Angelystor Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 What If... What if the world stops spinning The circle never gets completed And time, it stops silently Leaving everything behind What if the blood runs black Doubt overwhelms the love And the song that destroyed your sense Will lead you black to the blind I am a fool Once more crossing the line I want to believe That forever you will be mine What if only quantity matters The quality we put behind And so by the time we forget Who we are, used to be, (what we)wanted to achieve What if the pages turn blank And yet the meaning gets lost And so do notes to the song This is me, nothing left to conceive I am a fool Once more crossing the line I want to believe That forever you will be mine I am a ghoul The freeze you feel upon your spine You better believe it Even your corpse, it will be mine +++++++++++++ Odavno ne pisah ovakve pesme, a i u poslednje vreme se dosta branim od skenjanog stanja i tih tripova, al danas me neshto spopalo...a i Dark Tranquillity utiche na choveka tako Whatever...if you read it, comment please...
Face Of Melinda Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ok sa ovom koncetracijom koja je na nezavidnom nivou... mogu da kazem da mi se svidza. ima lepih momenata... jesi li smislio mozda mjuziku za ovo?
Anarki StarScream Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ok je. Ja sam tebe uvek smatrao za najkvalitetnijeg tekstopisca na ovom forumu.
Helle Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 What if the blood runs black Doubt overwhelms the love Dirnuh me u srculence.... Sjedno, cijelokupna pijesma je zaista nesHto! Keep it up!
AGGRESSOR55 Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Brate, nikad nisam znao da ti pises. Moram ti reci, imas stila
Angelystor Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Ok sa ovom koncetracijom koja je na nezavidnom nivou... mogu da kazem da mi se svidza. ima lepih momenata... jesi li smislio mozda mjuziku za ovo? Pa...ne..barem ne josh..ja jesam pravio neku ziku za neke moje tekstove..ali ja ne sviram nista..tako da ide kilavo i na kraju je i sam rezultat dosta slab
Angelystor Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Brate, nikad nisam znao da ti pises. Moram ti reci, imas stila Hm, pa ja sam post-ovao pesme ne ovom forumu josh pre neke dve godine..ali sve to 'otishlo' pri nekim chishcenjima valjda...ova pesma mi je comeback A stare radove josh chuvam tu...sa nadom da mi ne rikne hard
*nitro* Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 do jaja je...podseca me na sebe iz jednog perioda
Angelystor Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 Imash rimu i refrenu..koj ces moj vise
Alita Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 (edited) ok je, al moram reci da mi nejednake duzine strofa paraju usi. Edited December 27, 2005 by Alita
DramatisPersonae Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 mora li da se rimuje? Vidi gnjurca voda mu do... I shta bi sad bez rime? More ne bi imalo plime. A samim tim gnjurac gine... Osim ako se odelo ne skine. Ali onda nam ne trebaju rime, Jer gnjurac nema gde da zagine. njeee...
Angelystor Posted December 28, 2005 Author Report Posted December 28, 2005 Vidi gnjurca, voda mu do kolena... Kada bude plime, bice i rime
Vule iz Kule Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ovo može baš svako, da prevede svoja osećanja na engleski i da ih začini patetikom, i sve to bez ijedne (ok, ovde ima jedna) rime. Kai, bez ljutnje, ali to je tačno.
Angelystor Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 Jest, ali nije sve u rimi...mene vishe smorila ona rima fears-tears-years, sorrow-tomorrow-borrow, you-few....love-glove I tako...to moze svako...nije uvek obavezna rima..ne kazem ja da sam izmislio chesmu, ali ono..primam ja kritiku
Archibald Reiss Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Vrlo dobro.. odlicno! Lepo zapazanje sveta oko sebe, nema personifikacije ali to je OK u ovakvim pesmama bas! Samo nastavi...
Recommended Posts