_powerslave_ Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 budale.pored tol'ko domacih bendova ( da ne nabrajam), oni nasli da dovode jebene ustase....nadam se da je patka Ih bre goci zbog toga mozesh da dobijesh jedan dobar warm. eto, kad vam smetaju, posaljite ih nama u bg. A de sam ja to rekao da mi smetaju? Ja bih bash voleo da ih vidim live. Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 budale.pored tol'ko domacih bendova ( da ne nabrajam), oni nasli da dovode jebene ustase....nadam se da je patka A ja se nadam da ti nisi ozbiljan kada to govorish. Quote
Grob Bez Dna Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 A ja se nadam da ti nisi ozbiljan kada to govorish. nikad ozbiljiniji Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 E onda jebiga. Samo ne kapiram chemu tolika mrzhnja. Quote
Justin Case Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 gledam ih opet na UFO festivalu u Osijeku sledeci mesec...bice okej valjda... Quote
:Dea Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Kad vec nismo imali koncert ima li barem nade za exit? Zna li neko nesto? Quote
Селектор Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Управо сам погледао сатницу Егзита која је још увек временски шупљикава и има још простора за доста извођача, тако да се надам да ће се и Хладно пиво наћи међу њима! Quote
mara! Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 okacen je na net spot "Bioloski sat" (na sajtu). ne svidja mi se to sto prave za svaku pesmu s novog albuma spot, ali je spot kul. Quote
:Dea Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 20.9. Zagreb veeeeeeeliki koncert! Karta je 80 kuna. Jedva cekam! Quote
mara! Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) ideš? edit: dobila sam desetku i Đinovski originale! djea. Edited July 3, 2008 by maria blacksmith Quote
Buba :) Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 weee weee. ovih dana kupuje mila mi mama karte dei i meni za koncert na jarunu u septembru. i za jos dvoje ljudi. jao jedva cekam Quote
Селектор Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 ovih dana kupuje mila mi mama karte dei i meni za koncert na jarunu u septembru. i za jos dvoje ljudi. Претпостављам да смо то Вероника и ја?! Quote
Селектор Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Онда има више девојака са овог форума којима маме иду у Загреб ових дана ... Quote
Buba :) Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 pazi, keva je trebala da uzme za maju i nekog njenog ortaka ali mi je receno da nista od toga mozda je to to Quote
Селектор Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Онда то дефинитивно није то, то јест ја нисам тај Мајин ортак! Пошто ми треба карта, а кинта и одлазак ми не представљају проблем, значи то нисам ја! Quote
rhapsoad Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 cuo sam da ce mozda svirati u sapcu na nekom festivalu pocetkom avgusta, ali nista jos nije potvrdjeno Quote
ljusa Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 evo link za `bioloski sat` http://www.mediafire.com/?t0jdmfyirjy Quote
Grob Bez Dna Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 cuo sam da ce mozda svirati u sapcu na nekom festivalu pocetkom avgusta, ali nista jos nije potvrdjeno ne sviraju.zato sto nece da drze koncerte pre bg-a. Quote
Guest Karleuš Jelenić Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 nikad pivo, pa cak ni hladno! samo Don Perinjon. Quote
Recommended Posts