Селектор Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Мало, мало, па нам тема на маргини! Ево и песме у то име: -----------Mаргиналци----------- Плазимо улицом сумњивих намјера Ми смо дежурна брига мурјака у кварту Толико пичака, ниједна позната, Јер чим нас оне виде одмах бјеже на страну. Савршени маргиналци, савршени маргиналци Ја и мој бенд преплаћени на бед, И неки чудни тајни знак. Говори нам да ћемо ускоро Имати два-три црнца и свој мали плави кадилак. Еди психопат, Перо алкохоличар, Наша омиљена публика. Само Харе Кришна нас не воли, Он воли ствари лијепе, али тко га јебе. Савршени маргиналци, савршени маргиналци, ... :pivopije: Quote
Селектор Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 А данашњи хит је: ---------------Љетни хит----------------- Мажемо си тијела неким фактором На истоме ручнику ја и он Он има дивна мишићава леђа И косу попут Џими Пејџа Послије ће се он још мало брчкат' у мору Правит' се важан и мужеван Ја ћу на плажи пијуцкати колу И чекати да изађе ван Он пије пиво, јер вози боље од мене Ја пијем сок, јер су ми руке њежније А вјетар доноси ружне ријечи Разбацане међу валовима То плажа завиди нашој срећи Што се сунча тако безбрижно Ал' нас тјеши сан радостан Да ће једнога дана Ова пјесма бит' љетни хит И сви ће пјевати са нама Он пије пиво, јер вози боље од мене Ја пијем сок, јер су ми руке њежније :pivopije: Quote
Селектор Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ова песма је посвећена свим будалама које су прексиноћ дивљале и уништавале нашу престоницу без икаквог разлога, нападале српску полицију, доказујући сопствену глупост и бесциљност у животу: -------------Фризерска пјесма--------------- Можда нисам у праву, али мислим да знам Што си обријао главу и што си надркан Што си обукао спитку, чизме, трегере Сад водиш свету битку млатећи педере А да си имао љубав Као сигурну луку Не би сада на поздрав Дизао руку Био би мамин инжењер Или чак одвјетник Им'о би посла твој фризер А ти облачио се шик :pivopije: Quote
Buba :) Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 jos nesto vise od mesec dana do koncerta Quote
mara! Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 hocemo li ga doziveti u bg-u pitam se ja...? a verovatno i jos mnogo ljudi... Quote
Селектор Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 (edited) За све "тру" фанове ХП-а, ево подсећања на једну стару добру ствар, тачније њен најјачи део, коју иначе ређе изводе по концертима. У питању је "Крепај будало" са албума "Десетка". "... Ал' на памет ми пало Само крепај будало Сретан пут!!! Једном ногом си тамо Зашто би сад стао Сретан пут!!! ..." :pivopije: Edited August 18, 2008 by Селектор Quote
Селектор Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Кад бабе нема, девојка је још боља! У преводу: кад већ нема ХП-а у Београду, ту су КУД Идијоти !!! Вечерас на Бирфесту! :pivopije: Данашњи хит је још једна ствар са "Десетке", законско "Грчење испред појачала": "... Само је један прави смисао зашто пљујем сад у микрофон Кад се након свега знојан покупим осјећам се као презерватив Истрошен ал' испуњен Јер сам погодио циљ ..." :pivopije: Quote
Justin Case Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 u subotu cu ih ici pogledati u Osijek ako ne budem preumoran od posla,sviraju u sklopu osjeckih letnjih noci tako da racunam da ce biti na trgu i da se ne naplacuje ulaz naravno.. Quote
Buba :) Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ko sve ide na koncert na kraju!??! Quote
Селектор Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Не знам, ја се још премишљам! Јбг, имам онај осећај "been there, done that", па сам више у неком фазону "нек` дођу они мало `вамо". Quote
Селектор Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Не знам који ми је враг, али нешто ми се баш не иде! Сваке године се у септембру сморим као змај, већ постаје хронично! Quote
Селектор Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Јуче сам купио и карту за воз ... Сад ми преостаје да се надам да ће у суботу бити леп и сунчан дан! Quote
shupak Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14240 http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=zagreb ne pishe ti se dobro Quote
r'n'r angel Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Joooooooooj...22.novembaaaaaaaar:)))))) Quote
Селектор Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 ne pishe ti se dobro Ма и да свирају на Северном полу, отишао бих и било би ми супер! Ја ионако већ одавно носим пресвлаку кад идем на концерте ХП-а и Идијота, зато што се толико ознојим, као да сам ускочио у реку! Joooooooooj...22.novembaaaaaaaar:)))))) А за ово сам чуо јутрос, али још нема званичне потврде на сајту! То је ваљда информација из Блица како планирају да направе концерт у Арени, је л` тако? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Jooooooooooooj. :wub: :wub: Quote
Buba :) Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 selektore kojim vozom ides? xD Quote
Селектор Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Мала исправка: онај концерт у новембру неће бити у Арени, већ у Хали Спортова! Ко ће други да донесе добре вести на овој теми ако не ја?! СУТРА У 20.30 НА ХРТ 2 ИМАТЕ УЖИВО КОНЦЕРТ СА ЈАРУНА !!! УЖИВАЈТЕ !!! П.С. Хехе, можда ме запазите у маси! Quote
BiserkaB. Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 koliko je karta za 22.novembar?? Quote
Ma Jelena. Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 (edited) Pocinjeeeeeeeeeee! :D PJEVAJTE NESTO LJUBAVNO! :D aaaaaaaa. ' ocu da sam tamoooo Edited September 20, 2008 by Ljubičica :) Quote
shupak Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 oce li netko ko je bio na koncertu napisat poduzi report, da vidimo iz druge perspektive kako je bilo npr Selektor, Buba itd Quote
Recommended Posts