Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

uvek sam mrzeo domaci pop-rok i rok "za drushtvo", to nikad nisam hteo da sviram, i dan danas da me neko pita da odsviram nesto od recimo, chorbe, ne bi znao...

Hehe, same here :):) ...ta sranja samo mogu da ti skode ako si gitarista :)

Edited by Marty F
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma to ne moras ni da skidas, dovoljno samo da poznajes pesmu i sviras odmah, to su proste stvari i u sustini su samo 10 akorda :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

For Whom The Bell Tolls (hehe, pa za bubnjara shta ste i ochekivali..). I dalje najvishe volim bash nju da sviram.. Pesma OTKIDA !!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::bend::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Edited by Oske
Posted

Ja sam prvo pokusao Mama said od Metallice, ali glupak nisam znao da ceo Load album ide iz D# pa sam se uzalud mucio. :)

Prva koju sam zaista naucio je bila Nirvana. Smells, Come as you are i slicno....

I da. Megadeth. Symphony! :rockdevil:

Posted

Kada su mi kupili prvu gitaru ja sam pokusavao da skidam sa tablatura neke solaze od Alice Coopera (trash album) kao neko tele.Pre toga sam znao neke osnovne akorde i tako gubio vreme i na kraju nista nisam uradio dok sam posle shvatio da treba prvo osnovne stvari da savladam :udri:

Posted

Moja prva naucena stvar je valjda 'Tisina' od Bajage( tako su mi posle rekli da se zove :lol: ), to me ortak naucio kad sam dobio neku akustaru raspalu. Cak ne ni cela pesma, vec taj jedan, ajde da kazemo, rif.

• 1 month later...
Posted

Spajdermen od Ramounsa :|

Eh to su bila vremena, drljao sam bass (ciji su potenciometri bili k'o skinuti sa shporeta) dva puta nedeljno posle skole u nekom raspalom kabinetu za fiziku or something... Yeah!

E sad for real, prva pesmica skroz da sam je kao skinuo: Fade to Black, prva solazica, ritam. Drugu solazicu nisam smeo da gledam tad :P

cheers!

Posted
:da: :da: Da bre to svi zivi rade...ono skinu riffciche i neke prostije solazice...retko ko je legenda da je uvatio gitaru i odma cepao Vaija :) :)...drago mi je da nisam bio takav pajser da uvatim gitaru i odma opletem neki paljevinski sweep pick' :) :) :) :)
Posted

Zutu kucu cuvam za pod stare dane, kad naucim da pletem, pa da se svi u komsiluku useru kad cuju brutal hardkor obradu ;p

Ja radio neku black obradu...ali je sranje za sad,posto sam se zesce zajebavao,a bubnjeve sam svirao na nekom Casio sintisajzeru od 2 oktave koji sam kupio za neke sitne pare pre 10 godina :mhihi:

Posted

Hmm, prva pesma, jeli?

(Caugh, caugh) Kako ono ide...

A, da:

Finished with my woman

'Cause she couldn't help me with my mind

People think I'm insane

Because I am frowning all the time

All day long I think of things

But nothing seems to satisfy

Think I'll lose my mind

If I don't find something to pacify

Can you help me occupy my brain?

Oh yeah!

I need someone to show me

The things in life that I can't find

I can't see the things that make true happiness

I must be blind

Make a joke and I will sigh

And you will laugh and I will cry

Happiness I cannot feel

And love to me is so unreal

And so as you hear these words

Telling you now of my state

I tell you to enjoy life

I wish I could but it's too late

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...