Little Butcher Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Ja sad skidam novi album, a na njihovom sajtu pise da 12.05 nastupaju u BG-u, al se jos ne zna prostor gde ce se odrzati svirka! Quote
scum Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 meni je album odlican bio i na prvo slusanje, a i sad na dvadesetprvo... po onoj pesmi nisam ocekivao nista specijalno pa mi je i zadovoljstvo sada vece kad je razocarenje izostalo... stvarno je u njihovom fazonu... oseca se promena, ima dosta sintisajzera, ali je produkcija dojaja uradjena... svetsko, a skoro pa nase... ok, ne treba ocekivati nesto nalik ranim radovima, ali mislim da to vise niko ni ne ocekuje... proslim albumom su nas navikli vec na to... a ovaj album nastavlja bas tamo gde je samar stao... dosta je mracan, ima par balada... teske krljacine su izostale... a i ne bi se uklopile u album kao celinu... jos nisam uspeo da pohvatam sve tektove, ali mile je opet nadmasio sam sebe.... cak je i sreca sada pocela da mi se svidja Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 hocu ja albumnoviiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Селектор Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 "Ова пјесма о теби која си ми све на свијету,овај покушај да кажем неизрециво. Никад се неће наћи на неком ЦД-у,имати наслов,цијену и бар код. ... Ништа није свето,све је бруто и нето,СВЕ ЈЕ ЗАААБАВА!!! ..." Сваким даном све је јачи и јачи осећај,одлична припрема за концерт!!! Quote
Sarah_Key Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Meni se novi album svidja,mlogo Cak se i onaj deo-Sto ucinio si ti od zivota moooog -od O.Dragojevica savrseno uklopio u pesmu Quote
scum Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 meni je isto exxxtra!!! ko je voleo pesme tip "par pitanja", "dobar prijatelj", "samo za taj osecaj" sa prethodnog, ovaj album ce mu se sigurno svideti... ja ga non-stop vrtim u winampu... bukvalno svaka pesma ulazi u usi... pokusavam da izdvojim neke best of sa ovog albuma, ali mi ne ide... ali recimo: carstvo pasea, nije sve tako sivo, bioloski sat, dzepni bog i gore pomeuta pitala si me, koja stvarno ima mnoooogo dobar tekst... pretpostavljam da ju je mile napisao sopstvenoj zeni.... predobro.... prejako.... jedin zamerka je sto imam utisak da je album previse kratak... Quote
Селектор Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Свака је добра,једноставно нема фаворита!!! Не знам да ли је још неко приметио,али "Планета" и "Питала си ме" делу око рефрена невиђено личе! Quote
:Dea Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 ko je voleo pesme tip "par pitanja", "dobar prijatelj", "samo za taj osecaj" sa prethodnog, ovaj album ce mu se sigurno svideti... E, onda ja spadam u ovu grupu. Evo upravo ga skidam! Quote
Sarah_Key Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 [ja ga non-stop vrtim u winampu... bukvalno svaka pesma ulazi u usi... pokusavam da izdvojim neke best of sa ovog albuma, ali mi ne ide... Isti slucaj ovde Sad su bili na HRT1 kontam da je ono bio snimak sa promocije Quote
:Dea Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Jbt, jbt kako je dobar album! Evo samo ga vrtim. Za sad izdvajam Pitala si me, Sreca i Ranjeni i ludi. Videcemo dalje. Quote
Селектор Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Дошло је и тих "пет минута" када је ово најпопуларнија тема на форуму!!! Надам се да ће потрајати,јер је албум такав да човек може данима да се одушевљава и износи утиске! Quote
Buba :) Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 meni je isto exxxtra!!! ko je voleo pesme tip "par pitanja", "dobar prijatelj", "samo za taj osecaj" sa prethodnog, ovaj album ce mu se sigurno svideti... brate, ja te pesme obozavam ali.... mozda nisam slusala dovoljno, ne znam. Quote
Селектор Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) quote:brate, ja te pesme obozavam ali.... mozda nisam slusala dovoljno, ne znam. musik20.gif Само полако,време ће одрадити своје! Не каже Џони Штулић за џабе:"Repetitio est mater studiorum!" Додуше и пола Римског царства пре њега,али то је разлог више,зар не?! Одлепио сам скроз,одврнуо бих "Царство пасеа",али је мало касно па ми бедак!!! Edited March 18, 2007 by Селектор Quote
scum Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 e provalio sam sta mi ide na K da da... dobro ste procitali.... pronasao sam losu stranu albuma... to je ona pauza posle dzepnog boga... moracu rucno da iseckam fajl pa da slusam bez prekida... nego, moram nekako da dodjem do 1 od tih 7500 albuma koje su izdali... ima neki fensi kozni omot, knjizicu na 46 strana i nece biti dostampavano.... nadam se da ce preziveti neki komad do 28. aprila... Quote
Buba :) Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 sve sam odusevljenija trenutno mi je planeta vrh. i carstvo pasea. i mnoge. haha divan je album ceka se 12i maj Quote
Селектор Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 (edited) Баш ми је драго да то чујем!!! Scum,тај тираж од 7500 је претпостављам само за наше тржиште?! Или укупно? Делује ми некако слабашно,за популарност коју су они стекли!!! Edited March 19, 2007 by Селектор Quote
scum Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 ne verujem da je za nase trziste... neko bi trebalo da otkupi prava za izdavanje albuma... sto je do sada samo sa samarom bio slucaj... moram da imam to pakovanje... naravno, moram da imam i knjigu... samo da mi se ne poremete planovi za antinowhere leauge 28og i uzimam oba.... Quote
miss Penny Lane Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ja i dea idemo i u novi sad, posto ce biti valjda ?! pre beogradskog koncerta tako cert ?! anyway idemoooooooooooooo Quote
scum Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ??? Novi Sad 12/05 Beograd 22/06 Sombor 23/06 Novi Becej Quote
miss Penny Lane Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ne znam, meni je dea nesto spominjala ali idem u sombor i becej sigurno Quote
scum Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 u beceju su vec svirali pre nekih 4 godine... jedan od mojih najboljih koncerata ikad... jos uvek stoji sajt za najavu toga http://www.mikrofonija.8m.com/ PS racunajte i mene Quote
:Dea Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ja idem na sve koncerte. Jebeno samo njih slusam po ceo dan! Bioloski sat mi je danasnji favotir. Quote
Buba :) Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 (edited) meni planeta znaci,......becej Edited March 20, 2007 by bibili Quote
Recommended Posts