Jump to content

Recommended Posts

Posted

Come as you are ( to mi ortak pokazao ).Ironija,nikada nisam slusao Nirvanu laugh.gif

Come as you are je i meni bila prva pesma koju sam uspeo kako-tako da "odglumim" na gitari. icon_smile.gif ....dok sam "svirao" gitaru mhihi.gif

pivopije.gif

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ni ja ne slusam vise nesto staru Sepulturu, a prvo sto sam hteo da skinem je Arise, ali posto sam tad svirao iskljucivo prstima, bilo mi je prebrzo icon_smile.gif

E da, Du hast mi je isto bila jedna od prvih stvari koje sam skinuo,

RespecT icon_wink.gif

icon_rockdevil.gifpivopije.gif

• 3 weeks later...
Posted

meni je prva pesma bila vlatko stefanovski-gipsy magic biggrin.gif.to mi je cale pokazao.kasnije hey joe i dire straits,pa nirvana,pa metallica icon_smile.gif

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
Pa nije da nisam slusao, ali da svojevoljno pustim nurvanu u svojoj kuci no.gif

Ma daj,zajebavam te druze! orangelistening.gifpivopije.gif Mislim da znam koja je to bila stvar...Citali smo iz onog tvog staro songbooka(ako je to tvoj songbook). no.gif

• 4 months later...
Posted

Prva stvar koju sam odsivrao na bubnjevima je prisonor od maidena pa heavens door od gunsa pa moja omiljena i neponovljiva Californiacation koja me je dosta namucila zbog raffa koji nije bas tako lak .IPB Image

Posted (edited)

Pa da samo sto megadeth vise volim pa mi je ta varijanta naslova primarna...mustain ima brzu solazu koja przi a tallica ga je malo utupila zbog onog usporavanja i neke laganije solaze...tu pesmu sam drugu medj prvima skinuo celu po riffovima a solaze sam naravno kasnije

Edited by MegaDex
Posted

Mislim, da je to bila Nothing Else Matters...mislim prva pesma koju sam skinuo celu, pa zatim Wasting Love, tad nisam imao elektrichnu...uvek sam mrzeo domaci pop-rok i rok "za drushtvo", to nikad nisam hteo da sviram, i dan danas da me neko pita da odsviram nesto od recimo, chorbe, ne bi znao...al bi zhestoko izimprovizovao hehehe

Posted

imam bato isti sindrom..te kafanske pivo za drustvo zajebancije da sviram nekome corbu i bajagu da bi mi neko reko au sto si dobar zajebi...to maximalno izbegavam...na takvim manifestacijama pocecu da im sviram van halena pa da vidis zurku :)

Posted

Haha...samo bi te zbunjeno i zgađeno pogledali i verovatno prokomentarisalи нешто типа: Јел'ба ша ти то свираш те металике, јел се ти дрогираш? Јел си бона у некој секти? Оћу Чорбу да ми гудиш на клавиру и тој твојој тамбури...А уствари јел знаш ону од Баје Малог Книнџе о Данијели??? Ако то не знаш иди уби се наркоману један што слуша дрекавце и оне што се убијају на концертима... I onda bi se okrenuo, verovatno pljunuo i otishao...:D

Posted

e bash tako neshto a najverovatnije bi me pitali za Jump od Van Halena ... Jel to bato sviras Bijelo Dugmije - Nek padaju zvijezde :) :) :) :) :udri: :udri: :udri:

Posted

A jel znate onu od dzeja mrak, mrak jedan drugar teo da prebije lika, zazvoni njemu (drugaru) telefon , a ovaj pita jao brate jel to mrak, mrak. Na keaju se zavrsilo sa m#%^ ti tvoju %%#^ #$&^% ^&%^% turbatjku i slicnim psovkama!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...