Jump to content

Recommended Posts

Posted
video sam ponovo spot za "pitala si me" mnogo je dobar, super je fora sa muzickom kutijom, tako genijalno odgovara textu pesme...

Spot je.... u nedostatku bolje reci.... predobar!!!

@miss Penny Lane: pozdravi ih od nas

Posted

^da da slazem se, pivo ima jedan od najboljih spotova, sajtova, i muziku na ovim prostorima :D

@miss Penny Lane

znaci sve nas je manje

i tebi zelim lep provod

i ja cu otici jednog dana :( za nekih 3-4 godine valjda ce mi to biti dovoljno da zavrsim fax :D

Posted

ok, nema veze. dva meseca. cekali smo ih od septemra. dva meseca, gore dole.

meni je cika iz tog istog kafica rekao da je prodato 3500 hiljade karata, i da bi koncert razvalio. O.o

:(

Posted

hej

al su vas zajebali sa otkazivanjem koncerta ccc

a bash ste se naložili

al poprilično sam uvjeren da ce se za koji mjesec odrzat koncert

3500 ulaznica!!!! lijepa brojka bome vas ima dosta

Posted

@shupak : mico, nas je i vise. :D znam gomilu starijih ljudi (moja keva, jedna kevina ortakinja i njen muz, njihova cerka [koja je fensi, pa ju je blam da ide na koncert :rolleyes:] itd) koji ih obozavaju, a nisu planirali da idu.

Posted (edited)
Народе, нема разлога за песимистичне ставове!

Неће бити никаквих срања, одговорно вам тврдим. :da:

(sledeci post)

:mhihi:

Toliko o tvojoj odgovornosti :mhihi::bigblue:

kako ih samo mrzim kako ih samo mrzim mrzim mrzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seljacine malogradjanske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja.

Sve one picke koje su se tog dana zavukle u kucu (u misje rupe,sto bi se reklo) umesto da izadju napolje k'o ljudi :da: Jeb'o ih onaj peder plasljivi sto je tog dana pobegao u Rumuniju,k'o pickica neka - on je najvise kriv za sve :puke:

Inace,steta sto nema koncerta :(

I ja sam mislio da odem.

Edited by stivi1
Posted
@shupak : mico, nas je i vise. :D znam gomilu starijih ljudi (moja keva, jedna kevina ortakinja i njen muz, njihova cerka [koja je fensi, pa ju je blam da ide na koncert :rolleyes:] itd) koji ih obozavaju, a nisu planirali da idu.

macko,

ma to je super za cuti da vas ima toliko fanova

samo sam se zacudio sto je 3500 ljudi kupilo karte(to bi i kod nas bio dobar odaziv) ,a vjerojatno bi i presli 5000 (ljudi inace kupuju karte u zadnji tren)

Posted
I ja.

Sve one picke koje su se tog dana zavukle u kucu (u misje rupe,sto bi se reklo) umesto da izadju napolje k'o ljudi icon_da.gif Jeb'o ih onaj peder plasljivi sto je tog dana pobegao u Rumuniju,k'o pickica neka - on je najvise kriv za sve pukeface.gif

ja sam mislila na one sto su spalili ambasadu. njih mrzim.

btw, dobila sam original cd "shamar" :wub: :wub: :wub: