Anarki StarScream Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Fenomenalan band. Ja se odusevljavam. Princeza je savrsena za mene. Uskoro cu sve polomiti u sobi pod uticajem njihovog bass-a. Savrsen band. Ako postoji izbrisite temu. Quote
Apeiron Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Kakve ovo veze ima sa domacom scenom, i sa metal scenom uopste? Prebacujem na ne metal muziku. Quote
Misantrophil Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 dosadni su uzasno bas su smecari Quote
Dragana Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 niiiiisu, bas su ql, da ne kazem slatki Quote
Sue Catwoman Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Skroz su slatki, po meni je "Pobjeda" najbolji album, mada su svi albumi ok osim poslednjeg.. Nadam se da ce doci na beer fest sledece godine Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 ali ima tema Naravno http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=11369&hl= @Anarki:nisi nov clan covece - pa sto ne pogledas dal' ima tema pre nego sto je otvoris? Quote
шмизла Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Skroz su slatki, po meni je "Pobjeda" najbolji album, mada su svi albumi ok osim poslednjeg.. Nadam se da ce doci na beer fest sledece godine meni je i poslednji super Quote
Uros Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 meni su svi super... samo i meni se cini da je poslednji malo slabiji...! Quote
Derya Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Imaju neke dobre pjesme, ali nisu mi bas nesto posebno. Cool je pjesma Ne volim te, Heroin i jos neke, ne mogu se sada sjetiti naziva. Quote
Uros Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) koliko je samo tesko ziveti kada ti neke cudne ideje zatvaraju oci i usta...? Edited November 23, 2005 by Uros Quote
Spleen Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 ustase smorili su vise Objasni mi, molim te, da li sve hrvate smatras ustasama? ako ne, zbog cega HP smatras ustasama? Quote
<Rio_da> Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Odrastao na HLADNOM PIVU i muzici istoimenog benda: Kad Cujes pesmu - RAZMISLJAM, brate nema dalje to je to sta vise reci Svaka im je zlatna!!!! nisam poklonik zadnjih albuma ali sa Dzinovskim i G.A.D. albumima oni su ostvarili smisao zivota, da su stali posle ta 2 albuma opet bi bilo dovoljno od njih Quote
Jasta Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 imali neko pjesmu koju su uradili sa edom majkom,link mi treba,nemogu nigdje naci tu pjesmu Quote
miss Penny Lane Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 obozavam ih... mozda i omiljeni bend ... Quote
Селектор Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Па наравно да су најјачи!!! Додуше раме уз раме са Идијотима,да будем искрен! А ови металци што навраћају па одваљују небулозе о музици са којом немају везе,нек` се терају на своје теме.Ја сам поштен па не залазим на теме о музици коју не слушам... Мислим,није хигијенски!!! Мислите о томе! "Твоје лице попут уходе ме прати, кроз предуге уводе. Спотичем се неспретно о ријечи, које сам припремио. Стојим покрај себе и с` гађењем, слушам како те обрађујем. Причам ти о везама,о нама битангама,принцезама... И крене као лош рефрен, који те растужује. Да си ти њежни цвет,а ја пробисвет, што те не заслужује. Ал` реци зашто не би хтела, имати ме за пријатеља. Ево ја ћу бити твој најбољи друг, па сврати на каву или на фук!!!" Quote
CrniBombarder Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Хе,хе... И после сам ја забраздио,а вас две волине сецкате вене на добре пријатеље.жасУ. Quote
miss Penny Lane Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Па наравно да су најјачи!!! Додуше раме уз раме са Идијотима,да будем искрен! А ови металци што навраћају па одваљују небулозе о музици са којом немају везе,нек` се терају на своје теме.Ја сам поштен па не залазим на теме о музици коју не слушам... Мислим,није хигијенски!!! Мислите о томе! "Твоје лице попут уходе ме прати, кроз предуге уводе. Спотичем се неспретно о ријечи, које сам припремио. Стојим покрај себе и с` гађењем, слушам како те обрађујем. Причам ти о везама,о нама битангама,принцезама... И крене као лош рефрен, који те растужује. Да си ти њежни цвет,а ја пробисвет, што те не заслужује. Ал` реци зашто не би хтела, имати ме за пријатеља. Ево ја ћу бити твој најбољи друг, па сврати на каву или на фук!!!" najiskrenija pesma ikada... Quote
шмизла Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 ne znam ja ipak mnogo vise volim starije albume :/ bas sam TPy... princeza ispod neona celicne zavjese, ne volim te, sex bez kondoma... , dobro vece, odjava programa...... Quote
Селектор Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Не знам да ли постоји још који бенд за који могу да кажем како им је свака песма одлична,већина су аутобиографске,али не бих рекао сам једини који проналази свој живот у њиховим текстовима... Нити могу да издвојим неки албум као омиљени,јер је сваки толико добар да је прича за себе!!! А ти Црни,боље да певам "Добре пријатеље" него "Љетни хит"!!! Него се питам кад ће ти момци да дођу код нас да свирају,одавно их нема... Кад смо већ код аутобиографских,ево једне: "Бескрајно празан јурим према заласку, брзина ми поклања заборав. С` полупразном гајбом на задњем сједалу, у ритму музике додајем гас. Лудило ме с` тобом води,попут старог знанца, Вјетар милује ми каросерију. Твоје лице,твоје очи,попут живог мртваца, сад су заувјек у ретровизору... Тражила си само одговор, зашто сам ту крај ироније. Зашто се не вратим поново, Наставим тренинг за умирање! Наставим тренинг за умирање! Наставим тренинг за умирањееееееееееее!!!" Па има ли ко равнодушан??? Quote
sabre Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) tip iz hladnog piva igra epizodnu ulogu u onoj hrvatskoj seriji sto se prikazuje na b92 a i pesma sa spice je njihova sama serija nije losa..... onaj tip robi mi je do jaja smesan.... Edited June 12, 2006 by sabre Quote
Recommended Posts