Garrgghharrr... Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Come as you are ( to mi ortak pokazao ).Ironija,nikada nisam slusao Nirvanu Come as you are je i meni bila prva pesma koju sam uspeo kako-tako da "odglumim" na gitari. ....dok sam "svirao" gitaru
-AleksandaR- Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Ni ja ne slusam vise nesto staru Sepulturu, a prvo sto sam hteo da skinem je Arise, ali posto sam tad svirao iskljucivo prstima, bilo mi je prebrzo E da, Du hast mi je isto bila jedna od prvih stvari koje sam skinuo, RespecT
Guest Jimi Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 meni je prva pesma bila vlatko stefanovski-gipsy magic .to mi je cale pokazao.kasnije hey joe i dire straits,pa nirvana,pa metallica
Wild Child Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ja sam prvo naucio iron man od sabbatha !!!! haaaaaaaaaaaaaaaaa
Wolflord Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Prvi riff koji sam naucio bio je Smoke on the Water! Prvu celu stvar koju sam skinuo bila Creeping Death(RULZ)
blackbite Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Neka nirvana mislim, a nikad nisam voleo nirvanu
Jabba the Hutt Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Na kraj sela zuta kuca Pa onda Ace of Spades sviram bas inace, cisto sumnjam da sam toliki talenat da skinem Acu iz svemira na dzitri na keca
Nazzgul Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Prva stvar koju sam skinuo od A do Sh, bila je Fade To Black - Metallica.. I dalje mi je jedna od najdrazih za sviranje.
Mephistophilus Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Prva stvar koju sam skinuo od A do Sh, bila je Fade To Black - Metallica.. I dalje mi je jedna od najdrazih za sviranje. Takodje...
Wolflord Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Neka nirvana mislim, a nikad nisam voleo nirvanu Sto lazes?
blackbite Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Pa nije da nisam slusao, ali da svojevoljno pustim nurvanu u svojoj kuci
Wolflord Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Pa nije da nisam slusao, ali da svojevoljno pustim nurvanu u svojoj kuci Ma daj,zajebavam te druze! Mislim da znam koja je to bila stvar...Citali smo iz onog tvog staro songbooka(ako je to tvoj songbook).
slindza Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Prva stvar koju sam odsivrao na bubnjevima je prisonor od maidena pa heavens door od gunsa pa moja omiljena i neponovljiva Californiacation koja me je dosta namucila zbog raffa koji nije bas tako lak .
MegaDex Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 hmmm prva pesma celoa skinuta...running free maideni a zatim mechanix megadeth al bez sola
Dersu Uzala Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) a zatim mechanix megadeth Onda znas i 'Four Horsemen' od Tallice . Edited November 17, 2006 by Dersu Uzala
MegaDex Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) Pa da samo sto megadeth vise volim pa mi je ta varijanta naslova primarna...mustain ima brzu solazu koja przi a tallica ga je malo utupila zbog onog usporavanja i neke laganije solaze...tu pesmu sam drugu medj prvima skinuo celu po riffovima a solaze sam naravno kasnije Edited November 17, 2006 by MegaDex
zile_kondic Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Mislim, da je to bila Nothing Else Matters...mislim prva pesma koju sam skinuo celu, pa zatim Wasting Love, tad nisam imao elektrichnu...uvek sam mrzeo domaci pop-rok i rok "za drushtvo", to nikad nisam hteo da sviram, i dan danas da me neko pita da odsviram nesto od recimo, chorbe, ne bi znao...al bi zhestoko izimprovizovao hehehe
MegaDex Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 imam bato isti sindrom..te kafanske pivo za drustvo zajebancije da sviram nekome corbu i bajagu da bi mi neko reko au sto si dobar zajebi...to maximalno izbegavam...na takvim manifestacijama pocecu da im sviram van halena pa da vidis zurku
zile_kondic Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Haha...samo bi te zbunjeno i zgađeno pogledali i verovatno prokomentarisalи нешто типа: Јел'ба ша ти то свираш те металике, јел се ти дрогираш? Јел си бона у некој секти? Оћу Чорбу да ми гудиш на клавиру и тој твојој тамбури...А уствари јел знаш ону од Баје Малог Книнџе о Данијели??? Ако то не знаш иди уби се наркоману један што слуша дрекавце и оне што се убијају на концертима... I onda bi se okrenuo, verovatno pljunuo i otishao...
MegaDex Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 e bash tako neshto a najverovatnije bi me pitali za Jump od Van Halena ... Jel to bato sviras Bijelo Dugmije - Nek padaju zvijezde :) :) :udri:
blackbite Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 A jel znate onu od dzeja mrak, mrak jedan drugar teo da prebije lika, zazvoni njemu (drugaru) telefon , a ovaj pita jao brate jel to mrak, mrak. Na keaju se zavrsilo sa m#%^ ti tvoju %%#^ #$&^% ^&%^% turbatjku i slicnim psovkama!
Recommended Posts