Herr_Wolf Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Preko puta pocetka 70tog, meni se cini...
Гера Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 whiskey in the jar i seek and destroy, ako se dobro secam
Helle Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 @Helly-gde je Boga ti,blok 64? Pa sijeverna strana, cHini mi se! gdije Boki [bojan ] zivi! ''Mada,vise i ne sviram gitaru.'' Aaaaaaaama sto ne!? To je nesHto najbolje-sto u zivotu moze da ti se desi-bez gitare, JA nisam JA!
Danny Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Mislim da je prva bila paranoid a ako nije ona onda je bila dont cry...Nisam bas sigurna a od domacih "pomorac sam majko"
ValhallaWarior Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 (edited) jao kad ozzy zapeva na toj pesmi dodje mi da se napijem Edited January 17, 2006 by ValhallaWarior
Danny Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 (edited) Pa tako je to...E da jedna od prvih a i dalje jako draga Tito & tarantula After Dark... Sad sam se prebacila na neki jazz,blues i funk i mnogo mi je lepo... Edited January 17, 2006 by Danny
Prinzessin Tinea Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 moja prva pesma je bila Child In Time... sto se tice rock-a inache... joj ne secam se... neka indijanska
mothers_milk Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 pa bese hendrix ....da spanish castle magic
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 seek and destroy Uzas!!! Secam se kako sam pizdeo na ortaka kada smo zajedno uvezbavali tu pesmu!! Hteo sam da mu razbijem onog B. C. Rich-a o glavu ... Na kraju smo se slozili da on svira moj deo ( bass deonice ) a ja njegove ....
audion Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 BILJANA PLATNO BELESE MAKEDONIJA TRADICIONAL
MudriPanj Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 prva pjesma koju sam naucio da sviram je smoke on the water(bas) dosta frustrirajucje za prvu pjesmu, ali jos uvijek mi je jedna od najdrazih za sviranje a prva metal pjesma ghenghis khan to sam uzasno dugo vjezbao prije nego sto mi je poslo od ruke, najteza pjesma od maidena mozda
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ...pa ovako prva pesma....hmmm... davno beshe jebote....pre jedno 8 godina......."Dobro jutro,Moji su drugovi - Bajaga";"Lutka sa naslovne strane - Corba","Thunderstruck - ACDC - uvod ".......poshto sam jeli svirao 3-4 godine samo akustaru!!!!Ufff jedva sam cekao ekskurzije!!!! A sada uglavnom Dream theater,Satriani...i naravno sve od Hard Rock-a!!!!! !!!!!LONG LIVE ROCK 'n ROLL!!!!! je li to petrucci na avataru? nije tebi uopste dobro....
ValhallaWarior Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 ladno niko nije naucio sepulturu prvo...
Garrgghharrr... Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Sweet child o' mine......to su bili pocheci uglavnom je sve bilo u fazonu november rain, nightrain, enter sandman, fade to black...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Kao totalni pocetnik sigurno da nisi mogao kako treba da odsviras uvod iz chajlda....
Herr_Wolf Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ladno niko nije naucio sepulturu prvo... Meni je Ratamahata jedna od prvih... ali opet, ne prva...
ValhallaWarior Posted February 28, 2006 Author Report Posted February 28, 2006 Ja tu pesmu jos nisam pokusao da skinem..
Garrgghharrr... Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Kao totalni pocetnik sigurno da nisi mogao kako treba da odsviras uvod iz chajlda.... Zaboravih da napomenem: sviram bubanj A prva, onako "malo zajebanija" stvar, za neko kurcenje, mi je bila Master of Puppets posle toga su dosli Battery... pa onda cini mi se Screams Behind Shadows (sepultura)... i posle toga sam sve vise slusao Death i zarazio se Reinertom, Hoglanom i Cristyjem...
_Grotesque_ Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Uf! Prva pesma koju sam ja skinuo je RBlood od Slayera. I to bese samo prvi rif (najbolji). Kako sam samo bio srecan..
Painkiller_JP Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Come as you are ( to mi ortak pokazao ).Ironija,nikada nisam slusao Nirvanu A prva koju sam sam skinuo Dyng To Meet You- Judas Priest Prvi solo kao i mnogi Paranoid i to na akustari Nikada ga nisam odsvirao u originalu,prvo nisam mogao ,a ubrzo posle toga mi je bio toliko jednostavan dami je bilo glupo i veoma dosadno,nepotrebno da ga skidam u ton.
-AleksandaR- Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Zadnja pesma koju sam skinuo je Joe Satriani - Always with me , always with you
-AleksandaR- Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) Meni je Ratamahata jedna od prvih... ali opet, ne prva... Territory , Roots bloody Roots , Arise , Refuse/Resist , Slave new world . Stace ti bolje A sa Roorback jedina koja mi se dopada je Mind war . Stara sepultura sa maxom je bila odlicna sada je ne slusam . Soulfly je zakon Edited March 1, 2006 by -AleksandaR-
Tower... Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ovde je svima prva pesma neki metal. Jbt, ja kad sam ucio da sviram, nisam znao da metal postoji... a i kad sam saznao da postoji, proslo je jedno dve godine pre nego sto sam poceo da ga slusam. Prva pesma mi je bila Smells Like Teen Spirit.
-AleksandaR- Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Hmm pojma nemam koja mi je prva pesma . Mislim da sam na pocetku ucio neki valcer pa Divlje Jagode a od metala mislim da je Du hast ili Sweet Dreams nemam pojma davno je to bilo
Herr_Wolf Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Territory , Roots bloody Roots , Arise , Refuse/Resist , Slave new world . Stace ti bolje A sa Roorback jedina koja mi se dopada je Mind war . Stara sepultura sa maxom je bila odlicna sada je ne slusam . Soulfly je zakon Ni ja ne slusam vise nesto staru Sepulturu, a prvo sto sam hteo da skinem je Arise, ali posto sam tad svirao iskljucivo prstima, bilo mi je prebrzo E da, Du hast mi je isto bila jedna od prvih stvari koje sam skinuo,
Recommended Posts