,svi su tr00 a slusase prvo judase i gunse

Sta fali judasima i Gunsima?

I sta vam znaci to tr00?

• 3 weeks later...
Posted

Eto mene bampera :D prva metal zikica, koju sam ja skinuo je...ummm....shta ono beshe :D da da da da da....prvo sam skinuo Dark Passion Play album od Nightwish-a :D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tema iz filma Kum( ne zajebavam se to mi prvo palo na pamet :D),Fear of The Dark(bez solaze naravno),Smoke on the Water(klasicno kao i vecina) i pocetni rif iz Nothing Else Matters(jos nisam naucio celu pesmu :))

Posted (edited)
pocetni rif iz Nothing Else Matters(jos nisam naucio celu pesmu :))

Jesi li došao već do onog dela kad treba da koristiš i levu ruku? :)

Zajebavam se, naravno. Lepo za početak.

EDIT: Inače, i ja sam skidao temu iz "Kuma" kad sam počinjao.

Edited by Hudini
Posted

Sta je ovo, jedini ja ovde nisam svirao Nothing Else Matters :)

Samo uvod ili i one silne terce? Ja sam bogami isekao prste kad sam to skidao pre 7-8 godina...

tek sad videh ovaj post...

Probaj da se ne smejes na moje pitanje, jbg. sviram tek pola godine i nisam muzicki obrazovan, iako bih voleo da sam i poceo sam da ucim ;)

Terca je razmak od 3 note, right? Jel' to u Hallowed be thy name posle onoga "Running loooooooooooow..."?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...