Buba :) Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 zbog supermena tramvaja i kise zamalo da propustim stanicu na kojoj treba da izadjem :) Quote
Sarah_Key Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Никако да одем да узмем,све сам у некој фрци и стрци,све данас ћу,сутра ћу,па никако да ме пут наведе!!! I kod mene ista stvar jos studiram u Zemunu pa nikako da se nakanim da odem do grada,posle koncerta 29-tog sigurno uzimam Quote
Селектор Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Данас ћу коначно пробати да свратим да видим има ли тога уопште више!!! Quote
CrniBombarder Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 ОМГ,па ова тема се бели од силног... А ја мислио да сам једини... Quote
Селектор Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Набавио сам "Књигу жалбе"!!! Scum,оно фенси паковање које си помињао код нас не постоји! Унутрашњи омот са текстовима и фоткама је истоветан ономе са сајта! Иначе,онај ИПС у подруму Беоизлога се реновира,тако да сам га узео у Мамуту! Још нешто,иако на диску пише да кошта 481,00 ,на каси ће вам ипак наплатити 516,00 динара под изговором да је јутрос поскупео,али нису стигли да промене цену! Тако да је званична цена 516,00 динара!!! Quote
Sarah_Key Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 E bedak sto i kod nas nema gledala sam na HRT-u mnooogoo dobro izgleda Znaci,516din pa dobro nije strasno Quote
scum Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 onda mi nije interesantno ako zabodem zagreb 28og i disk tamo onda ok.... ako ne, zadrzavam se na empetrojkama.... Quote
mara! Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 ljudi o cemu vi to, ja sam u ponedeljak platila 480...? Quote
Селектор Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Рецимо само то да је диск поскупео,ништа више!!! "... не реци ништа јер ја одлазим, не говори ништа јер ја одлазим. Ти си увијек била моја мала, о да ли си то знала ... А сад је крај ја одлазим ..." Quote
Cayca Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Negde sam pročitala intervju u kome je Mile izjavio da će jedan deo originalnih diskova biti odvojen za promotivne koncerte u Srbiji. Ovo što se sada može kupiti kod nas je licencno izdanje. Ko je skinuo album na kome Džepni Bog traje pola sata ovde može da skine normalnu verziju te pesme. Quote
scum Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 ja sam vec izvezbao prst da nabodem winamp na 3:15 do kraja pesme kad pocinje konobar.... a inace planiram vec neko vreme da isecem onu supljinu... Quote
Селектор Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 А и то што кажеш!!! На дискмену је већ мало јебанија ситуација премотати,траје вечност!!! Quote
Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Negde sam pročitala intervju u kome je Mile izjavio da će jedan deo originalnih diskova biti odvojen za promotivne koncerte u Srbiji. Ovo što se sada može kupiti kod nas je licencno izdanje. Onda da sacekamo maj i original Quote
mara! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Idem za raspust na dva dana u Osijek, ima da kupim taj cd! Je l' gledao neko intervju sa Miletom na Hrtu 1 u nedelju? Mnogo pametan lik... Quote
Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Idem za raspust na dva dana u Osijek, ima da kupim taj cd! Je l' gledao neko intervju sa Miletom na Hrtu 1 u nedelju? Mnogo pametan lik... Ja zao mi samo sto nisam gledala od pocetka Quote
mara! Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Nisam ni ja, ali je bilo dobro... Pogotovo komentari "Kekina za predsednika!" i slicno... Na jedan sam se rastuzila... "dza bu, Hrvatska ima kvalitetan rock, a vi turbo folkeri bezite odakle ste i dosli - na istok"... Sta je to istocno od HrvaCke...? I zaista nije daleko od istine, oni ni nemaju narodnjake... Quote
Buba :) Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ali zato posteno slusaju nase, veruj mi ...znaju hitove granda bolje od mene Quote
шмизла Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 ali zato posteno slusaju nase, veruj mi ...znaju hitove granda bolje od mene haha to stoji, slusa se tamo turbo folk itekako Quote
scum Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 a jel postoje neke sanse da ti ja dam kes pa da i meni uzmes jedan CD ...a po mogucstvu i knjigu ² pliiiiiiiiiiiz Quote
Sarah_Key Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Nisam ni ja, ali je bilo dobro... Pogotovo komentari "Kekina za predsednika!" i slicno... Na jedan sam se rastuzila... "dza bu, Hrvatska ima kvalitetan rock, a vi turbo folkeri bezite odakle ste i dosli - na istok"... Sta je to istocno od HrvaCke...? I zaista nije daleko od istine, oni ni nemaju narodnjake... Juce sam isla u Idea-u (zivim na 200m odatle)i unutra u onim kaficima gomila dece s roditeljima sedi i bleji po ceo dan i kroz glavu mi prodje njegova opaska kako bi roditelji trebalo decu u prirodu da izvode a ne u ogromne zatvorene supermarkete...ma mnogo dobra emisija bila Quote
Селектор Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 А и деца кад мало порасту,да и сама одлазе у природу и негују је!!! После да они науче своју децу ... јер ипак смо сви ми од мајке природе постали ... Кад смо већ код тога,Златко и ја смо експерти за такве акције!!! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 e ovaj novi album je stvarno sranje. jedino ona pesma koja je i na sajtu bila "sreca", nesto valja. ali nisu trebali da izbaciju album, trebali su da izbace singl. ceo album 4 akorda, cas izuzecima u nekim pesmama, kada su izbacili jedan akord i ostalo ih 3. album je vise nego patetican i izgubili su silinu. svaka cast za produkciju, malo su se ocepili od panka. ali ipak 4 akorda, jos jedan oboren rekord medju pankerima. Quote
Recommended Posts