ValhallaWarior Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Ovo je pitanje za sve: gitariste,bubnjare,basiste......... Prva pesma koju sam naucio da sviram bila je: G N R- Sweet child of mine Posle toga iron maiden run to the hills, pa fear of the dark pa.......
FreaK_ Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ovo je pitanje za sve: gitariste,bubnjare,basiste......... Prva pesma koju sam naucio da sviram bila je: G N R- Sweet child of mine Posle toga iron maiden run to the hills, pa fear of the dark pa....... ....jao....davna vremena............one......nothing else matters.....sanitarium......itd....
Herr_Wolf Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Hahaha, ova iz potpisa HIM - Wicked Game A da kazemo da je prva nesto slozenija stvar koju sam skinuo Spiders od SOAD-a.
-Abraxas- Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Duke Nukem theme,Let it be ,smoke on the water
Kali Agna Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Za klavir - Bitlsi - Yesterday, za gitaru - Metallica - Nothing Else Matters
Bole Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 beatles - love me do, i solo za and i love her na gitari , a na bassu se ne secam ...mozda smoke on the water...
zile_kondic Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 (edited) Nothing Else Matters, Wasting Love... nikad nisam skidao Chorbu ili Balashevica, neshto shto svi ostali rade...ne znam te pesme "za drushtvo" ni dan danas...sviram za sebe...hehe...sad trenutno finishiram skidanje Silent Night Bodom Night-a, sve sam skinuo, samo da navezbam...probajte, nije toliko teshko...samo gitara ide u D Edited December 14, 2005 by zile_kondic
Fiery Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Svi ostali? Zanimljivo kako niko na temi nije skidao tako nesto na pocetku.
imaginos Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 mislim da je prvo sto sam skinuo na gitari bilo "jovano jovanke". etno-man
darijus Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 mislim da je prvo sto sam skinuo na gitari bilo "jovano jovanke". etno-man
Dani Filth Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 huh ... kad je to bilo ... mislim da sam prvo skinuo Hallowed Be Thy Name ... posle predjoh na Cradle Of Filth pa na Dimmu Borgir i OMC a u poslednjih godinu,dve Yngwie i Dream Theater uglavnom
Helle Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Kao sto rekoh, pocHela sam uz oca pa me navukao na patriotski metal Mindjusari- ''Nema raja!'' bijese prva pijesma koju sam naucHila da odsviram! Poslje su naisHli ostali domaci rock bendovi pa zatim Mejdeni i sad mlatim sta uhvatim!
imaginos Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ja ne znam da sviram ni jednu pesmu od maidena osim aces high (nju sam svirao sa svojim starim bendom, pa sam morao da je naucim), pola sola za wasted years i riffa iz the trooper. namerno nisam hteo da ucim nista od IM zato sto sam ih intravenozsno slusao 10h dnevno pa nisam hteo da mi taj stil "udje u uvo" jer sam se plasio da cu kad pocnem da pravim svoje pesme, one mnogo liciti na IM.
Шарки Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 A da promenimo ime teme: "Ko je taj koji NIJE prvo naučio da svira "Smoke on the water" i "Nothing Else Matters", i koja je zapravo bila prva stvar koju ste naučili da svirate?"
bojan j. Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Mislim da sam prvo skinuo Nights In White Satin od Moody Bluesa Dok sam jos ucio akorde. Ne secam se vise... Sledeca je valjda bila Sultans Of Swing.
Mr. Smarty Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 I meni je druga pesma bila Sultani Svinga ...koliko sam se namucio da ljuCki uhvatim barre
bojan j. Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Aha Meni je na kraju bilo lakse da "sviram" solo nego ritam zbog silnih bare hvatova
Arch Enemy Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ja prvo nauchih uvdni riff od claptona - layla, pa onda intro od nothing else matters, pa onda intro od ghost of the navigator( e kad se samo setim kako je bilo teshko, trzalica ispada iz ruku) a sada.....
Helle Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 ja ne znam da sviram ni jednu pesmu od maidena osim aces high (nju sam svirao sa svojim starim bendom, pa sam morao da je naucim), pola sola za wasted years i riffa iz the trooper. Daj se uozbiljiti-pricHas o Mjedenima kao da nisu sveti bend.... :ellytegledaveomamrko: Mejdeni imaju odlicHne pijesme za trzanje prosto uzivancija-jako se brzo napalim uh' uh'! Trooper je extra! Pa Vi ste svi maltene poceli od strane stranih bendova, quiet interesting!
imaginos Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 naravno da su sveti bend, tu nema spora. samo kazem da ne znam da ih sviram...
Helle Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ama nemoguce, brate Gargamel, ne vijerujem! Ne znas, a jel si prob'o!? Ey, a meni i dalje dolikujes ko mnogo talentovan muzicHar, hm!
Recommended Posts