Mr. Smarty Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) uvek sam mrzeo domaci pop-rok i rok "za drushtvo", to nikad nisam hteo da sviram, i dan danas da me neko pita da odsviram nesto od recimo, chorbe, ne bi znao... Hehe, same here ...ta sranja samo mogu da ti skode ako si gitarista Edited November 25, 2006 by Marty F
Shix Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Ma to ne moras ni da skidas, dovoljno samo da poznajes pesmu i sviras odmah, to su proste stvari i u sustini su samo 10 akorda
MegaDex Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 @shix :postoji i momenat ... Ne podnosenja sviranja Yu Rocka
Oske Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 (edited) For Whom The Bell Tolls (hehe, pa za bubnjara shta ste i ochekivali..). I dalje najvishe volim bash nju da sviram.. Pesma OTKIDA !!! Edited December 21, 2006 by Oske
METAL Man Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Ja sam prvo pokusao Mama said od Metallice, ali glupak nisam znao da ceo Load album ide iz D# pa sam se uzalud mucio. Prva koju sam zaista naucio je bila Nirvana. Smells, Come as you are i slicno.... I da. Megadeth. Symphony!
Shix Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Kada su mi kupili prvu gitaru ja sam pokusavao da skidam sa tablatura neke solaze od Alice Coopera (trash album) kao neko tele.Pre toga sam znao neke osnovne akorde i tako gubio vreme i na kraju nista nisam uradio dok sam posle shvatio da treba prvo osnovne stvari da savladam
Џрк Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Moja prva naucena stvar je valjda 'Tisina' od Bajage( tako su mi posle rekli da se zove ), to me ortak naucio kad sam dobio neku akustaru raspalu. Cak ne ni cela pesma, vec taj jedan, ajde da kazemo, rif.
MegaDex Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 pa ta pesma je ja mislim samo i iz tog jednog rifa...ako se ne varam mislim taj rif se ponavlja samo
TarKalion Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Crni leptir I to prvo onaj budjavi gitar solo,pa ondak akorde (oba dva) hehehehe
MegaDex Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Uh bre.. bas je pesma zajebana ja sam se usro dok je skinem
tHe NecromasteR Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Spajdermen od Ramounsa :| Eh to su bila vremena, drljao sam bass (ciji su potenciometri bili k'o skinuti sa shporeta) dva puta nedeljno posle skole u nekom raspalom kabinetu za fiziku or something... Yeah! E sad for real, prva pesmica skroz da sam je kao skinuo: Fade to Black, prva solazica, ritam. Drugu solazicu nisam smeo da gledam tad cheers!
MegaDex Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 :da: Da bre to svi zivi rade...ono skinu riffciche i neke prostije solazice...retko ko je legenda da je uvatio gitaru i odma cepao Vaija :)...drago mi je da nisam bio takav pajser da uvatim gitaru i odma opletem neki paljevinski sweep pick' :) :)
knight Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 jos da se secam...ali valda come as you are,a mozda i iron man.
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Zuta Kuca... Ozbiljnije... Crystal Mountain od Death-a
tHe NecromasteR Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Zutu kucu cuvam za pod stare dane, kad naucim da pletem, pa da se svi u komsiluku useru kad cuju brutal hardkor obradu ;p
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 prvo sam skinuo celu The Odyssey od SX-a, pa sam krenuo na teze stvari
knight Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Zutu kucu cuvam za pod stare dane, kad naucim da pletem, pa da se svi u komsiluku useru kad cuju brutal hardkor obradu ;p Ja radio neku black obradu...ali je sranje za sad,posto sam se zesce zajebavao,a bubnjeve sam svirao na nekom Casio sintisajzeru od 2 oktave koji sam kupio za neke sitne pare pre 10 godina
Rile Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Hmm, prva pesma, jeli? (Caugh, caugh) Kako ono ide... A, da: Finished with my woman 'Cause she couldn't help me with my mind People think I'm insane Because I am frowning all the time All day long I think of things But nothing seems to satisfy Think I'll lose my mind If I don't find something to pacify Can you help me occupy my brain? Oh yeah! I need someone to show me The things in life that I can't find I can't see the things that make true happiness I must be blind Make a joke and I will sigh And you will laugh and I will cry Happiness I cannot feel And love to me is so unreal And so as you hear these words Telling you now of my state I tell you to enjoy life I wish I could but it's too late :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
MegaDex Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 @ Malisha : Jel to bese YU GRUPA :) :)
Recommended Posts